Önumuz acık dinledim röportajı guzel olmus bir kıvılcım yeter...
Printable View
Önumuz acık dinledim röportajı guzel olmus bir kıvılcım yeter...
[emoji95]Yenilebilir enerjiye ağır birçok misafirler gelecek...
[emoji298]️Sektör 2026 yılına kadar diri kalacak.
[emoji298]️El mahkum.
[emoji298]️Ab çok ciddi.
https://twitter.com/koc_ibrahim_koc/...CbR-vbj1A&s=19
M2004J19C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Şirketimiz, DIANA TRAVEL (Diana otel Yatırımları ve İşletmeciliği A.Ş.) ile Konya İli Çumra İlçesi'nde, Lisanssız Elektrik Üretim Yönetmeliği'nin 5.1.h maddesi kapsamında Anahtar Teslim Öztüketim Arazi Güneş Enerjisi Santrali yapılması ile 154 KV Trafo Merkezi ve Enerji Nakil Hattı yapımı hususunda anlaşmaya varmıştır. Anlaşma bedeli vergiler hariç toplam 19.975.000, -USD'dir. (Ondokuzmilyondokuzyüzyetmişbeşbin, Amerikan Doları) (Güncel baz USD/TL kuru ile anlaşma bedeli vergiler hariç 548.513.500, -TL)
Kamuoyu ve yatırımcılarımızın bilgilerine sunarız.
Saygılarımızla,
burda biri Gesan belli bir rakamin altindaki KAP lari bildirmiyor demisti ... adamlar 50 dolarlik priz sattik diye KAP atacak nerdeyse
Europower
Şirketimiz,
BAŞKENT ELEKTRİK DAĞITIM A.Ş. tarafından gerçekleştirilen ‘’CS23000175 HAVALI HÜCRE TRAFO MERKEZİ
ÇERÇEVE ALT ALIMI İŞİ’’ konulu
ihaleye girmiş ve en uygun fiyatı vermiştir. İhaleye konu iş için teklif edilen
fiyat KDV hariç 930.000, -USD’dir. (Dokuzyüzotuzbin, Amerikan Doları) (Güncel baz USD/TL kuru ile 25.575.000,
-TL’dir.)
İhale sonucu beklenmekte olup, ihale ile ilgili
gelişmeler kamuoyu ve yatırımcılarımıza bildirilecektir.
Saygılarımızla,
500 bin dolarin altı sanırım
Cwene, Alfas ve Smrtg den sonra bugün itibariyle Gesan a da ortak oldum...
Hem sektör içinde riski dağıtmak adına hem de yenilenebilir enerji alanına çok güvendiğim için yatırımlarımı buraya ağırlıklı yapıyorum...
Herkese bol kazançlar...
Sayin holy_line aynen size katiliyorum. GESAN ve CWENE benzer demek bu noktada dogru bir karsilastirma olmaz. Cwene montaj tabanli calisan bir firma. Cin'den ithal ettigi urunlerden gunes paneli ureten bir sirket. Ana gelir kaynagi panel satisi. Depolama isine de girdi, orada da bir istiraki var ancak onemli bir gelir uretimi yok depolama alaninda. Ayrica depolama isinde ithalatci konumunda uretimi yok, bir Kontrolmatik gibi depolama hucresi uretme noktasinda degil. Smartg gibide panel hucresi uretme durumu da yok, yakin gelecekte.
GESAN EPC isinde Turkiye'de en buyuk firmalardan biri. RES ve GES isinde de anahtar teslim komple yenilenebilir enerji santrali isi yapiyor. GESAN elektrik muhendisligi temelli calisiyor. Kendi ozgun urunlerini gelistiren bir Europower gibi istirak sahibi.
Europower'in istiraki olan Peak PV muhtemelen Cwene'nin is modeline yakin bir sirket. Peak PV de henuz Smartg gibi kendi hucresini uretmeksizin Cin'den ithal ediyor. Bu noktada cwene ile benzer denebilir. Ama hepsi bu,
Peak PV icin onumuzdeki donemde hucre uretmeyi dusunebileceklerini aciklamislardi, ancak buna iliskin bir gelisme henuz aciklanmadi.
Yukarida yazdiklarim kisisel dusuncelerimdir, yatirim tavsiyesi degildir, yatirimlarinizi kendi kararlariniz isiginda aliniz.
Cwene yi iyi araştırın..
Bilmeden yorum yapılmış gene...
Sadece panel monte edip satıyormuş :)
Evasını üretiyor.. Batarya üretiyor..Savunma sanayine üretime başlıyor..
Anahtar teslim üretim yapıyor. İsteyene arazini bile veriyor...
Biraz rapor okuyun..
Ben de enerji firmaları ile ilgili bir genel portföy var. O nedenle kim ne yapar detaylı biliyorum...
Neyse yeldeğirmenleri ile boşa dövüşmeyeyim burada..
Siz iyi biliyorsunuz..
İyi forumlar..
Raporlari ozenle okumak onemli bir olgu.
dostum, senle cok ortak hissemiz var , gercu burda ki duzgun dogu yorumcuyla, hep ortak hisselerdeyiz, galiba biz KYler cok benziyoruz :evil:
neyse , lutfen diliniz dondugunce yazin, firmalarin ortak yanlarini, ayrisan yanlari , bende aldim , hepside guzel , hepsinin ayi hikayesi var , ayni sektor ama gercek bisey var bunlar ciddi ve kaliteli firmalar
GESAN, CW, SMARTG, KONTR , SAYAS , ATATP hepside var bende
KAP bak ne para be muthis zengin olduk
bu GESAN, EuroPower
priz satinca kap atiyor , ayip ne ,,, yolla soyle 30-40-50 milyon dolarlik isler
coluk cocugun dalgasi olduk
BAŞKENT
ELEKTRİK DAĞITIM A.Ş. ile şirketimiz arasında ihaleye konu iş için 11/10/2023
tarihinde (bugün) sözleşme imzalanmıştır.
Sözleşme bedeli
KDV hariç 930.000, -USD’dir. (Dokuzyüzotuzbin,
Amerikan Doları) (Güncel baz
USD/TL kuru ile 25.798.200, -TL’dir.)
Maşallah güzel bir kap zaten bugunkü hareketlerden belliydi...
Selam,evet sizle ortak hissemiz çok..Bende Kontr yok sadece .İlaveten Yeotk var...Ona da çok inanıyorum uzun vadede..Bugün ona da güzel bir kap geldi..
Doğru yolda olduğumuzu da düşünüyorum.
Bugün de Gesan için harika bir Kap geldi.
Ama birileri önden haber alıp seans içi tahtayı yukarı aldı :) Bunu sevmiyorum ben ama oluyor çoğu şirkette...
Yarın da keyifli bir gün olur umarım.
Son 10 günde ufakliklari saymazsak 20 milyon ve 76 milyon dolarlik iki iş alındı. Bu işlerin gelecek yıl biteceğini varsayarsak 2024 yili için yaklaşık 3 milyarlik ciro simdiden garantilendi
Ali bey İnfo yatırım ile yaptığı son röportajda önemli işlerin imzalarının olacağını söylemişti.
Sanki devamı da var gibi bu işlerin..
Metehan, yeterince çay içtim.
Kahveye geçiyorum.
3-5 ay sonra bakarız ne içeceğimize.
İnsider istemeyen Norveç borsasından kağıt alsın, burası İMKB (Umarım espri amaçlı yazdığım bu cümle nedeniyle forumdaşlar alınmaz. Ama gerçek bu).
Ben 2024 de 3 rakamlı ihale göreceğimizi umuyorum.
Sabır, sabır...
Yazdıklarım ışığında yatırım yapmayınız. Yatırım tavsiyesi değildir.
bence gesan bu kadar buyuk bir kapla önundeki setleri yıkıp gececektir hayırlı olsun sabırlı yatırımcılara...
Piyasa değerine göre büyük is smrtg sanırım Bu tarz habere 2_3 tavan çekmişti elinde olanlar çok şanslı bu hafta tavan kapatır gibi
11 m ciro oldu 2.5 ay daha var tek kelimeyle maşallah diyorum hesaplar değişti sadece ekranı kapatıp tavanları izlemek düşer çok feci döküldü özelikle bankof iyi kar edip kaçtı yarın eline mendil alsın artık bahçeye bakarken ormanı kacirdi
Agustosun sonuna doğru satilan 13 milyon lot patron hissesi yatırım fonlarina geçti. O günden beri tahta başını kaldıramadi. 3 milyon lot satış yapmışlar 45 günde. Bugun bile meksa 600 bin lot satmış ama meksada 150 bin civari mal var. Kimin malını sattı cuma belli olur. Ama işin aslı bu fonlar yüzde 10 a razı görünüyor. O yüzden insider haber olmasina rağmen tavan olamadı. Yarın tavan olsa bile bunlar tavanda üç beş milyon lot alıcı görürlerse katliam yapabilirler. Sonuç olarak gesanda bekleyen mutlaka kazanacak. Ama yarin açılışta tavandan alırım cumada bir tavana satarim niyetinde olanlar çok fena darbe yiyebilir. Yazdiklarim yatirim tavsiyesi olmayip sadece ayık olun tavsiyesidir.
Kisada ne yaparlarsa yapsinlar sonucta hak ettigi yere gelecektir Allahın izniyle. Aldigi isler ortada. Beklentiler malum. Turkiye nin en saygin kurumlariyla is yapiyor. Sisecam, Sasa vs. Diger firmalardaki gibi tahsilat riski yok. Seçici davraniyor. Arcelik le Sunjunior anlasmasi var daha ciroya etki edecek. Her anlamda güven veriyor. Son aylarda sabrimizi cok zorlasa da beklemeye devam.
kemiksiz löp et bayılırım...
Brlsm 7.85 milyon dolarlık iş anlaşması imzaladı dün tavan bugün tavana gidiyor. Gesan 76.5 milyon dolarlık iş alıyor eksi adaletin yok borsa.
Şirketimiz,
TOROSLAR ELEKTRİK DAĞITIM A.Ş. tarafından gerçekleştirilen ''CS23000199 HAVALI HÜCRE&KÖŞK ÇERÇEVE
ALT ALIMI İŞİ'' konulu ihaleye girmiş ve en uygun fiyatı vermiştir. İhaleye konu iş için teklif edilen fiyat KDV hariç 2.275.000, -USD'dir. (İkimilyonikiyüzyetmişbeşbin, Amerikan Doları) (Güncel baz USD/TL kuru ile 63.791.000, -TL'dir.)
İhale sonucu beklenmekte olup, ihale ile ilgili gelişmeler kamuoyu ve yatırımcılarımıza bildirilecektir.
Saygılarımızla,
9 aylık bilanço tahmini olan var mı?