2000 lerde 35 görmüş kağıda yatırım yapan adam şu an eksi yüzde 1000 lerde herhalde ... :)
Printable View
2000 lerde 35 görmüş kağıda yatırım yapan adam şu an eksi yüzde 1000 lerde herhalde ... :)
Kim bilir şu birkaç saatte kaç kişiyi daha bindirdiler. Canlarını yakacaklar Adamlara mal dağıtmak için kaymaklı ekmek kadayıfı oldu bu haber.
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
burada sizlanan arkadaşlar zararlarını insallah tez zamanda çıkartıp bu lanet kağıttan kurtulurlar
Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. Herkes alım satım kararını kendisi versin.
Sirketin ortaklik yapisinda %36,81 koc holding temel ticaret %29,55 %3,91 koc ailesi uyeleri var. Koc ailesinden de 93 yasindaki Semahat Sevim Arsel (Rahmi Kocun kardesi) yonetim kurulu baskani. Bence Allah omur versin Semahat Hanim vefat ederse hisse kopacak. Suan uyuklamada... ytd. Tahmindir bu cok bildigimden degil. Uzun vadeli dusunenler saglam kazanir.
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arkadaş burdayım halen sen yoksun nerdesin. İstediğin olmadı mı. Maaltın acemisisin galiba[emoji6]
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dostum ekran resmini aldım beklentisi olmayan ben değilim 5 TL yazdım buraya 5 TL insan yazarken Allah’tan korkar. Şu anda Antalya’daki arsanın değeri sıfır para ile sıfır 0 TL oradaki imar bir sonuçlansın dava iki tane dava var orada esas o zaman görüşürüz hadi kal sağlıcakla