kkm yı cıkardıkları gun ku gıbı sok yapmaya calısıolar ama zor bosta param olsa bu fıyattan yılanoglu kacmaz
Printable View
kkm yı cıkardıkları gun ku gıbı sok yapmaya calısıolar ama zor bosta param olsa bu fıyattan yılanoglu kacmaz
Endeks dolar bazlı +5 e yakın.
kamu bankaları üzerinden yeni kampanya gelecek diyorlardı sonbahara doğru.
ne kadar doğru bilmem.
zaten ipotekli satış oranları düşük son 1-2 senedir.
ama dolar düşmeye devam ederse yeni ev maliyetleri düşeceğinden ilk önce orada fiyatların artma hızında azalış beklenir sonra 2. ele siyaret eder.
ama fiyat düşüşü çok fazla olacağını düşünmem enflasyona göre reel getirisi olmaz tahminim
Panikletip mal aldilar görüntüsü oldu şimdide
Dolar toparlar bence
Sıkılaştırma demek varlık fiyatlarında gerileme demek. Millet zaten temel ürünler dışında tüketim yapamıyor.
*
ihracatçıların ağlamasına da anlam veremiyorum, 3-5 ihracatçı kazanacak diye milletin fakirleşmesi mi lazım?
yıllarca katma değer yaratmayan ürünler ile ihracat yapılıyor, en azından çoğunluk böyle.
zaten ihracat yapılan kalemlerin girdisinin çoğu da ithal bunu nasıl açıklıyorlar merak ediyorum.
Borsa açısından firma daha yüksek maliyetli borçlanıp daha düşük fiyattan satmayacak mı. İşçi maaşı mı düştü hangi açıdan borsaya yarayacak.
Bir ara sermayemin %5i kadar zarar varken minicik kar ile artıya geçip diplere alış yazıp izlemeye başladım. Bugün olmaz akşam fikir telakkisi yaparız ama bana göre borsanın idam sehpası bu.
cuma günü kararname çıkmazsa bu iş tamamdır.
merkez bankası acil döviz alımı yapmalı.
doların düşük olması değil, öngörülebilir ve sakin olması önemli.
düşcekse de kademeli düşsün. bu ne yaf. böyle ekonomi çarkları sıkıntıya düşer.
alooo.
Hisse vadeliler
https://i.hizliresim.com/i54vyob.jpg
Bu faiz oranı hiç bir şey yapmasa bile şimşek ve ekibinin idam sehpasıni hazırlar. RTE küplere binmiştir şimdi. Akşama yada cuma akşamı hepsinin fişini çekebilir
25 800 oldu yılanoglu ohaa
Şahidabi..
https://i.hizliresim.com/6ou6imy.jpg
abarttılar şu an. 25,67 interbank dolar, mb uyuma müdahale et.
gerçi kadıyı, gene kadıya şikayet ediyoruz. hareketi yapan o muhtemelen
25 68 oldu
Enflasyon ve döviz yükseliyor, faiz düşük gazı borsada yavaşlar.
emlak kankiii
bişi soracam.
% 10 satıyorduk tavan olunca,
peki taban olunca ne yapıyorduk. asdasds :he:
Citi kaçta stop olacağım demişti oraya indirecekleri gibi.
Eğer bu iş ekonomide güven tesis edildi yabancı para ülkeye akın edecek şeklinde algılanırsa seyreyleyin o zaman dolardaki borsadaki hareketi. Bir not artırımına bakar bundan sonrası.
3 ocak dolar bazlı endeks tepesi az birşey aştı.3.04 dü 3.07 gördü.bana kalsa dolara abartılı verdiler.endeks ayarılaması diyelimmi.
koptu valla nasıl bır operasyon bu yaktılar yıne mılletı tek harekette
anlık dolar bazlı yıl içi zirve tazeledik 3,07
25 .300 oldu Allah sonumuzu hayır etsın ...bakalım ne cıkacak arkasından...kac mlyr dolar satıldı
Aşağıdaki boşluklar, ne güzel boşluklar:he: