Demistik , sagolsun kırmadı. Acelemiz yok tertemiz veriyor. Ne oldu 2023 de gordugu yerlere geldi nerdeyse 🤣🤣
Bunlarıda boyle kabul ettik , huylu huyundan vazgecmez 58 55 diger yerler insallah hızlı verirde biran evvel ortakligimiza kavusuruz
Printable View
Bu kağıtta alenen robot çalıştırılıyor belli oldu artık
Satın almak ısteyene ortam hazır. Ortak satısları hisse fiyatları hersey ortada. Kimse elını surmuyor. Bukdr cok ortagın olduğu sırkete cokmek daha kolay. Can işine yalan. Ezerler adamı bu fiyatlar bu mal ortak satısı var satmayı dusunen diyelim . Kimse yok ama ortada
69 ortalama ile hisse geri alım yap ama 60 altına hisse sat.. Geri alım olayı tuzaksa durum fena..
Bu yılıda kayıp yıl ilan ediyorum.. Ne yapalım .. Bugünkü gibiküçük alımlarla patronların imana gelmesini bekleyeceğiz.. Ama o sene bu sene değil.. Syglr...
Burada sallıyoruz diye satıyoruz sanma, kafamdaki rakama gelmeden 1 lot vermem adam yıllardır xrp de beklemiş ben bunda mi beklemicem. En kotu dolar gidene kadar beklenir yükselsin diye
Ek 30440
geri alım programının yakın zamanda başlayacağını bilen birisi eylül ekim malı tacirler ve ahlatçı üzerinden topladı 80 üstü fiyattan bofa virmanı ile sattılar. güzel tezgah yaptılar.
bir çok detay paylaşacağım ama sürekli forum hata veriyor png jpeg megabayt çevrim hataları yükleme yapamıyorum
Tabii ki minareden at beni in aşağı tut beni formasyonu yapanlar cezalandırılmayacak neyse eski taktik ile devam
1 milyar yıllıkkar beklemek hiç abartılı değil..Cemal üstadın dediği gibi her çeyrek 1 milyar kar yazmalı.. Biz 1 milyar kara tavız yıllıkta..Syglr...
*TKFEN-Tekfen Holding 2024 yılı 12 aylık konsolide net dönem karı 404.091.000 TL (Önceki -1.608.609.000 TL)
0.28 kuruş temettü 30 Mayıs.. Harca harca bitmez:party:
84.30 tl tepesini izliyorum.. Biliyorum birileri Tekfen de teknik işlemez diyecek ama olsun.. Sanki burnuma bedelsiz kokusu geliyor şöyle %200 gibi gibi.. En güzel tımarhane bizim tımarhane:party:
Can Kültür, şirket ortağı Cansevil Akçağlılar 'ın24.611.074 adet payı 88,63 TL fiyattan devraldı.. Bir dinazor daha tarihe karıştı..Syglr.
11.03.2025 tarihinde Tekfen Holding A.Ş. payları ile ilgili olarak, Ortaklığımızca toplam 40.619.001,90 adet
pay 4.009.369.940TL karşılığında alınmıştır. Bu işlemle birlikte, Tekfen Holding A.Ş. sermayesindeki pay
oranımız %10,9781'e ulaşmıştır.
Ayrıca Tekfen Holding A.Ş.'de %8,88 oranında pay sahibi olan Ali Nihat Gökyiğit Yatırım Holding A.Ş.'nin
%100'ü Ortaklığımızca devralınmıştır. Bu suretle Ali Nihat Gökyiğit Yatırım Holding A.Ş.'nin Tekfen Holding
A.Ş.'deki %8,88 oranındaki payı dolaylı yoldan kontrolümüze girmiştir.
Bu işlemlerin sonucunda Ortaklığımızın Tekfen Holding A.Ş.'deki doğrudan ve dolaylı pay sahipliği oranı
%19,86'ya, pay adedi ise 73.487.940,90'a ulaşmıştır.
Hisseleri 98,8 TL den almış ARY Holding, yeni ortaklar geliyor, dikkat çekici gelişmeler.
Yatırım tavsiyesi değildir
çok iyi oldu yenileri bilmesek de eskileri epey iyi bilmezdik
Zamanında bizim konuştuğumuz rakamları şimdi X te yazıyorlar.. 40-50 dolares kırmızı çizgimiz:party:
Fosiller gidiyor, yeni bir Tekfen doğuyor..
Çok çok çok geç de olsa .... üç haneli rakamlar yakışır tekfene..
Üç sene gecikmeli çıkış yapan bi tekfen...
tav nerde tekfen daha nerelerde sürünüyo...
Acaba yeni ortaklar Berker kız ile Cem Uzanın oğlu ile uyum içinde çalışabilirler mi?
Berkerlerde para olsa diğer ortakların hisselerini alırlardı herhalde..
O kadar parayı verenler ahenk olmayacak olsa para vermezlerdi herhalde...
Buna rağmen yeniler piyasadan mal toplamaya başlarlar mı?:notr:
115 ler civarı bir düzeltme gelebilir gibi ancak olumlu gelişmelere bakarsak satanın düzeltileceği gözüküyor:whistling:
Nihayet 3 hanelerdeyiz, 100,5
Yarın önemli gün.. 115-117 tl aralığında ne karar verecekler merak ediyorum..Biz geminin tayfası olduğumuz için buradayız.. Sadece güçlerini ve yapabilme kabiliyetlerini izlerim.. Yoksa bu fiyata Tekfen satmak bana komik..Syglr.
