Endeks çıkarken hiç oralı olmaz fakat düşerken en önde 3 kat düşer..
Printable View
Patronu adidir. Acimaz malesef.bakalim nereye kadar basacak aciga satis yokken boyle ise aciga satis olsaydi sumdi 13lerdeydik.
Emin olabilirsin...Redmi Note 8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Patron brf brezilyada belâsini buldu. %10 çakilmiş. Kazanmaktan vazgectim kendi payima bu seref yoksununun kaybetmesi bile yeter.
Pazartesi borsada kıyım var -15 miz var bu kesin gibi geliyor bana ha aksi olurmu olmaz Petrol dibe vurmuş -20 buda enayi değil ya bi okadar da bu adi düşer yarın
Aciga satis olmayinca giden mali yerine koyamayacagindan cok basamiyosun assagi diimi patron efendi...yazik sana.
Keşke hep karanlık olsa ya nerdeyse 1 tl koydu üstüne ne yapmaya çalışıyor bunlar
Patron buldunmu belâni kanimizi emdin emdin -%15 brf.al sana simdi rahatlarsin belki.
Fiyat sahte patron kalleş banvit ve 350 milyon kasadaki kâr gercek.
Neydi o lan 17.08 den 10.bin lotla 16 hay senin
Fiyati dusurmek icin o topladigin mallari essek gibi satacaksin bu sefer acik yapmadan.
Karanlik odada fon yine cizecek insallah butun mallarini kaptirirsin kottan cikmanda yalan olacak.
Bunun patronu brezilya kopegidir
Yazik oldu yanimiza yeni birsuru adam daha geldi bu fiyatlardan. Allah kurtarsin.
Daha once demistim bu herif sirketi bile zarara sokar sadece borsa hareketleri icin
Bi atak daha yaparsa bu sefer donusu olmaz...
Buné ya +10 lardan nereye yazık be bütün gıdalar uçmuş bunun haberi bile yok
Allah sattirmasin valla. Bu serefsizin ekmegine yag surmemek lazim. Elindeki mallari eninde sonunda ya verecek yada seve seve yulari cekecek. Allahin brezilya cingenesi gelmis bizimle burda oyun oynuyo
Brf bu gidisle bunu satar brezilyada -%5 yine bugun.
Bütün gıda şirketleri en az %5 artı da bu tavuk boku na bakın gelen geçen veriyor kademelere alıcı geldimi basıyorlar hiç acıma yok be
Bi tat gıda kadar olamadı yazıklar olsun
Patronu top. Beklicez belki birakir toplugu.
Tat merk gözde konfurt krevitas bunlar gıda banvit ne teneke fabrikasi mı
Patron buralara getirmisti zaten.simdi brezilyada dagildigi icin burayida bosaltacak gibi duruyor soluksuz satista. Yatirim fonu karsiliyor bu boyle devam eder biyerde dengelenir. Bugunki cikisa bile dayanamadi patron birakmadi hemen basti ne var ne yok. Buyuk sıkışmis ve tirsmis adam belli.
Patron brezilyada perisan -%13. Yarin acisini bizdeen cikaracak yine...
16.04.2020 genel kurul tarihi bakalım ne halt edecekler eğer iyi bişeyler çıkacak sa bunu en son biz duyarız hisse kendini belli eder yok tirt ise buralarda sürünür durur hatta 13 12 lere yolculuk başlar çünkü bu şirket gıda değil çöp üretiyor bol bol önceden şeker piliç vardı o hareketlenmeden bu uyuz hareket yapmazdi tek kaldı istediği gibi at koşturuyor ********
Beklentiler de baska bahara kaldi bu global konjunkturde hicbir yatirim plani gerceklesmez. Yatacak yine kârin ustune kopek.
Patron kendine gel artik kes şu satisi. Sattigin mallari birdaha yerine koyamayacaksin.
Teknikte destekte görünüyor, bu destek sağlam gibi bakalım... gıdacılar giderken bu niye salmış orası da ayrı....
Kesinlikle al sat tut yat tavsiyesi değildir...
Şu 15.80 den 16.50 ye kadar alan delikanlı kim acaba tekrar bekliyom bu sefer 16.70 é yazdım nasılsa düşüyor böyle böyle zararı belki kurtaririz
O delikanli karanliklarin efendisi dedigimiz fon. Karanliktada cizecek insallah. Devletimiz buyuk satislari karsiliyor. Aciga satisi yasaklayan ekonomi yoneticilerinin onunde saygiyla egiliyorum. Bkz. Bovespa.
Ihtiyaciniz yoksa satis yazmayin destek olun bu delikanliya.
Ytd.
Boyle bir gunde buna da sukur diyelim. Allah ulkemizi korusun.
Bu şirket yine bizden birseymi sakliyor acaba. Bu hareketlerin sebebini aciklamali. Romanya istiraki satis haberini 6 ay sonra Kap a yollayan zihniyet herseyi yapabilir.
Brf -%16 artik batti gibi. Satsin bunu da katarlilara da bizde kurtulalim.
Bu piyasada bütün hisselerin ilaç gıda hariç taban yaptığı bir günde bu fon neye güvenip te banvit alıyor ben almam şahsen bende okadar para olacak beklerim nasılsa diğer kağıtlar taban taban gidiyor alırım THY bakarım keyfime haksizmiyım ilk tepkiyi verecek olan onlar çünkü bu çöp olan hisseyi almam ne saklanıyor ne gibi bir haber gelecek