Sildim bayram haftayaymış.
Printable View
Sildim bayram haftayaymış.
x30 spot
https://i.hizliresim.com/g7ptmW.png
bu düşüş suni bi düşüş gibi devamı gelmez dolar sakin yurtdışı çoşkulu faizler yerinde sayıyor. düşüşü destekleyen tek bir done yok
Kapanışa yakın bir miktar Tcell long aldım...
Şimdi baktım da iyiki de almışım...
Alanlar yüklü miktarda 16.55 ortalama ile almışlar...
Satanlar görece daha zayıf ama onlar da 16.55 ortalama ile satmışlar...
O zaman 16.40 kapanış da neyin nesi ???
16.20 de short aç... 5.000 al,çık..
bizde burada gıdımgıdım LONG tan para kazanalım.. :Sad:
17.20 viop barı... elips içine aldığım 1 dk lık bar 3.225 puanlık bir bar...
https://i.hizliresim.com/yfPfpD.png
SİSE' nin vadelisini 6.08' e kadar bastı gerizekalı robotlar...
Ben yetiştiğimde 6.15 aktif satış vardı, çift tıkladım satış penceresi açıldı, 300 kontrat long emir yazdım, göndere basınca matriks kapandı...
Kapanış fiyatı 6.35, zararım 6k...
Matriksten davacıyım...
Dikkat edin beyler
U.v yatırımcısı ediverirler valla haberiniz olmaz iş işten geçer
Acayip pompa var bilginize
Tebrikler dostum burda anlatamıyoruz millete 98000 den beri burda short short diye bağıranlar tarihten silindiler. Bir kaç kişi kaldı onlarda endeks hafiften düşünce çıkıyorlar meydana şunu kafalarına sokmuyorlar sizler bu işi bilmiyorsunuz bilseydiniz bu kadar dayak yemezdiniz diyoruz yok nato kafa nato mermer rastgele short aç neden açtın endeks çok yükseldi ondan 40 yılda bir olacak olaylardan biri oluyor endeks düşüyor buraya gelip gördünüz mü nasıl bildim diyor bunları bu işi biliyor diye dinleyenler kol gibi zararlar yazıyor insan ona insan çıldırıyor bol kazançlar esen kalın.
BUgünkü pastayı çok merak ediyorum. Kimdi o tombul parmak.
Bendeki matriks gold un açılması sifre ekranı filan derken en fazla 20 saniye sürüyor hacı dayı.
Seninkinin o kadar uzun sürmesi enteresan. Işletim sisteminde bir sıkıntı vardir. Windows bazen uygulamalarda gereksiz çakışmalar yapar.
Sistem geri yükleme yap mesela en sorunsuz windows guncellenme tarihine.
Tebrikler Bigşort abi
https://youtu.be/juYjp1BX8ds
Burası haber acansımı bozgurt?
hayatımda görmediğim tipler,
gram bişi yazmamış voba,
gram katkısı yok,
vay efendim şöyle yazdınız böyle yazdınız.
modmusun başımıza.
Varlıkda da burdayız, darlıkta da.
illa haber istiyorsan bi acans ile anlaş.
Şelale gibi düşen borsada tüpraşa bak artı kapatmış, Brentin hatırına...
VİOP pasta...
Satışı, yapı kredi, meksa ve gcm' nin robotları tetiklemiş, diğer robotlar da peşine takılmış, sürü psikolojisi...
Esas basma işini Deniz yatırım' ın robotu yapmış; 17:20:15' te 133.375' ten 132.275' e 1100 puan tek başına basmış...
131.375' ten şortlayan enayi ise A1...
https://i.hizliresim.com/yr4R6x.png
bir iki takıldı yeni foruma sonra bıraktı çalıdipçi makinist geçen bi uğramıştı diye hatırlıyorum. ama son zamanlarda ak trollerin cimere emniyete oraya buraya buralarda yazılanları şikayte etmeleri 35-40 kişinin savcılıklarda emniyette ifade vermeleri üzerine bir çok kişi yazmayı bıraktı ak trollere o yüzden müsamaha göstermiyorum forumun anasını beleldi ahlaksız yalaklar
Ariston abi doğru söylüyor şahit abi kızmamak lazım. burayı okuyan çok, özellikle sert düşüş olduğu zamanlarda türübündeki izleyici sayısı çok hızlı artıyor, bugün bir ara 300 kişi oldu, normalde sayımız 100-120 kişi arası
millet ne oluyoruz diye ilk burayı okuyor haber nedir ne değildir ne oldu ne bitti. bisttin kalbi gibi düşün
Benim bildiğim Türkiyenin en zor zamanı 2. Dünya savaşında nazilerin sınıra dayanması veya savaş sonrası bizi nato üyesi yapan rus tehtidiydi.
18 yılda bu sorunların (azerbaycan ve kıbrıs hariç) büyük kısmını çözmesi gereken mevcut hükümetti. Özellikle doğu akdenizde çok yavaş kalındı.
Pasta biraz karuşuk.
kim bu gcm?
hep girer mi böyle seri şekilde?
meri fazla taşımaz gibi geliyor bana.
Ya virman veya karla satışfakşın yapar gibi.
teb abartmayın ben buralardayım bilginize demiş.
yapı ise biraz gaza gelmiş gibi bi izlenim edindim. :he:
5. Biradayim paragözu getirin bana :drunk:
131375 görüldü...... o panikte
SIĞACIK'Ta aniden, öğleden sonra Yangın çıktı...
TeOS müze-tahmin ediyoruz- Ankara'yı aramış ve acil yardım istemiş olacak ki,
3 helikopter ve 1 yangın söndürme jet uçağı geldi.. (İlk defa gördüm jet söndürme uçağını)..
15 dakikada söndürdüler..
Yoksa, kaldığımız ev,çevre,teos çevre kül olup gidecekti...
(TEOS Müze çevresinde 1.800 yaşında dünyanın en eski zeytin ağaçları bulunmakta)