Zamanında 80 lerin üstüne atmadın şimdi hayvan gibi şaapıyorlar sigarayı yaktık kenardan izliyoruz
Şimdi artık karar zamanı eski klasik tekfen misin yoksa gerçekten değiştin mi görücez 😀
Sayin kentuf Üstadima selam olsun....:wave:
Zamaninda demİŞtİ ÜÇ beŞ yil Önce....
Buralardan almayanlar 20 lİ 50 lİ rakamlardan tekfenin yüzüne bakmayanlar....
100 lİra ÜstÜ kapiŞacaklar dedİĞİnİ hatirliyorum.....
Bu İŞler bÖyle Çok uzunda sabreden hayrini bereketİnİ gÖrÜr....
Lotlar akmaz kokmaz dursun portfÖyde ......
ÖmrÜn varsa sefasini da gÜn gelİr sÜrersİn....
Tekfen benİm İÇİn 5 yil Öncekİ günlerdeki makas gİbİ olursa eĞer....
Makasin bİr ucu tekfen ÖbÜr ucu tav.....
Bİr kiymetİ harbİyesİ olur....
----- tav/tekfen -----
Aramızdaki herkesin farklı hayat standartı var.. Elinizdeki hisseleri sattığınızda bir amaca hedefe hizmet ediyorsa ne güzel.. Ama yok üçyüz beşyüz bin kazandım diye satan için geçmiş olsun.. Bu değişmedi ve değişmeyecek.. Standartını yükseltmene hizmet ediyorsa satabilirsin.. Karar herkesin kendisinin.. Syglr.
243 TL hedefini konuşurduk bir iki sene önce.. Sanki yolculuk oraya doğru.. Galiba satıp giden çok.. Yazan yok.. Neyse syglr.
Mayıs ayında 10. yıl dolacak zaman zaman satsamda alıyorum sonrasında. lot olarak başlangıcımın 3 katında, en yükseğiminde %20 altındayım. Hedef veremiyorum, lakin ARY kontrolü alırsa sermayesini seven harbi patron olur şirketin potansiyelini açığa çıkarır. Şimdiye kadar Tekfen in etinden, suyundan, derisinden, tırnağından, bokundan yararlanmayan ve memnun kalmayan ne işçisi ne memuru, ne taşeronu ne ana sermayedarı, ne dış ortaklık yaptığı diğer kişiler ve şirketler ne de iş yaptığı firmalara, ülkelere kadar kimse kalmadı. Şirket gelirleri geleceği düşünülmeden vahşice tüketildi savruldu. Bir tek biz küçük yatırımcılar memnun kalamadık ve zarar gördük. Bundan sonra umarım biraz da olsa zararımız çıkar.
Mayis ayında 5. yıl dolacak.Hic satmadan o günden beri lotlarimi artiriyorum, en son 1 yıl önce %100 artırıp alım satımı kapadım.Bugunler de 1000 adetin bile önemi büyük diye düşünuyorum.Cemal ve Berkay beylerin zamanında 60 kişi olurdu forumda.
Bu kadar hareketin olduğu bu dönemde kimsenin olmaması bir çok kişinin satip gittiğini mi gösteriyor, ben kenarda hedefime gelene kadar beklemedeyim.Aslinda bir güçbirligi oluşturmak faydamız olur diye dusunuyorum
Cemal bey X te her gün aktif.. Devamlı isim değiştiriyor.. Son ismi ''SİVİL İTAATSİZLİK EYLEMİNDEYİM''.. Syglr.
Genel Kurulda neler olacak çok önemli.. Daha tarih bile belli değil..%200 Bedelsiz yakışır.. Syglr.
halka arzı 4 dolar olan tekfen efendinin yılllllllllaaaaaar yıllar sonra......
4 dolara tekrar gelmesi......
demekki bu uyuz endeks ve hisseler çakılırken de gitmesini biliyormuş....
ama milleti yıllardır sabırdan çatlattı o da ayrı mesele....
tavlar thy ler ve diğerleri 10 kat 20 kat giderlerken....
bu uyuz hep onları seyretti malesef iki üç yıl öncelerde....
yediğimiz ayazı unutmadık.....
sen 20 lerdeyken teko ...10 liralık hisseler 200 oldu....
bakalım sene sonlarında senin ahvalin ne olacak....
ömrümüz oursa bekleyip göreceğiz.....
nasip....
60-65 arasından elim gitti gitti geldi. Grafik çok güzeldi. Hedefimde 140 tl idi. Ama %100 lük marjı beğenmedim. Gittik başka hisse aldık. Nerden bilebilirdim ki tekfenin böyle gideceğini. Maşallah Maşallah. Elinde olanlara bereketli olsun.
Artık herkes planlarını yeni büyük ortağın ne yapacağına kilitledi.. Bu büyüklükte bir tahtada alım yapan büyükse bilin ki hedefide çok büyüktür.. Yatırımcılar daldan dala konarken ne fırsatları kaçırdığını sonradan görür.. ARY Holding fiyat hedefi koyarak almadığına inanıyorum.. Tabi para kazanacak.. Tabi o da bizim gibi 1000tl 2000 tl arası edebileceğini ve mal varlığını görüyor.. Rahat olarak üç beş toplayarak izlemek lazım..243tl birinci hedef olabilir.. Dünya kaos bolluğu yaşarken buradaysak iyi günde siz hayal edin .. Syglr.
An itibarı ile 4 dolar oldu, 1,2 dolarlardan buralara, sabredebilenler satabilirse kazanacak...
Tekfenin de katıldığı Botaşın ihalesi vardı teklif değerlendirilmesi tamamlanmış, bugün yarın açıklanabilir mi acaba, büyüklüğünü bilmiyorum ama
Mutlu Bayramlar...
Bu neydi ÅŸimdi
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi