Bu satış ve para giriş çıkışı ile -%4 düşme mantıklı değil...
Satıcılı olması tabi doğal ama bana fazla zorlama geldi
Printable View
Bu satış ve para giriş çıkışı ile -%4 düşme mantıklı değil...
Satıcılı olması tabi doğal ama bana fazla zorlama geldi
Devre kesmeyen senet kaldı mı sağda solda, heriften önce ona çökelim :he:
Yaw kardeşim biz burda çarpı 12 pesindemiyiz. Viop topigi burası. Endeks 100 le ilgili kağıtlarla ilgili yorumlara katlaniyoruzda burda viop yapıyoruz grafikler 5 dakikalik.onu demek istedim. Yoksa iyi şirket kötü şirket beni ilgilendirmez. Alana satana hayırlı olsun.
Bilmediğiniz için açıklama gereği duydum yanlış yapmışım.Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
üçgündür iyi löplettim.
kazançlarla hisse alımına devam edecem..
devir daim makinasını 4 aydan sonra ilk kez çalıştıracam bakalım giren varmı listeye.
:drunk:
946 yazmıştım gelmedi ....
akşama daha çok kesin gelir :he:
Orta boy oyuncular kredi bulamayınca iki seçenekleri var, fiyatı yukarı çekip teminatı güçlendirmek ya da satıp eli rahatlatmak. Ufak hisselerde taban ve tavan normal.
Sığ hissede olan yatırımcı da stop olamıyor, bir iki kişilik stop olma imkanı oluyor bence.
abi bissteki son değişiklikler endeks hesaplama bilmem ne böyle devam ederse son yapılan değişikliker.
gelecekte tahminimce 100 150 hisse az çok kazandırır.. veya yerinde sayar. ama geri kalan tüm hisseler çöp olur. 1 2 tl arası işlem görebilir..
tabi endeks yine 7 bin seviyelerinde olur. vs vs..
yani bu işin kumardan farklı kalmadı hisselerde..
hep söylerim bu devre kesici falan saçmalık.. taban tavan % 20 idi..eskiden.
hepsi değişti.. neler neler eklendi.
:drunk:
Findeksin sesli reklamı bıktırdı,bilinmeyen bi yönden devreye giriyor,sizde de oluyor mu?
bunun niyei kötü
bugün başka long eklemem..
buradan tepki gelmezse zaten yarın zopaya devam eder.
Bu başlığı şu anda 511 kişi okumaktadır. (44 üye ve 467 ziyaretçi)
nohut, *Bozkurt, activex31, ahfado, akcay, alenichev, ALPER, alyel, ariston, Ayasofya 2005, Calibra, Cautionary, cml, Doctor20, el turco, EMLAK, ENGRANDMASTER, EYT, fenerlilker, guneyka, işçi74, Karax, keremalkm, lemur, loto, makengineer, mavsar, mitli, muhteberu, mustaf2231, northernforever, pasa_emre, rosense, selloo, smertas, smiless, snob77, TIFIL, tiko, TOKATYILDIZI470, universe, Valfranc, Vallis, yoktur
İsmini söyleyince sokaktaki insanda bir fikir olşabilecek hisseler bence güvenli.
SPOT da BofA gene satışı azaltmaya başladı,
https://i.hizliresim.com/58z6il0.PNG
Reis tekrar sahneye cikti, bir lafiyla fuze atti hamasa gerek kalmadi
Reis cok uzun aradan sonra tekrardan basrole girdi.
Nasil eskiden agzindan cikacak 2 kelimeye bakardik yine oyle olacak
Dün millet çok aldı ters ayakta yakalandı piyasa.
Fena kesim oldu ariston abi, ben bile beklemiyodum bu kadar kan gölüne çevireceklerini
SONDAKİKA | İSRAİL KÜLTÜR BAKANI ZOHAR:
• ERDOĞAN, TERÖRÜ DESTEKLİYOR. NOKTA.
• TÜRKİYE İLE İLİŞKİLERİ GÖZDEN GEÇİRME VAKTİ
Erdoğan, gene Şimşek in gezisini bekledi ve sanırım sıcak paranın zaten gelmeyeceğine iyice emin oldu. Tekrar tabana yöneldi ve söylem değişti...
Daha amerigadan cevap gelecek Avrupadan gelecek. Bizimki onlara cevap verecek. Ohoooo
endekste devre kesecek gibim duruyor bence
alta yazdığım emirler iptal..
tırstım..
taban olursak alırun...:drunk:
tüm longları kapadım...
gerek yok...
para bir şekilde kazanılır...
önemli olan kazandıgını korumaktır...
devre kesme şeysi kaç?
ayın 22 sinde paylaştım bugun yabancının gelmesinin zaman alacağı söylendi şimşek tarafından bu katalizör bu haberi bilen geçen hafta çıktı zaten , şimdi jeopolitik ve RTE nin söylemleri takip edilmeli karşı taraftan sert açıklama veta RTE nin açıklamaları devam eder mi.Bilançolar da koç grubu bu hafta bitiyor endeks ağırlığı yüksek tahtalar burada oyun dönebilir dikkatli olmakta fayda var derim.
kolay gelsin.
haftanın sözü....
90 derece dik açılı... :bravo: