0,40 kuruş veren varsa bende satarım...
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Printable View
0,40 kuruş veren varsa bende satarım...
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
0,18 sabah para hesabında trınk keş para dert yok tasa yok git hamama sefana bak...
05452990902
bu Müjdat patron tam tarihe geçecek birimiş
duruşmada son duruşmaya katılmış
bilir kişi raporu hatalı demiş
peki madem ödeyecek gücün var dı da niye kötü bilanço gönderdin borsaya
on kere bilançolarla niye oynadın
yani patron diyor ki benim ödeme gücüm var diyor borçları
sermayem artıda diyor
bu da ilginç bir not
ha bu arada ödemedi borç ta takip te olan miktar 20 milyon tl için koskoca fabrikanın iflasını vermiş oldu değer miydi onu siz düşünün ülke ekonomisini 20 milyon için rezil edenler bunun hesabını vermeli bence şu şirkete 20 milyon nakit bulunmuyorsa bence tüm ankara kepenkleri indirsin
65.000 var bende. maliyet 0.50, kapanış 0.40 sen 0.10 istiyorsun. oldumu şimdi 66.000 isteyen. bir yıllık kazancımı batırdım be murat doğan. takma kafana ben alıştım takmıyorum
BENİM İÇİN GECE SAAT 24:00 KADAR BU HİSSE 0,18 DİR... PAZARLIM YAPMASINI SEVMİYORUM KİM ARARSA MURAT DOĞAN GARANTİSİ İLE HİSSESİNİ ALIRIM. ANCAK GEREKÇELİ KARAR 24/11/2017 TARİHİ İTİBARI İLE SAAT 16:45 DE İMZALANDI İFLAS RESMEN 1 DERECE MAHKEME TARAFINDAN GEREKÇELİ OLARAK VERİLDİ .. KARAR TARAFIMA TEBLİĞİNDEN İTİBAREN HİSSE EDERİ ŞİMDİKİ VERMİŞ BULUNDUĞUM HİSSENİN YARISINA DÜŞECEKTİR..
SAYGILARIMLA MURAT DOĞAN
05452990902
muratdogan7887@gmail.com
not : gece saat 24:00 kadar mailime gelecek olan satışlarıda kabul ettim. pazartesi saat 09: ile 12:00 ödeyeceğime namusum ve şerefim üzerine söz veriyorum..
herkese hayırlı hafta sonları diliyorum...
http://ekonomi.haber7.com/sirketler/...ydu-iflas-etti
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi