Tspor senin...
Printable View
Tspor senin...
Ya aşağı ya yukarı karar vermek üzere
SM-A720F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
cümleten selamün akeyküm ahali. cuma günkü hareketten epey yüksek bi maliyetle aranıza katıldım. o gün gel gel yaptıklarına göre milleti dökmek için bir süre biraz aşağı çekerler diye düşünüyorum. kağıdı isterlerse 1,7 lere kadar çeksinler. trene son vagondan veya orta vagondan binmişim bikere. en az ağustosa kadar burdayım ve karla bu trenden inerim. ha kar çabuk gelirse o kadar beklemem. para olduktan sonra daha bilet alınacak bi sürü tren var.
YTD
Takas atabilecek var mi
HTC_M9pw cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Trabzonspor un cuma günkü açıklaması zaten manipülatif bir açıklama idi SPK aslında Trabzonspor un bu açıklaması üzerinde durmalı ve incelenmeli çünkü haberde trabzona bir teklif geldiği söylenmiyor teklif edileceği söyleniyor. Trabzonsporun da açıklamasında haberler gerçeği yansıtmamaktadır diyor, sana teklif gelmedi ki neyin gerçeğini yansıtsın? Adamlar uzun zamandır inceledikleri Trabzonspor ile ilgili kendi içlerinde bir karar almışlar, Trabzonsporun KAPa yaptığı bu açıklama doğru bir açıklama değildi, yapılacak en doğru açıklama kamuya açıklanmamış herhangi bir özel durumun olmadığı olacaktı. Manipülatif ve muallaklı bir açıklama yaparak yatırımcıların zarar etmesine sebep oldular. SPK asıl bu duruma inceleme başlatmalıdır.
Aynen katilıyorum.Cuma günü 5 milyon açık vardı, bugün onu kapatmak icin basķı kuruyorlar kanımca.
SM-J701F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
2.19 tepkinin geldiği yerdeyiz seans sonu şenlik olur mı olur?
1 2 1 2 yapıp alıcı mı bekliyorsun/uz spekcik/ler...Aksaray dolmuşu mu bu... bir de 2.17e 600 bin mal dayanmışsın filmlerini yerler senin...