Yahu ne günlerdi onlar.
Hay Allah.
Ankaraya geliyorum muhabbeti ciddi sorun olmuştu.:)
Haydaaa neler olmuş yahu.
O zaman kıskanmadım üstadım. Aynen devam, arada Hasan Abi derim :))
Bu arada hep siz içip sabah hatırlamayacak değilsiniz ya.... ben de bir tirad atacağım...
Bu forumda sevdiğim sayamayacağım kadar çok insan var ama bu gece bir parantez açmak istediğim biri varsa o da myfinans üstaddır....
Kendisi pozitifliği ile piyasa okuması ile her zaman örnek ve yardımcı oluyor. Bana göre buranın çimentolarından kendisi. Ben dört doksan noksan moksan bilmem. Adam ben geldim geleli hep nokta atışlar yapıyor, hakkını veren yok.....
İyi geceler myfinans üstad , şerefinize 🥃
https://youtu.be/dBfor3WyXN4
demekki ip atlama seanslarımız başlamış. sindirim sisteminizde harika değişimler olmaya başladımı üstadım.
Bizimde cimri bir tanıdık var,evde elektrik yakmaz, karanlıkta oturur,memlekette evinin yanında elektrik direği var ona yetiyor, dünden kalan çayları içer,çok eğlenceli yaptıkları,myfinans ustadin önerileride güzel,bizim ekol daha kontrollü,çözümleri banada uygun geliyor.
TSKB yoldaşım, aynen dediğiniz gibi.
Tabi ayrıca şunları da bununla birlikte düşünüyorum.
bu hisseyi 2,00 li bir kulvara taşımak için bu opersayon yapılmış olabilir diyorum.
dolar bazında çok çok ucuz kaldığı için hisseye zam yaptılar diyorum.
bu da aynı zamanda bir geçiş sürecinin içinde bulunduğumuz için.
her türlü agresif hareketlere, muhkem davranmak zorundayız.
yani kısaca. TSKB 1,30 U BİLE GÖREBİLİR.
AMA BUNUN YANINDA 175 CİVARI MALİYETİ VAR
İSTERLERSE
AŞAĞI DÜŞÜREBİLİRLER.
bu hafta sonu yada yeni hafta başında gidiş borsa ile birlikte netleşir.
Arjantin'de servet vergisi yasalaştı!
Senatoda onaylanan yasaya göre, varlığı 200 milyon Arjantin pesosunu (2,5 milyon dolar) aşan kişilerin servetinden miktarı yüzde 2 ila 3,5 arasında değişen oranda vergi alınacak.
https://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/...lecek-41680433
Kimdi hatirlamiyorum ama erken rez hangi oteli alacagimi sormustu
Voyage belekte karar kildik
5 VE 6 YAŞ
7 YAŞ BUNA GİRMEZ çünkü 5 ve 6 yaşında edindiği tecrübeler 10 yıllık eski hükümlüde bile yoktur.
sesi kısılmıştır, ayarları devamlı akord ediliyordur. ve bu yüzden 5-6 yaşındaki kadar komutlara asi değildir.
en azında yırtılan hacı bekirin değil , kendi donu olduğunu yaşamıştır.
5-6 yaş ise DUR komutunun ne anlama geldiğini bilmez. aslında çocuğu bu hale getiren ailenin şımarıklığıdır. psikoloğa gitmesi gereken hıyarlar bunlardır.
hele bide
puştluk, çakallık, ******lık kavramlarının bu yaştaki çocuklarda görülmesi ise, o ana babanın kafasına sıkılması gerektiği hissini parlatır.
MYFİNANS acab 5 x yaş grubuda bizim gibi derken. bu noktaya mı değinmek istemişti.
:oleyo::oleyo: