Şaap durmuyordu vuruyordu baltayı altın gümüş demir
Şaap durmuyordu vuruyordu baltayı altın gümüş demir
11.1111 in ekran fotosu az sonra
11.0820den müdahale geldi
sayın Dudu tl dışında ucuz ne kaldı.
tl hala pahalı mı yoksa.
her kim dini kullanarak ... neyse ya şimdi kendime hakim olayım , kendi özsaygımı yitirmeme az kaldı fıttıracağım. kahroluyorum
11,2449...
11.2925 şaapppcımm
11.35 ……..
anormal işler olmaya başladı, %3-4 primli borsa eksiye düştü, tüm para şu an dövize akıyor demek ki
11,11 e düştü :)
Ekran basindan ayrıldım 11.30 olmuş aralikta dusunuceklermis indirmeyi.selcuk az söylemiş 15 olur.
Tam 11.30 da nkolay mesaj attı avantajlı kur varmış.
biraz vadelide kısa açtık. usdtry . kısa stopla. bakalım % 2 -3 düşüş olursa kardaki pozisyona ekleme de yaparız...
11.13 şaap demir yumruğu vurdu dolar artık belini doğrultamaz
hesap makinesini alıp , 8. 50 den 8 .00 dan dolar alsaydım 11 e satsaydım diye hesap falan yapıp kafayı üşütmeyin. 8 den aldığınız doları 9 a gelince belki satacaktınız... olan olmuş. deneyimlemediğiniz süreçle ilgili bilgiyi içselleştirip kendinizi perişan etmeyiniz. sağlık önemli .
üretim durdu,
ne girdi malı alışta,
nede mamul satış fiyatında fiyatlamalar bozuldu.
firmaların bilançoları patlayacak bu şekilde devam edilecekse.
ehh borsa da bilanço önemli.
ihracaat yapanlar ve döviz ile çalışanlar hariç diğerlerinde iflas bayrakları açılır.
sonuç ;
pahalılık
işsizlik
arz talep dengesi bozukluğu
yüksek enflasyon
imza
reyis başgan
alemlerin ve kainatın ekonomi lideri
dolar 11,30 seviyesinden 11,10 sev,yesine sert düştü
mahaber muhabiriniz ayı başı piyasan bidiriyor
bizi izlemeye devam edin
11.10 dayak klubü
11.40-11.60 bandı kırılırsa 14'e yol görünür. Bence hükümetin hedefi de bu seviyeler.
yabancı 14'lü seviyelerden para sokar.
Şaap baltayı taşa vurdu
https://twitter.com/CDSTurkey/status...zpj1V-2Xw&s=19
Bu hesabı takip edin
Çalıştığım menkul değer firması dolara %2 repo yaptığını söylüyordu. Daha sonra SPK izin vermiyor faize dedi. Acaba dolara nereden yüksek faizle repo yapılabilir?
artık banka mevduatıyla uğraşmayın, faiz nerede yükseliyorsa oraya yönelin. Aralık ayında 10 yıllık bonolar iyi getiri sunabilir. Seçimden sonra politika faizi yükseltilip, uzun vadeli faizler düştüğünde, bonoları satıp mevduata geçebilirsiniz.
seçimden sonra 25% üstü faizler mümkün
11 in altına düştü
Gecen ayki ppk dan sonra gormustum bu iki paylasimi. Izahi olmayanin mizahi olur diyelim.
Kuzey avrupa ulkelerinden bir kisiye rica etsek burada 1-2 hafta yasa desek yasar mi acaba ? Gundeme , gelismelere , bu hiza ayak uyduramaz herhalde. Sagligi bozulur geri doner diye tahmin ediyorum.
Bence hedef falan yok. Tırnaklarını falan yediklerine eminim. Kafalarında ki düşünce bir noktada sabitleneceği. Ama enflasyonu ne yapacan ? Karaborsacılığı ne yapacan ? Dolar borcu olan firmaları ne yapacan ? Çok kritik noktalarda ithalatı ne yapacan ? Soru çok.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi