Memleketle zerre ilgisi olmayan, 3 kuruşa sınav sorularına çalan ********lerle,
"3 dakikada arkadaş olan" muhteremler bizi suçluyor.
Kafalarını seveyim...
EK: Son gönderimi sildim. Provokasyon olmasın diye...
Printable View
Memleketle zerre ilgisi olmayan, 3 kuruşa sınav sorularına çalan ********lerle,
"3 dakikada arkadaş olan" muhteremler bizi suçluyor.
Kafalarını seveyim...
EK: Son gönderimi sildim. Provokasyon olmasın diye...
trump-modi basın açıklamasını izliyorum. turp abd mallarına uygulanan vergi konusuna kafayı takmış. danışmanlarından biri ona iphone'nun tc'de satışında yapılan vergilendirmeden bahsederse, bu deli bizi de biçer. şimşek kardeşimiz, şu telefon kaydı ve alınan vergiyi bir gözden geçirirse, iş geçmeden iyi olur. fena darbe yeriz. bu adam kuruşun hesabına çıkmış. neyse.
Gunaydın cemaat bol bol kazanclar
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
VİOP günlük ve toplam
BofA ve İş short azaltmış
TEB long artırmış
Vakıf ve YapıKredi long azaltmış
Diğer long 119 binle hala çok yüksek
https://r.resimlink.com/P6aAc.jpeg
EndeksS topiğinde her sabah paylaşım yapılmaktadır!
almanya neden fışkırtmış % 2 ?
bizim gibi doğal gaz . altın . bor . petrol mü bulmaya başlamış hergün :he:
:drunk:
sabah sabah yorum alalım yapay zekadan...
[IMG]https://i.hizliresim.com/1rmds5k.png
Gün içi STRATEJİ..
[IMG]https://i.hizliresim.com/ddy6tkd.png
Soruyu nasıl sorduğunuz çok önemli. Bu çıktıları almak için ne sordunuz Kerem bey?
Mesela ben "21 Günlük Hareketli Ortalamasını Yukarı Kesen BİST30 Hisseleri" ni sorduğumda bana verdiği cevapAlıntı:
BIST 30 endeksindeki hisselerin 21 günlük hareketli ortalamalarını yukarı kesip kesmediğini belirlemek için güncel teknik analiz verilerine ihtiyaç vardır.
Akşam 1 mevzu dönmüş bazı yazılar silinmiş olmalı,
konu nedir anlamadım ama bende olayın içine çekilmişim
Bence
Malüm kişinin 1 derdi olmalı
Derdini söylese belki derman buluruz
Yazık!
Ne derdi ve sıkıntısi varsa tez zamanda Allah tan derdine deva hastalığına şifa dilerim, herşey gönlüne göre versin
Tüm dertlerinden kurtulur inşallah o malüm arkadaşımız :)
Önce kendisini tanımlıyorsun.. (sen xu030 vadeli işlem endeks kontratı al-sat yapan günlük tradersın gibi..)
sonra 60 dakikalık indikatörlerle işlenmiş grafiği yüklüyorsun.
Tersine mühendislikle bana kendisinin verdiği promptları kendisine yöneltiyorum.
Ayrıca web'te tüm aracı kurumların sabah analizlerini,raporlarını taramasını ve incelemesi talimatını ekliyorum..
İşte bu metinden tersine mühendislik yaparak oluşturduğum etkili prompt önerileri: (oluşturan ChatGPT-4o)
Genel Piyasa Yorumu İçin Prompt:
"Borsa İstanbul VIOP-30 Şubat vadeli endeks kontratının gün içi performansını özetleyen, destek ve direnç seviyelerini belirten, olası yükseliş ve düşüş senaryolarını açıklayan detaylı bir piyasa analizi hazırla."
Teknik Analiz Odaklı Prompt:
"VIOP-30 Şubat vadeli endeks kontratı için teknik analiz yap. Gün içi dalgalanmalar, destek ve direnç seviyeleri, olası kırılım noktaları ve stop-loss seviyeleri hakkında bilgi ver. Alım ve satım fırsatlarını değerlendir."
Günlük Strateji Önerisi İçin Prompt:
"VIOP-30 endeks kontratı için günlük işlem stratejisi oluştur. Açılış beklentisini belirt, destek ve direnç seviyelerini analiz et, kısa ve uzun pozisyonlar için stop-loss seviyeleri öner. Gün içi alım ve satım fırsatlarını açıkla."
