Bi diğer para edicek fikir:
Özellikle dolar cenneti abd den uçakla bedava moruk abd li karilari getirip
İç piyasada evlendirip
Paralarını iç ediyoz
Offf bea
gelsin Dolarlar
Tek kurtuluş yolu bu
Aşk turizmi
Aşk in yaşı
Paranın imanı yoktur
Printable View
Bi diğer para edicek fikir:
Özellikle dolar cenneti abd den uçakla bedava moruk abd li karilari getirip
İç piyasada evlendirip
Paralarını iç ediyoz
Offf bea
gelsin Dolarlar
Tek kurtuluş yolu bu
Aşk turizmi
Aşk in yaşı
Paranın imanı yoktur
Yakında yoklukta başlar,bim vs marketlerde fiatlar uçmuş,en önemlisi süt ürünlerinde,dar gelirliye hitap ediyordu lüx olmuş,kendi yağları bile %60-70 zamlanmış,ayçiçek yağları küçük şişelerde satılıyor fiatı uçuk rakamlarında,5 litre olanları geldiği an tükeniyor,en fazlada alım yönünde ayın 15'inden sonra alım yönünde saldırı var marketlere,çünkü maaşını alan marketlere koşuyor,bunu firsat bilen marketlerde devamlı etiket değiştiriyor,markette gördüğüm genç bir kız aha bu ucuzmuş koy sepete derken gördüm vs,ne diyeyim buna sebep olanların Allah belasını versin,esasında verildide yoku bizede bulaşıyor,ben batarken sizide batıracağım diyor:seyt:...Yakında çıngar kopar kendi içlerinde bu gidişle.
Dolar la
Ama farkmaz
Rutin reyiz onları öttürücek galiba
Dayan bosfiş
Tüyo veriyom
Senin oraya
Docland a gelirseler
Arabayla kaçarken bu tarafa değil
Fransa tarafina kaç
Yoksa arada gene Enselerler yol üstünde
Seni seviyoruz
Sana bisey olmasın
Unutma
Arada bana dua et
Sevgiler
Straßburg un merkezi Kléberplatz a gitmiştim.!!
Herkes Almanca biliyor.!!
Fakat herkes Almanca bilmiyorum.!!
Diyor.!!!
Neyse Türkleri buldum.!!
Kendime masallar.!!
Masallar dünyası.!!!
Strasburgda herkes almanca bilir ama bizler gibi hickimse almancasini oranın anliyamaz Oralı olmak lazım
Bi kere tramvay da duydum hic anlayamadım yeminle
Ora sınırın ötesi firansa topragi diye dedim en yakın yer olarak; anladiysan eğer
Ya bosver sevgiyi saygıyı
Sen zaten kendini alman sanma fazla :)) içimizden birisin Pasaport mühim değil fazla da
Neyse kardes
Aklinda olsun
Kuyruğu kurtarirsin kaptırmadan inş. O esnada, Bi şekil
Yoksa ben zaten oralara getmeyecem ki
Krizin fırsata çevrilmesi:
Araç alım satımına aracılık eden siteler son 3 aydır araçları kendileri almaya başladı. Satan var mı verdikleri fiyatlar nasıl, ben ölücü olduklarını düşünüyorum. Sıkışıpda satamayanların araçlarına konmak gibi bişey gal işba
Dolara borsa gibi düzeltme gelir mi
Bosfor o geçmiş yazılarımda. Alfred herrhausen
Onu bul oku
gelirse, sonu kötü biter :he:
Bosfor o geçmiş yazılarımda. Alfred herrhausen
Onu bul oku
Film orda kopuyor
Ortadoğuyu arap baharı bahanesiylen kana bulayan ABD ve Avrupadır,yani EMPERYAL güçler,bu güçlere hizmet edenlerde ülkelerini batırmışlardır,en fazlada Kaddafiye üzülmüştüm,adam insanları için çalışmış,eğitim,su,elektrik vs bedava,çoğunu maaşa bağlamış,hala bu şekilde alanlar var,dış güçler kabile reislerine çalışmış desteklemiş Kaddafiye karşı kışkırtmış siz sömürüyor diye,zaten sonra olan oldu kışkırtılan halk kaddafiyi linç etmiş:seyt:...Kaddafi halkını refaha ulaştırdı diye linç ettiler,peki bizdekler halka ne verdi ?...Ayrıca bize Kıbrıs savaşında hizmetleri sonsuzdu,ABD ambargosunu delerek onları dinlemeyerek bize yardım elini uzatmıştır,bazıları kötü bilir,bu yaptığı imkanları bize yapan olsaydı kulu kölesi olurdum.
kaddafi delince seviyorsun da bizimkiler delince neden sevmiyorsun :he:
Bu foruma hiç uğramayanları görüyorum,acep dolar ile ilgili diyemi ?
benim kurum da bütün teminatlara + 50% yapmış
genele yayıldı..
pazartesi MC/teminat şenliği var.
Kados sag olsun Bize karsi coh eyiydi
bize o zmn petrol Verdi destek verdiydi 74 te kibris harekatinda
Biz de ona dugun hediyesi olarak herhal
Nato nun izmir den Libya harekatini yonetmesi icin karargahlari vs actiydik:)))
Ya Vefa bu mu be .
Gitsin italyadan yonetsin ya
Bize ne
Izmir nire Libya nire
Aslinda altin Kural Kimseye eyilik etmeycen belki de
Eyilik et Cezani cek
sn.deniz43,
Size saygım büyük ama burada caner50 forumdaş haklıdır.
1994 de süper bonolar 3 ay da net %50 faiz vermişti.
Sizin de şöyle haklılığınız var. %50 net faiz , 3 ay da 1 in yıllık bileşke faizi
1,5*1,5*1,5*1,5 = 5,0625 -1 =4,0625 *100= %406,25 yani yaklaşık %400 faiz
Henüz 1 yıllık evli genç bir mühendistim o zamanlar. Herkes alamamıştı. Hatırı sayılı ve banka mevduatı yüksek kesim alabilmişti o bonoları. O zamanki patronumu almasına ikna etmiş , bir kısmına ortak olmuştum sağolsun. Düğünden toplanan ziynet falan orada değerlendirmiş , vade sonunda da ilk evimi almaya ciddi bir sermaye oluşturabilmiştim , oradan net biliyorum.
Saygılar
Moruk ağabey .!!
Net öz cevap ver.!!
Ufukta dolar tezgah altı olur mu?
Olmaz mı??
Evet veya hayır.!!????
Kendime masallar.!!
Masallar dünyası.!!
Abi dolarda hedefiniz kaç sonsuz mu ?
https://m.youtube.com/watch?v=0F1MAdqEvEg
Kendime masallar.!!
Masallar dünyası.!!!
İdo Bursa ve İstanbul arası arabalı feribot dönemi sona eriyor https://www.ntv.com.tr/turkiye/bursa...bk-sCHPZ8cCeEA
Yuh artık. sürdürülebilir kur seviyesinin çok üstüne çıktık.
Geçen sefer Instagram öncesi Bülent arinc sonra sarayda agbal vs devreye girmişti
Saray da ışıklar yanıyor mu durum nedir saray da yaşayan kimse var mı çaycı çorbacı da olur
https://i.pinimg.com/originals/5c/8d...9d6736e3c4.jpg
Kendime masallar.!!
Masallar dünyası.!!
Bosfor aynstayn oyle bi laf etmemis
Laf su
Problemlerin icinde olustugu kosullarla onlari cozemezsiniz
dogrusu bu
Burda ve etrafta Cahil Adam cok
Google da yazan bilgilerin de hepsi dogru degil
Inanan da cok Herseye
Ama Etik olmak lazim erik degil
Dolar ve euro üzerindeki sert yükselişler ve TL'nin rekor değer kaybı sonrası Uluslararası yatırım bankası JP Morgan, Türk Lirası cinsi algo işlemlerini hizmetini sonlandırma kararı aldı. Bankadan müşterilerine gönderilen notta, TL bazlı yeni algoritmik işlemlerin kabul edilmeyeceği belirtildi.
https://www.sondakika.com/haber/habe...turk-14608448/
https://ollelindholm.com/wp-content/...s/EINSTEIN.jpg
Kendime masallar.!!
Masallar dünyası.!!
2013 de zafer çağlayan dolar 1 e düşmesin çok para yagacak not artırımı ile merkez dolara müdahale etsin muhabbeti aklıma geliyor geldikçe doktor diye bağırıyorum..