Bugün son gün.Stopaj muafiyeti uzatılmayacak.
Likit fonlar-mevduat ve viob takas bank nemalanması etkilenecek.
Yanlış mı biliyorum.
Printable View
Bugün son gün.Stopaj muafiyeti uzatılmayacak.
Likit fonlar-mevduat ve viob takas bank nemalanması etkilenecek.
Yanlış mı biliyorum.
Foreks Haber
@ForeksTurkey
·
12d
Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’un açıklamasına göre ’Milliyet farkı’ ödemesi alan firmaya 54 bin 694 TL idari ceza kesildi. Alınan ücret farkı müşteriye iade edildi.
dün burada konuşuluyordu
YARIN TATİL dimi?
10994 short kısa süreli bir koşu olsun
[sıze=3]10980.20 long.......................[/sıze]
akbankın nalet tahtacısı...
yabancı satışta diye 63,52 den şortluyorum..
63,6x..63,7xx zorluyor.. 61,25,61,30 daki 300-500.000 lotları alıyor, korkup ilk destek 63,27 den kapatıyorum 63,10 a geliyor:vk:
Benim essegin tahtacisi, az kaldı ayni moda girmeye:he:
https://twitter.com/malpaylashimi/st...9bTPoNrXA&s=19
aselsan mayız vade 64,70 üzeri boş ve gereksiz hamle... orada şort deneyeyim diyorum, bilmediğim tahta... onada güvenemiyorum
thy
337,80 long.. 340,40 şort yeri gibi... oda oraları yakmıyor.. 338,70--339,70 arasında kendi kendine birşeyler yapıpduru
gidem sigara içem
Yarın tatil...Bugün malını satan parasını cuma alacak.
Dün akşam dediğim gibi bu hafta 8.5 milyar tl lik 2 halka arza para girecek...
Bugün normalde satıcılı bir gün olmalı...9950 ye kadar bir satış da çok normal..
Ama her ne kadar taşınmayı büyük oranda yapsa da bugün vade sonu ve düz mantığın dışında çok fazla hareket oluyor ..Ben kımıldamadan bekliyorum.
Emlak abinin bilgisayar hisse satacağım demiş kağıt %5 eksiyi gördü. Bugün onunla iştigal ediyorum.
10985.10 tekrar LONG iyi para veriyor.......spek.........
1 MAYIS da gerginlik olacağına dair borsada endişe var.......
Bizim portföy bit pazarı gibi.Bilançoları zararda yada az karlı portföydeki çoğu hisse.
Bit pazarı olduğu için arasıra da nur yağıyor emme.:)
Vadeli kaybettiğimi hisselerden geri alırım almasına da... çok zaman alacak .Zaman değerli ve ben onu boş harcamakda çok mahirim :)
Gönderi
Yeni gönderileri gör
Sohbet
İris Cibre 🐦
@iriscibre
Yabancı geliyor❗️
Türev limitini artık kademeli açın derim❗️
Londra swap faizleri sert aşağı indi. Daha 2 gün önce 43% olan TN, bugün 31%
Bu da yabancının pozisyon açmaya devam ettiğini gösteriyor. Sadece dün 1 MLR USD'ın üzerinde spot satış yaptıklarını tahmin ediyoruz.
Fakat, bir sıkıntı var
Türev limiti (swap, frwrd, future vs)
7 güne kadar banka özkaynağının 5% (4.3 MLR)
30 gün 10%
1 Y 30% (21,4 MLR)
Bu limitler kaldığı için, yabancı, 1 haftalık/1 aylık swap yaptığında ve vade sonu geldiğinde, roll edemeyecek, BDDK izni yok (şu an daha uzun vadeli swap riskli)
Dolayısıyla, büyük ihtimalle, ki daha önce de böyle oldu, spottan Dolarını alıp gidecek.
Şu an Londra'da TL bolluğu var. Bu bolluk sayesinde swap faizleri 31%e düştü. Aslında bu sefer faizde ters duality yaratıldı. Bu da yabancının carry getirisini düşürüyor. Dolayısıyla, bu gelişin devamını da riske sokuyor.
Bunun çözümü;
Swap limitlerinin artırılması
Artık, daha fazla beklemeyin, açın limitleri derim...
Bahçeli: Hiç kimse çalı dibi yoklamasın, deve izi saymasın, niyet okuyuculuğuna da teşebbüs etmesin; Hazine ve Maliye Bakanımızın da her zaman arkasındayız
kulagını çekmişler belli...
Bu akşam stopaj hikayesi ile ilgili açıklamayla bu swap limitlerinin artırılması vs muhabbeti paket program olabilir mi:)
Dolandırıcılık suçu Türk Ceza Kanununda 157 ve 158. maddelerde düzenlenmiştir. Madde 157. Hileli davranışlarla bir kimseyi aldatıp, onun veya başkasının zararına olarak, kendisine veya başkasına yarar sağlayan kişi bu eylemiyle dolandırıcılık suçu işlemiş olur.
bu şekilde bir suçlama oldumu oldu bu yüzden herkes kendi rolünü oynuyor takılmayın
Ne yabancı görsel ne yerli milli medya dolandırıcılıkla suçladığınız bir kişiye EKONOMİ nasıl teslim edildi diye sordumu yok.
Bahçeli ne yapabilir Şimşeğe .
borrsa bugün tam gün mü..
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli,Türk milletini yerel halk ifadesiyle değersizleştirmeye hizmet eden müfsit zihniyetin, son günlerde maruz kaldığımız skandalların asal sorumlusu olduğunu hiç kimse inkar edemeyecektir dedi.
bunu kim söyledi...
demans kötü bişey...
Bozkurt çok acil pere sayma makinesi lazım. Sende miydi makine