https://i.hizliresim.com/mm10nbp.jpeg
hangisi gelecek acaba?
Printable View
https://i.hizliresim.com/mm10nbp.jpeg
hangisi gelecek acaba?
Sportswashing diye bir kavram var. Bir ülkenin, kişinin ve grubun imajını spor etkinlikleri üzerinden düzeltmeye, temizlemeye çalışması anlamında kullanılıyor.
Son yıllarda özellikle Katar ve Suudi Arabistan bu konuda çok etkin. Formula 1, Dünya Kupası, yıldız futbolcu transferleri, dünyanın en büyük golf turnuvası PGA Tour'un yayın haklarının satın alınması vs. Devamı da gelecek gibi. İnsan hakları ihlalleri, bölgesel savaşlardaki payları, kadın hakları gibi konulardaki olumsuz imajı düzeltmeye çalışıyorlar.
Sanırım buna musicwashing diye bir kavram da ilave edecekler şimdi. Bir sürü konser planlıyorlarmış.
Parayla her şeyi yıkayabiliyorsunuz demek ki.
çıraklarıda gözükmüyor ortalıkta... gıymalı pide yimeye gitmişlerdir
Akşam ucuzluğu olacak gibi...
Bu gelen zararsız elinde şemsiye yok.
Aslında küfür edecek çok sert bi hareket te olmadı. Eskiden devre kesilirdi, suyuniçinde gıkımız çıkmazdı.
bir de ilkokul 3 seviyesinde espri bulup defalarca yazmıyorlar mı? sanki çok komikmiş gibi.
Sayın bozkurt istediği kadar sert hareket olsun topluma açık yerde küfür etmek ne demek. Yazının tüm amacı zaten ego tatmini.
9050 de altı üstü şeklinde bakmak lazım. 9050 ye yakın yerden short açmak iyi bir strateji. 9050 üstünde shortlari bir parça daha uzerler.
Çıtak millete akıl vereceğine toplum içinde doğru davranmayı öğrenmen elzem.
sinirlenip oturduğunuz yerde küfür etmekle buraya klavye kullanarak küfür yazmak aynı şey değil
Çıtak dayucuğum küfür yakışmadı, kınama cezası aldın, konsey olaraktan seni kınadık, bi daha yaparsan aforoz edilirsin.
Sinirlenmek doğal, klavye kırılır, tuş parçalanır hatta bağırarak sövüledebilir ama klavyeden yazmak hoş olmadı
Eskiden biz küçükken top kesen dayılar vardı...O zaman da top bulmak zor..Şimdiki gibi değil...
Topumuzu kesince bizde mecbur gider parkta sallanırdık..Ne yapacaksın ?
O dayıdan lazım buraya..
Bir de park ve salıncak tabi..
Gerisi zaten hazır...
İris Cibre:
TCMB Net döviz pozisyonu 4 günde 3,2 Milyar USD iyileşerek -60,8 Milyar USD'a yükseldi
Lokal bankalarla swaplar ise 4 günde 4,8 Milyar USD arttı
Bu da son 4 günde 1,6 MLR USD müdahale olduğunu gösteriyor
Fakat nette iyileşme gidişatı iyi
(giren çıkandan yüksek = iyileşme)
Ayhan kaptan senin öngörüler tutuyor
akşama ne yapar
oranlasan minnettar oluruz
bu hakbankasının vadelisi ne zaman 13 lirayı gördü...
bilsem alırdım...
Hisse.net'in ve de forum sayfalarının kalitesini düşürmek için özel çaba sarf edenlere özel cezalar uygulanacaktır. Bilginize!
Geçen hafta düşmez bu borsa dedim. Dünki hareketin sebebini açıklayacak kimse yoktur herhalde
Bu 4 günde iflah olmaz bu borsa diyeyim
Her gün zopa
#SONDAKİKA | Bir şubenin müdürü tarafından futbolcuların dolandırıldığı haberleriyle gündeme Denizbank'tan ilk açıklama:
"Paranın nakit çekilmesiyle birlikte para sahibi kişi, paranın üzerinde hem zilyet hem de tasarruf yetkisi olan tek kişi olmaktadır. Bankadan çekilmiş olan nakit paranın artık tek sorumluluğu ve kullanım hakkı para sahibinin kendisindedir. Bundan sonra bankacılık sisteminin dışına çıkarılmış bir paranın akıbetinden bankanın sorumluluğu bulunmamaktadır."
Benim bulaştığım kağıtlarda pala ot tıkadı yetmedi pamuğu arıyor onuda tıkayacak gibin
SPOT da dünün alıcısı BofA bugün satıyor, o taraf da değişen bir durum yok! bakalım bu sefer dönüp alacak mı yoksa satışı abartacak mı! onu merak edelim!
https://i.hizliresim.com/1w8sigr.PNG
Alıcı taraf yabancıya mal alan kurumlar.
QNB,HSBC,TEB,AK...
Gerçi ben bugün negatif bir kapanış bekliyorum.. Öğleden önce de yazmıştım
yabancı yatırımcıların seimden sonra değil önce geleceiğini söyledi tv de.. kim söyledi hatırlamıyorum.
short sezonunu erken açtım ellam.
ben shortu açtım m.şimşek verdi gazı verdi gazı şansa.
:drunk::drunk:
bu ralli ortavadeli devam eder gibi ama biraz nefes aldırsa fena olmaz.
vioptan ilk parayı gönderdik sabit gelire...
%47 akbank...
herkese iyi akşamlar benim mesai biter...
bugünki harakette yine mazot alma diye yorumluyorum. çok sert vermediği sürece..
trend tamamen longdan yana
son yarım saat tek barların efendisi gelip birden çizebülü yukarı..
:drunk: