-
*ertem: Kgf'nin devam edeceğini umuyorum-ntv
*ertem: Ikinci bir kgf değil, varolan durumun bazı parametreler getirerek, kurumsallaşarak devam etmesi-ntv
*ertem: 3.çeyrekte yüzde 8'e yakın bir büyüme beklentisi var-ntv
*ertem: Artık çarklar dönmeye başladı-ntv
-
*ertem: Bütün bunlar büyüme ivmesinin devam edeceğini gösteriyor-ntv
*ertem: Kredi büyümesi şu anda yüzde 20-21 seviyelerinde, kredi genişlemesinin yüzde 16-17 seviyelerinde son çeyrekte ve 2018'de devam edeceğini düşünüyorum-ntv
*ertem: Faizin çok yukarılarda seyretmeyeceğini düşünüyorum-ntv
-
*ertem: Merkez bankasının sıkı duruşunun sürmesi de makro dengeler açısından önemli-ntv
*ertem: Merkez bankasının sıkı duruşunu sürdürerek hem kuru hem enflasyonu kontrol etmesini önemli görüyorum, mb bunu çok başarılı yapıyor-ntv
*ertem: Merkez bankasının uyguladığı sıkı duruşun son derece önemli ve yeterli olduğunu düşünüyorum-ntv
-
*ertem: Merkez bankasının iran merkez bankası ile swap anlaşması imzalamasının çok önemli bir adım olduğunu düşünüyorum-ntv
*ertem: 19 ekim toplantısında ab'den olumsuz bir karar çıkmasını beklemiyorum-ntv
*ertem: Avrupa'nın büyümesi ve resesyondan kurtulması için türkiye ekonomisine ihtiyaçları var-ntv
*ertem: Avrupa ile ilişkilerde bir sakinleşme dönemi olacağını bekliyorum-ntv
-
*ertem: Abd ile hızlı bir normalleşmeye doğru gidiyoruz-ntv
*ertem: Piyasa bu sorunun çözüldüğünü satın aldı-ntv
-
*ıea: Global petrol arzı eylül ayında 90 bin varil/gün arttı
*ıea: Eylül ayında global petrol arzı 97,5 milyon varil/gün oldu
*ıea: Global petrol talebi 3. çeyrekte azaldı
-
*ıea: Oecd petrol stokları ağustos'ta 14,2 milyon varil azaldı
*ıea 2017 için global petrol talebi büyüme tahminini 1,6 milyon varil/gün olarak korudu
*ıea: Opec'in üretimi eylül ayında bir önceki aya göre değişim göstermeyerek 32,65 milyon varil/gün oldu
-
*ıea: Opec'in üretimi eylül ayında geçen yılın aynı ayına göre 400 bin varil/gün azaldı
*ıea: Global petrol arzı eylül'de yıllık bazda 620 bin varil/gün arttı
*ıea: Abd'nin ham petrol üretimi 2017'de 470 bin varil/gün, 2018'de 1,1 milyon varil/gün artacak
*ıea: Global petrol piyasası gelecek yıl genel olarak dengeli olacak, opec'in üretimi cari seviyelerde tutacağını varsayıyoruz"
*ıea, "globay petrol talebinde büyüme 2018'de 1,4 milyon varil/gün olacak"