Bana uyar..bi alti ay bekleriz olmadi cay demleriz..
Printable View
Üç olumsuz durum var yazayım o zaman:
Birincisi şu derimod un karşısındaki 331 metrekare üçgen arsa.14 trilyona alıcısı çıkmamış.ihale elde kalmış.27 kat rezidans hikayesi koca bir yalanmış.İkincisi sayın zaim alt önümüzde iki yol var ya alt markayla anadoluya ya da balkanlara açılacaz diyor ya.sallıyor.Adamlar mood alt markasıyla beş sene önce anadoluya zaten açılmışlar.sanki yeni bişeymiş gibi yalan söylüyorlar.
Üçüncüsü de kağıt stoplos da tepki alımıyla yüzde 4 yukarı yapmış öğleden sonra yataya bağlamış.Yarın da muhtemelen gaz yemediyse kimse ,yataya bağlar.
Bilgiler icin tesekkurler...isminizle musemma derimcisiniz herhalde sayin derimzaman...iyi iste butun yolkar tukenmis giibi anladim 3 olumsuzdan..yapilacak tek sey pazarlamayla derimi birlestirip alkayip pullayip yonetimin dusunuyoruz dedigi yabanci ortaklik kaldi geriye..bu yeter bize...
Tabiki ben de isterim 20 ler 40 lara çıkmasını.Beş sene önce de aynı şeyleri yaşamıştım,inanın beklentiler hep aynı ..Ama şu bir gerçek ki 5 sene sonra da burada böyle bedelsizi,birleşmeyi ve de yabancı ortağı konuşma ihtimalimiz yok değil.Allah uzun ömür versin sayın Ümit Zaim e.70 yaşını geçmiştir heralde. Abicim derimod yeterince büyüdü,sen de büyüdün,ölümlü dünya tutturmuşsun şimdi de balkanlara açılacam diye.sonu yok bu işin.Arkadaş bir de bize açıl.20 yıldır büyüyen iş hacmi ve yatırımlar nedeniyle kar dağıtımı yapamıyoruz diyorsun.Mezara mı götürecen 150 mağazayı.300 olsa nolacak,500 diyecen sonraki hedef. Ölmeyecen mi?
şoyle bir 10 uzerine atsa da yillarin pasinı atsa uzerinden:)
Şu gaz muhabbetçilerini anlayamıyorum. Dokunuyorsa yemeyin kuru fasulye yi. Değil mi ama..
herkes 20-30 lulardan bahsetmeye başlamış 9 u atlayarak kağıt 8 bile olmazken,hayaller süper....