Mantýklý satýþ iþi aslýnda ytd
ZTE BV0730 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Mantýklý satýþ iþi aslýnda ytd
Ne bu durgunluk iyiece mal olduk ytd
size bol kazançlar... bu uyuz kaðýttan kurtuldum. ihlgm le yola devam edeceðim.
SM-A310F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Borsa tarihinde bir ilke imza atan yatýrýmcýlar Aksu Enerji’de imtiyazlara kýsýtlama getirdi, hesap sorulmasý için Göltaþ Enerji’ye denetçi atanmasýný saðladý
Aksu Enerji’de Demirel Ailesi’nin hakimiyetini sonlandýran yatýrýmcýlar, þirketin menfaatlerini koruyan önemli adýmlar atýyor. Borsadan topladýklarý hisselerle çoðunluðu ele geçiren yatýrýmcýlar, þirketin yönetimine girip öncelikle imtiyazlara kýsýtlama getirerek borsa tarihinde bir ilke imza attýlar. Artýk Aksu Enerji’de 5 yönetim kurulu üyesinin üçünü yatýrýmcýlar belirliyor. Ýki baðýmsýz üye ise SPK’nýn onayýndan sonra genel kurul onayýyla atanýyor.
Þirketin yönetiminde çoðunluðu saðlayan yatýrýmcýlar öncelikle Göltaþ Enerji'nin çok yüksek maliyetlerle, hesap vermez ve denetlenmez þekilde yönetilmesi nedeniyle ‘özel denetçi’ atanmasý talebiyle dava açýyor. Mahkeme bu isteði kabul ederek denetçi atanmasýna karar verdi.
Genel Kurul'a katýlýmý arttýrarak baþlanabilir. GK 'da yeterli çoðunluða ulaþabilsek, onlarýn gündem maddelerinin dýþýnda bir sürü gündem maddesi oluþturup istediðimiz gibi kararlarý çýkarttýrabiliriz. Lakin GK katýlýmlarý 2-3 yatýrýmcýyý geçemedik bugüne kadar.
Zaman zaman böyle çýkýþ yapan ortaklarý GK 'ya davet ediyorum. Lakin GK zamaný geldiðinde bu heyecan kalmamýþ oluyor. Bu yýl da orada olacaðým. Gelin birlik olalým. Sesimizi daha gür çýkaralým GK toplantýsýnda... Yaðmasak da gürleriz...!
Helal olsun sana! Borsadaki karaktersizlik testinde birinciliði yine kimseye kaptýrmadýn!! Sizi gifi kriptolar sizi borsanýn þahlanýþýna katýlma ülkenin geleceðine katkýda bulunma, sonra da biz hükümetin yanýndayýz diye milleti kandýr.
Bütün gün iþe yaramaz tgrt kanalýnýzda akþama kadar YouTube haberleri vermekten baþka bir halt etmiyorsunuz.
Bunu yemezler müco! Sen kendini kandýrmaya devam et.
Yatýrým tavsiyesi deðildir.