Elentrige birşey yapamıyoruz henüz..
Printable View
Benim bu tarafta gözlemlediğim birkaç şey var etrafta. Daha önce mahallede gördüğüm, okula servisle gidip gelen ilkokul çocuklarının bazıları yürüyerek gidip geliyor. Sürekli her yere arabayla giden bazı kişiler ortalığa tekrar bisiklet çıkartıyor. Çoğu kişinin tıklım tıklım olan pazar arabası, fiyatlar gevşemesine rağmen pek dolu değil. Bir de çöplerden geri dönüşüm toplayanların çoğu suriyeli oluyordu, şimdi hiç suriyeli yok, hep işe girdiler heralde. Toplayanlar bizim milletten. Bölge hem ülkenin hem de konyada bir partinin kalesi durumunda olan yer
Bir de kargo minibüsleri görürdüm vızırvızır mahallede, o da çok azaldı
Ama düğün salonlarında yapılan düğünlerde azalma yok, aralıksız havai fişekler, konya pilavları... Doğurganlıkta da azalma yok
Çoğu ülkenin gıda enflasyonunu bizler ziyaret ederek arttırıyor ve daha da arttırıyor olabiliriz. Ulan bunu bizim ülkede yesek nerden baksan şu kadar, burda ucuzmuş diye diye 😂gömüyoruz. Ki fazlaca ekmek tüketimi ve kahvaltıda güzel peynir yeme isteği dahi çoğu yerde sıkıntı yaşatıyor
*İçişleri Bakanlığı: Saat 16.00’da Sayın Cumhurbaşkanı ile Bakan Yerlikaya'nın görüşeceği hakkındaki haberler doğru değildir
SM-M346B2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yeşil renkli bir banka 3,99 faiz ve 36 ay vadeye 50 bin lira teklif eden ihtiyaç kredisi mesaj geldi. Girdim son adıma kadar geldim veriyor. Faizi çok uzun süre buralarda tutamayacakları belli. Bir kaç ay sonra çok daha uygun faizli ve yüksek tutarlı kredi teklifleri başlar bankalardan zira kredi/ mevduat oranı 2007 yılı seviyesine geldi. Kredi veremedikçe mevduat faizleri kendiliğinden düşmeye başlayacak.
Genişleme dönemi 1.6 ları gören oran 0.80 e geldi.
Valla hafiften komplo teorileri, paralel yapılanmalar, operasyonlar demeye başladılar. Kuru arttırmak için bahane olmasın da... Varsa, pislik yapanlar temizlesinler
istanbulda varmi bilmiyorum ama karşiyaka belediyesinin işlettigi yerler var mesela izmir karşiyakada..pazargünü oradaydık...latife hanım köşkü diye biinen bir mekan...zamanında atatürkün annesi zübeyde hanım kalmış orada..yeşil bir bahçesi var.. orada hanımla oturduk bira içtik..yaş ortalaması 70 ..self servis çay 7 tl.. nescafe içmedim ama sanırım 30 tl..biz bira içtik carlsberg 50 cl 80 tl ..patates 40 tl..oradan hanıma dedim zübeyde hanımın mezarıda burada bugün anneler günü kalk gidelim oraya dedim..orası da yemyeşil bir park ..orayıda işleten yine kent aş..orada bira yok..ama fiyatlar yine aynı...biz oradayken...özgür özel geldi...izmir ve manisa belediye başkanları ile mezara karanfil bırakmaya..aa hadi bekleyelim bakalım dedik...özgül özel ve yanındakier gelince ...anons eden kişi sevgili türkiye halkı deyince ..eşim delirdi..çektik gittik...o zamana kadar gayet keyifli vakit geçirmiştik..sinirlerimiz bozuldu gittik..bunlarda akp liler gibi türk diyemiyor.. türk halkı diyemiyorlar ..türk yazar , türk bilim adamı vs ..türkiyeli yazar ..türkiyeli bilim adamı , türkiye halkı vs ..kısacası günümüzün içine ettiler gittiler ...
bizim 31.69 durgut keçiörende parklara büfe kurmuştu
50 kuruşa çay veriyordu seçimden önce
kaydılar yada kaydı gitti
gelir mandrake
Madem devir tasarruf devri şampuan yerine baş kili, çamaşır deterjanı yerine çamaşır kili kullanalım arkadaşlar, hem de çok ucuz 3 okkası 110 gayme.
Ben çocukken eskiden mahallelinin kullanıldığı çamaşırlıklar vardı, kadınlar çamaşır yıkamaya gelirlerdi, çamaşır kilini orada görmüştüm.
https://resmim.net/cdn/2024/05/15/fxNCBj.jpg
Bayanlarada bir sürü, yok cilt solüsyonu yok cilt sıkıştırıcı yok cilt gerdirici masrafına son, her derde deva cilt kilimiz var.
Tasarruf isteniyor ise ddkm Ler min 3 aylık aciliyir. Mart sonu sıkılaşmayi gören veya Nisan'da ddkm den dolarları kaptırmamak icun Haziran sonu temmuz gibi gereken olabilir.
Temmuza baya iş birikti dayi
Aha yakalandı
https://resmim.net/cdn/2024/05/15/fxN4IL.jpg
Bu veri öyle demiyor ama, düğün var icraat -0- Avrupada bile nüfus artışı % 0.6 iken biz de % 0.1 düşmüş.
Doğurganlık genel olarak düşüyor da benim mahallede maşallah güzel yavruluyor insanlar
Başgan... Gözaltı pazarındaki hissede tekniğin çalışma ihtimali var bir nebze... Bu tahtada yok.
Genel olarak da teknik karşıtları zaten bu türden tahtalardan yola çıkıyor.
Homojen, alıcı-satıcı dengesi doğal gelişmeyen; piyasa, tahta vb. de teknik analiz çalışmaz...
Süreç doğal işlese idi... Ohooooo....
https://www.sondakika.com/yerel/habe...-yar-17332060/
Kocaeli'de bir binaya asılan "Allah belanı versin Nurettin" yazılı pankart, vatandaşları şaşkına çevirdi. Yazının fotoğrafını çekmek isteyenler cep telefonlarına sarılırken pankarttaki yazının neden yazıldığı ise merak konusu oldu.
Hangi Nurettin acaba? Aklıma biri geliyor ama…..
https://www.ekonomim.com/ekonomi/tuk...-haberi-743016
İthalat tam gaz! Tl mevduattan aylık faizi alan ithal ürünlere hücum etmiş :) bedava dolar varken haklılar
Şiddet olaylarının tırmandığı Fransa'nın özerk bölgesi Yeni Kaledonya'da OHAL ilan edildi
#SONDAKİKA | Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan'dan asgari ücret açıklaması:
Ekonomik veriler iyiye gidiyor, ek zam olmayacak.
ben diyom zaten bune ya araba satışları patlamış
avmler full çekiyor
lokantaların önünde kuyruk var
trafikte araba sıkışıklığından gidemiyorsun
para bok gibi millette kısmak lazım
ben olsam 13 e çekerim
emeklilere 10.000 yetiyor zaten
la kitapsız yokluğunda seni aratmamayı denedim
ama arkadaş hergün 10 posta nasıl yalıyordun
bikeresi bile zul
Üsküdar Belediyesi Emeklilere destek programı hazırlamış...Onlara galiba nakti yardım yapacakmış...
Walla RP Bizansı fetettiğinde ilk yaptığı şey mafyalaşmış ve belediyein sosyal tesislerine çökmüş adamları postalayarak oraları gençler ve emekliler başta olmak üzere dar gelirilere açmıştı...Hiç unutmam Bğyğk Çamlıca tesislerine gidip öğrenci usulü o tesislerde yemek yemiştim...
IBB bence Beltur adı altında milleti dikececeğine oraları dar gelirli kesime göre fiyat ayarlaması yaparsa Bizans bir sonraki seçimde ABB gibi silip süpürür....
Altın tekrar gaza bastı ons 2400'e doğru yola koyuldu.