Kısa Vadeli Yatırımcılar İçin Prompt:
"Kısa vadeli yatırımcılar için VIOP-30 endeks kontratına dair gün içi alım-satım stratejisi öner. Destek ve direnç seviyelerini belirle, potansiyel dönüş noktalarını açıkla, zarar-kes (stop-loss) ve hedef fiyat seviyelerini detaylandır."
Gününüz aydın,kazancınız bol,bereketli olsun forumdaşlarım.
yapay zekaydan max perf alabilmek için.
öncelikle.
yazdığınız promtu. bu metni akıcı bir şekilde ingilizceye çevir : " Kısa Vadeli Yatırımcılar İçin Prompt:
"Kısa vadeli yatırımcılar için VIOP-30 endeks kontratına dair gün içi alım-satım stratejisi öner. Destek ve direnç seviyelerini belirle, potansiyel dönüş noktalarını açıkla, zarar-kes (stop-loss) ve hedef fiyat seviyelerini detaylandır." "
sonra kopyala yabuştur.
Bu işin başka başka boyutları da var. Onları yazmıyorum..
Günlük olarak kendisine sen Ray dalio, micheal burry, brent donnely olsaydın nasıl bir pozisyon açardın?
bana tablo halinde göster diyorum..
Bunları bazen profesyonelce ya da anlaşılır basit düzeyde, akademik olarak v.s. açıklayıp yorumlayabiliyor..
Bu notları da inceleyip sen BRENT DONNELLY olsaydın nasıl trade edersine güzel örnekler oluşturuyor..
Her gün karşıklıklı yazışarak ,uzman bir trader oluyor, eğitiyor, her gün daha da akıllı cevaplar veriyor..
Yakında bana günlük 1.000 TL ya da 10.000 kazandır komutu vermek yetecek gibi:)
bugün haber neyim gelmezsse olumlu olacak gibi piyasa.
günaydın .. demir çelik kokusu geliyor bugün .. ytd
Ülkeler artık yapa zekaya yatırım yapıyor, mesela ABD bu sene 400mlyrdolar bütçe ayırmış
Bu zıkkım elektrik Le çalışıyor, bak turpun büyüğü nerdeymiş lan, kömür devrimi yerini yapa zekaya devredecek, inşallah ğözümüz pörtlemez, kurbağa misali:he:
petkoş alım kıvamına gelmiş bence...
getirisi 10 katı oluyor :))
misal 1 kişi örneğin bir görsel olşturuyor ve bunu tüm forumlara bloglara sosyal medyaya yayıyor paylaşıyor vs.
o 1 kişi siteye binlerce kişinin bakmasına neden oluyor.
tirlyonlarca dolar reklam geliri demek :)
bing dall-e kullanmasına rağmen. bir sene içinde bilmem kaç milyar görsel oluşturulmuş. kendisnin yabdığı hiç birşey yok. dayamış dalleyi.
ama bing ai sitesine kaç kişi girmiş.. reklam geliri ne olmuş pivvvv..
0 emek. milyar dolar gelir.
Aynen başkan, sıfır emek, çok büyük gelir yzeka
herifte bize dayamaya başlamaz umarın..
long..
:halay:
170 den tepkiye oynayıp 190 dan çıktım..
bu garan hiç iyi durmuyor..aşşaa aşşaa bakıyor
Ben de 326 civarlarindan tombul kuş shoradim. Bakalım kim daha fazla utulecek:he:
Onsu da cortladim. Alayına short. :halay:
sahibi olmayan bir kağıt ..KCHOL..
saldım çayıra..mevlam kayıra.. yazık!
Düşen piyasada paladan makas aldım..:oleyo:
Ortalık durulsun bir deneme daha yapalım..
Yukarıda okuduğum kadarıyla piyasaya güven tam mal alanlar long olanlar
şüşe, ereğli, aselsan, ile destek atmaya
bim, tup, sasa ile... aşağı vermeye çalışacaklar.
thy... şimdilik ortalık ruspusu, ne tarafa yavşayacağı belli değil
kilit kaat AKBANK yine...
tahminim bunu alıp, günü çok eksi yapmadan, yatay, artı kapatma üçün (her zamanki gibi ) götlerini yırtacaklar
Aldım verdim öyle yaptım böyle yaptım diyenler akşamq ekstreleri hazırlayın kontrole gelecekler
Ekstreleri hazırlasın alemin şeyleri
tüm dünya piyasaları devre kesmesin :yahoo: diye, bitkolin kazım'a DESTEK hala devam ediyoru...
15 gün oldu, 15 gündür destek atıyorlar
söyleyeceklerim bu kadar hakim bey