tavanımız hayırlı olsun ortaklar. yeni bir trendin başladığına işaret olsun diyelim
Printable View
tavanımız hayırlı olsun ortaklar. yeni bir trendin başladığına işaret olsun diyelim
Bekleyen ? Ben uzun zamandır bekliyorum :)
uzun zamandir halay cekmiyordum....:halay::halay::halay:
Derinlik ekranı olup, bekleyeni paylaşacak olan var mı yarın için bi ipucu olsun...
Gerek kalmadı, bekleyen de kalmadı...
Gedik sabah 9000 artıdaydı, akşam eksi 7000
Dolar bazında yerinde sayıyor.. emlak arsa fiyatları uçtu… istanbul da adalar manzaralı 3 mahallelik kentsel dönüşüm alanında denize yürüme mesafesi… olmadı mezar yeri yaparım kendime… spek düşünsün…
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Gedik, Bankoff ve y. Kredi alıcı tarafta kaldı bu iyi haber. Malsak’ta 100 dönümlük bir arsaya 1000 adet konut yapılabiliyormuş. Haberin sahibi Dap’ın sahibiydi yanılmıyorsam. Buraya da 700 daire çıkar muhtemelen. Ortalama 15’e gitse varın siz hesaplayın..
Çok gitmiştin, düş bakalım nereye kadar
Cep to cep devam. Bankoff satar, gedik tacirler alır. Bu günde böyle geçer gider.
18 uygulaması tamamen ucu açık bir uygulama niteliğinde kanunda net bir bilgi yok idarenin eline kalmışız birileri sikistirmazsa hızlandıracak ağalar babalar olmazsa seçim sonrasına kalacak bu çok belli.
Tüm gerçek yatırımcı paydaşlarıma hayırlı bol kazançlar dilerim umarım herkes gönlünden geçen fiyata satar malını ve bir an önce süreç tamamlanır.
Yeni yıl yeni umutlar yeni beklentiler sağlıklı huzurlu mutlu ve güzel günler dileğiyle...
Memlekette eyt sorunu bile çözüldü bizim bölgenin sorunu hemde olası istanbul depremine rağmen bir türlü çözülemiyor.
Başka yoruma gerek yok.
Elindeki 20 bin’e ek, on bin lot daha alim yapsan aslinda yukari ziplatirsin. Gedik ve citi saglam mal topladi son uc ayda. Ecyat da guzel fiyatliyor araziyi. Geriye biz kaldik. Ozel baski var hissedeki baskiyi severim.
Sonuc. 18 madde onaylanip kat karsiligi insaat firmasina verilene kadar hissedeyim.
Bu isin cumhurbaskanligi secimi ile alakasi oldugunu dusunmuyorum. Belediye secimleri olsa anlarim. Belediyeden saglam bir tanidiktan -imar isleri icinde olan biri- gecen hafta aldigim bilgi tum islerin 2-3 ay icinde tamamen bitecegi yonunde. Bekleyip gorecegiz, gercek olan artik sona hic bu kadar yakin olmadigimiz.
Hicbir sekilde yatirim tavsiyesi degildir, sadece duyduklarimi paylasma niyetidir.
Herkesin bu vesile ile yeni yilini kutlar oncelikle saglik ve mutluluk getirmesini dilerim. Sevgiler.
Öncelikle kusura bakmayın turgg sayfasınıda ecilc yorumum için. Sorunuza grlecek olursak bir şirkete yatırım yaparken 3 kriter aranır. Temel analiz tekniz analiz ve patron faktörü. Burada tek kötü olan patron faktörü. Elinizdeki malı alana kadar her türlü oyunu sergilerler. Ama bencede artık mızrak çuvala sıgmıyor. Kendi şahsi görüşüm bu yönde.
gazmanbaba malları gazladınız mı yoksa yukarılardan.
madde 18 muğlaktır seçimdi meçimdi derken bu iş uzar dediniz herhalde.
biz ne yapsak acaba var mı bir öneriniz?
3 Ocak 2023
Turgg 325
Her şey göründüğü gibi olsaydı eline aldığın deniz suyu masmavi olurdu.
Yeşil özel bir renk.Serotonin hormonunu yukarı çeker .
Uyum süreci adam yıllarca karanlık odada kaldı.Penceren bahçeye bakmaya bile tenezzül etmedi.
Şimdi bahçede oyalaniyor ,güzel güneş de var.Az kaldı eli kulağında tekrar
İstanbul 11 derece
Güneşli
adam yukarıdan satmadıda şimdi burdan satıyor öylemi?* 10 senedir çırpınıyorsun ********
Konut kampanyası da geldi yeni evleri nereye yapacaklar?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Üç hafta önce değerleme raporu için verdik sonucu bekliyoruz demişlerdi. Geçen sene 3 Ocak’ta gelmişti. Neyi bekliyorlardır acaba??
