Hulk hareketlendi en azindan biraz.Endeks izin verirse olabilir,endekse bağlı. Yatay bile gitse endeks yine yükselebilir derim ama zayıf /aşağı endekste ana kale 5 e doğru gidebilir diye düşünüyorum. Tahmin tabi.
Yatırım tavsiyesi değildir.
Printable View
Olabilir. Virüsle çakıldı. Şimdi imf. İle ileri, geri yapacak sanki. İmf ile işimiz yok derler düşeriz.. Bir zaman sonra biraz yumuşama... Biz IMF den de kredi alırız ama koşulsuz vs. Bu Para salgın la mücadelede kullanılacak vs. Hulk tekrar yukarı. Bana da öyle geliyor ki.. Bu iş baya su götürecek... Almazsak döviz fırlar mı??? Faiz ne olur???? Alırsak tükürdüğümüzü yalarmıyız??? Kasa dolar doluysa basarsın havanı. Yoksa yel değirmeni savaş mı edeceğiz. Sahte kabadayı mı? Olacağız. Yoksa gerçekt kabadayı mı ? İlerleyen zamanda göreceğiz herhal.
yıldız ortak cdsler düşmüş diyorlar.
doğru mu.
yoksa onu da mı silikonla yapıştırdılar
S400,Halkb davası, IMF vs.
O kadar konu var ki.Artik yatirimciliktan cikip sihirbazlik ve kahinlige donustu bu is.Dün yılların anlı şanlı ekonomistleri aralarında yorum yapıyor : Imf olmasaydı iktidar şimdiye kadar bunca söylentiye istinaden çıkıp "yok kardeşim Imf gündemimizde" deyip yalanlardi diye.Kısmet buguneymis. Bugün yalanladılar sanırım yok imf istemiyoruz dediler.Ee fena mı oldu borsa 3-5 bin çıktı bu arada.Ilk günde yok deseydik çıkar mıydı :)
Cuma endeks bekledi bekledi...kapanışa doğru bi IMF haberi patlattılar :)))) işte dostum haber alıp, haber satıyoruz. Zaten borsa bu değil mi? Yarın yarım kilo davul tozu alıyoruz hoppp yukarı... Öbür gün yarım kilo minare gölgesi sattık derler hopp aşağı. Dönme dolap bu, sürekli döner aynı yere gelir. Kurnaz olanlar üç beş kuruş kazanır. Hepimizin kurnaz olması dileğimle.. :)))
iyiymiş ortak.
yarına bu şekilde girersek şekil oluruz.
Bu arada kitapçı'ya çok yüklendi herkes adam adabınla fikirlerini söylüyor , diğer paylaşımlarıda gördük ! efendiliğini ,naifliğini bozmadı .saygı çerçevesinde fikirlerini söyleyebilir zaten oda onu yaptı
senin paylaşmak istemediğin birşeyi ben niye yazayım 666 .kişilik haklarına tecavüzden akşam vakti iş almayalım başımıza :)
çok da önmeli değil .sadece bu kadar sır gibi gizlemen dikkatimi çekti.ondan sordum.
Ben 666 ortağı ifşa ediyorum. 666. Papua Yeni Gineden yazıyor.:)
Bizimle aynı saat dilimlerinde yazdığına göre uçakla gidilse jet lag olunmayacak bir ülke. Aynı zamanda ingilizce konuşulan bir yer.Hafiye olduk 666 ortak.Yeni topik actircak millet: 666 nın bulunduğu ülke diye.
Iyi pokerci olurmus senden bahriyeli. Gordum ve artiriyorum. Yaz.
Yahu neyi yazacaksin, ulke falan yoktu orda. Poker oynama benle bir daha, yerim seni!
bahriyeli noldu, pokerde masada mi biraktin herseyi. Hemen silikon cekmeye gitmissin kapiya aliclar aradan sizmasin diye. Muahahahaha.
neyse 666 harbiden severim seni hangi ülkede olursan ol farketmez .evet blöf yaptım
yendin beni :) ne yapalım sağlık olsun
666 nereli oldugunu nerde yasadigini biliyorum. Cok ısrar ederseniz söylerim[emoji16][emoji16][emoji16]
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ortama bomba gibi düştüm susup kaldiniz mahahahahaaa
Sana tosuncuk sarkisiyla cevap verecegim galinse abi: https://youtu.be/boR2vn5zfyU?t=90
1:30-1:39
666 bir dünya vatandaşı ve dünyada yaşıyor. Tabii siz onu uzayli sandiniz gerçek bu muahahahahaaaa
Bizden can çıkar bilmedigimiz sır çıkmaz yani sağlam adamızdır
Ibrahim benim amacim ortaya dalıp karistirip cekip gitmek. Üzum yemek degil bağci dövmek muahshahahass
Cahilligimi mazur görün bastan okumadigim icin bir yerinden daldim. Belki lüzümsuzluk yaptim.