Nakit böyle ortamlarda her zaman kraldır..Macera aramaya gerek yok..Selamlar..
Printable View
Nakit böyle ortamlarda her zaman kraldır..Macera aramaya gerek yok..Selamlar..
Ustad alis talimati verdiniz mi ? Pazartesi mi talimat vereceksiniz ? Bende dahil petrol fonunda olanlarin isleri zor gibi. Erken zamanda alis girmisiz saniyorum. OPEC ile rusya , kesintide anlasamadi diye -9 da olmaz herhalde bir tek bu sebep olamaz. Virusun yayilmasi cok daha ciddi boyutlarda oldugu icin -9 goruyoruz saniyorum. Oyle boyle selale degil , Petrol adeta niagara selalesi oldu.
Altın fonu satış emri verdim 3 martta daha helen para yatacak ta hesaba ben gram alacağım
Bugün tfxarget gram 320 gördü sonra 325 çıktı ne fırsatlar kaçıyor
Vay ben o fonu almaz olaydım
Biz bitstten ağlanıyoruz iki hafta içinde dax darma duman oldu.Bir yılda zor yükseldiği seviyeleri soluksuz aşağı kırdı.Abd bir şekilde piyasaya müdahale ediyor.Ama avrupa özellikle almanya bütçe fazlası vermesine rağmen piyasanın istedikleri yapmayıp sıkı maliye politikasından vazgeçmiyor.Avrupa krizle ve virüs ile ilgili ciddi önlemler almazsa etkisi bizede yansır.Piyasa krizi fiyatlıyor desek böyle göstere göstere yapmazlar.Bizdede bist elli dışındaki hisselerle yapılan ralli yine aynı hisselerin kaybıyla geri geldi.2020 yılında para kaybetmek bir tarafa ölmeden çıkartırsak halimize şükredelim.
SM-J710FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ons uçmuş.
İşportföy altın fonu pazartesi fiyatı ise -3,57.
O baştaki - işareti hata sanmıştım ama hala durduğuna göre doğru o - işareti.
Bilmeden altın fonu aldığını sanan insanlara üzülüyorum şimdi.
Brentteki düşüş pompa fiyatlarına inşallah yansır...günlük düşüş %10 oldu
Amerikan borsaları yine şelale..
Reis hemen gece yarısı bir KHK çıkarır ötv yükseltilir petrol düştü diye ucuza yakıt alacak değiliz. SM-G955F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Daha önce 54 lerde girdim 58 çıktım 3 gün, geçen hafta cuma 50 lerden girdim 53 çıktım 2 gün, şimdi pazartesi alış girmeyi düşünüyorum henüz alış vermedim gündüz düşüş büyük değildi çünkü aşı çıkmadan petroldeki her yükseliş tepki gibi ben de tepkiye oynayacağım yeniden çünkü bollinger bandın dışına çıktı buralarda kalırsa eğer, virüs yetmedi bir de OPEC kesintide anlaşamadı şelale bundan. Pazartesi kırmızı görürsem direk alış vereceğim yeşillenmiş görürsem beklemeye devam. SM-G955F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ıpv -%0,54
tdg %0,70
tta -%3,54
ıpj -%1,15
Amerika negatif faize geçebilir deniliyor. Piyasalara etkisi nasıl olur bunun?
belkide düşüşe poz açmışlardır.
Bu cokus baska bir seye dalalet,yakinda kokusu cikar,tedbirli olmakta fayda var
SM-A405FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Geçmiş gönderilerimde belirttim üstadım, şu an faiz, para pompalama vs. piyasaların umrumda değil..
Bu fiyatlamalar virüs nedeniyle dünya genelinde oluşabilecek resesyon korkusu fiyatlamaları..
TTA altın fonunun sadece %27.5'ı altınmış, hakikaten bu fonların ismini altın fonu koymaları insanı çok yanıltıyor.
Valla ben demiyorum onlar öyle yazmışlar.
Gözlerime inanamadığım için birde siz bakın
Nedir bu böyle.
https://www.isportfoy.com.tr/tr/yatirim-fonlari
Internet sitesindeki verilerin ne kadar dogru oldugu bilinmez fakat coronavirus vakalarinin cogu iyilesmis gozukmekte.
https://gisanddata.maps.arcgis.com/a...23467b48e9ecf6
vıx.54,02 gormus arkadaslar.
çok dikkat!!
Brezilya borsasının hali felaket. Bizim gibi gelişmekte olan ülkeler içinde en son yatırım yapılacak yerlerden biri Brezilya olsa gerek.
Şu habere göre aşı ümidide yok.
uzmanlar kullanımı güvenli bir koronavirüs aşısını yıl sonundan önce geliştirebilseler bile, aşının büyük miktarlarda üretimi kolay olmayacak.
Gerçekçi bir bakışla aşının hemen herkesin kullanımına sunulabilmesi gelecek yılın ortalarını bulabilir.
Bütün bunlar aşı üretimi konusunda en yeni yaklaşımlar kullanılarak ve çok hızlandırılmış bir şekilde yapılıyor, dolayısıyla da herşeyin yolunda gideceğinin garantisi yok.
Unutmayalım ki son salgından bağımsız olarak, daha önce ortaya çıkmış ve insanlarda bildiğimiz soğuk algınlığına yol açan dört ayrı koronavirüs çeşidi daha var ve bunların hiç birinin aşısı bulunmuş değil.
https://www.bbc.com/turkce/haberler-dunya-51766934
Dow toparladı biraz vix endekside düştü.Kötü bir haftaydı hepimiz için.Haftasonu forum ve sosyal medyadan uzak kalarak biraz kafa toparlayalım.
dünyada resesyonu bu virüs getirecek bence ekonomi değil. Allah yardımcımız olsun
ABD ordusundan açıklama: Koronavirüs aşısı farelerde denenmeye başlandı.
Kaynak: Independent Turkish
korono abd daha yayilmadi marketlerde temizlik malzemeleri stokları tükendi Corono bı yayılsın ozmn ticaret ekonomi cokusleri hızlanacak gümüş altın yükselir bence
Param Yok Kafam rahat [emoji847]
Bu corona virüsü olayını piyasalar çok şişmiş olduğu için biraz da düşüşe bahane olarak olarak kullanılıyor olabilir mi? Yoksa bilmediğimiz bir şeyler mi var? Alt tarafı bir aşı. Süper güçler bile şu ana kadar aşıyı bulamadı. Çok ilginç.
İsteseler bu virüs olayını kolaylıkla geçiştire bilirlerdi, sonuçta bulaşma oranı ve ölüm oranı abartıldığı kadar değil, ama bunu fazla abarttılar, amaç nedir tam olarak bilmiyoruz çin'le mi ilgili, fed faizleriyle mi, yoksa global krize bahane mi, bakalım bu durum ne kadar sürecek.