Şirket sahipleri ihtiyar heyeti gibi. Ortalama 80 yaşındalar. Sanırım şirkette işler o yüzden çok ağır ilerliyor. Şirketin sermaye tavanının 2022 bitmeden düzenlenmesi gerekiyordu, o bile yapılmadı. Belediyenin ve şirketin ağır tavırları süreci uzattıkça uzatıyor. Değerleme yine tarla statüsünde yapılacak ve 18 uygulaması onayından sonra tekrar değerleme yapılmasını bekleyeceğiz. Vallaha çok yorulduk beklemekten çook. Bu sabrı vaktiyle endeks kağıtlarında gösterseydim ihya olmuştum. Tahtacı eğer şirket sahiplerinden bağımsız biriyse, onun da eli kolu bağlı, satsa satamıyor, alsa satıcı yok.
Ucan kaçan spek bak alırım malı sonra darilmaca kizmaca aglamaca olmasın.
Hımmm bas bakalım hakikaten sıkılan patlayan hesap varmi bakalım sen işini bilirsin sana müsade simdilik...
Patron sende artık yolla iyi bir haber bak arkandan hayır duası edecek yatırımcı bulamayacaksın ne yapacak sin bu kadar parayı biraz paylaş yeter artık.
satan kimse yok ançak yukarı çıkarırsa belki alır herkes bir hedef koymuş aşagıya çekse bile kinse satmıyor kendi düşünsün ben var 100 lot onda var binlik lotlar . gedik 249 ortalama ile aldıklarını ne yapacak bakalım
Eğer aşağı basan uçan yada başka bir spek ise elimi sürmeyeceğim iyi yapıyor yok patron basıyorsa zaten yapacak bir şey yok.
Almıyorum rahat bas bütün yatırımcılar ayaklanmadan sirketin mantığı değişmeyecek allahtan faliyeti olmayan arazisi olan bir yere uzun vadeli yatırım yapmışım.
Fiyat dalgalanmasindan etkilenmeyecegim bir yer bu kadar volatil olmuşsa gerisi boş.
Tamam süreç devam ediyor eyvallah ama bu kadar da sirketin ona yatırım yapan yatırımcıların onuru gururu ahlakıyla oynanması çok yazık.
Hele bu duruma müdahale etmeyen kenardan izleyen şirket yönetimi ise tam rezalett.
Tepe dip 1 lot 100 tl 10 lot 1000 100 lot 10.000 1000 lot 100.000 tl oynuyor ve daha dolar zirvesine gidememiş memlekette tarla arazi fiyatları arşa çıkmışken bu zulmu yatırımcıya yapanlar yatacak yeriniz yok.
Allah hepinizi bildiği gibi yapsın.
Insanların psikolojilerini bozanlar ve yatırımcıların üzerinden para kazanmak isteyen asalaklar allah af etse kul affetmez sizleri.
TEKCAN HOCAM
@TEKCANHOCAM
·
7h
Kartal Belediyesi Plan Proje biriminden harita şefi ile görüştüm. Kartal arazisinin imar uygulamasının tamamlanması en erken 6 aymış. #ecılc
Seçimi bekleyecek anlaşılan. Bu arkadaş kuşlu sitede yazmış bunu.
Zirveden %42 düşmüş. Thy bile 14 kat artış sağlanmasına rağmen zirveden %15-16 civarı düşmüş!..
Tahtayı yapan okumuş çocuk olursa şaşırmamak lazım nede olsa 7 ceddine hayır duası alacak.
Sinir sistemlerine baskı yaparak hedefe ulaşmaya çalışıyor. Bildiğin akapunktur uzmanı.
https://www.cumhuriyet.com.tr/ekonom...a-aldi-2020733
Konuyla alakası yok ama memleket ne hale gelmiş bakın.
Karıncayı incitmeden seveceksin 🤣😅👌
Ben de gectigimiz haftalarda imar komisyonunda ust seviyede yetkili birisinden bu islerin 2-3 aya bitecegi bilgisini almistim. Bakalim hangisi dogru bilgi. Ben hala bu isin cumhurbaskanligi secimi ile alakali olmadigini dusunuyorum. Bekleyip gorecegiz, son 7-8 senedir yaptigimiz gibi…
Sermaye Piyasası Kurulu'nun II-18.1 Sayılı Kayıtlı Sermaye Sistemi Tebliği çerçevesinde, Şirket Esas Sözleşmesi'nin 6. Maddesi'nde belirtilen 50.000.000 TL tutarındaki kayıtlı sermaye tavanına ilişkin 5 yıllık geçerlilik süresi 2022 yılı sonunda dolduğundan, Şirketimiz kayıtlı sermaye tavanının geçerlilik süresinin 2023-2027 yıllarını kapsayacak şekilde uzatılmasını teminen, Şirket Esas Sözleşmesi'nin "ŞİRKETİN SERMAYESİ" başlıklı 6. Maddesi'nin Ek'teki şekliyle tadiline, Sermaye Piyasası Kurulu ("Kurul") ile T.C. Ticaret Bakanlığı nezdinde gerekli izinlerin alınmasına ve yapılacak ilk genel kurul toplantısında pay sahiplerinin onayına sunulmasına karar verilmiş olup, 13.01.2023 tarihi itibarıyla Kurul'a başvuru yapılmıştır.
Pay sahipleri ve Kamunun bilgisine sunarız.