-
bu gün bir tepki verse iyi olacaktı vermemesi bence pek iyiye dalalet değil.ama kağıtta spek var gibi hala. varsada ne yapacak trade ile kağıdı bitirecekmi yoksa yeşertecekmi? bu gün hesapladım zirveden bu yana tam olarak %65 kaybetmişim. ve hala hülyalar görebiliyorum :) YTD.
-
ben bilançoyu gayet iyi buldum sönmeye göre daha iyi çünkü sönme hisse satışı yapıp getiri gelmişti. geçenyıla göre kar azalması var ama onuda normal karşılıoyrum.buralarda tutunursa daha güzel olur
-
ben kendimi hülyalarda görüyorum diyorum siz nasıl böyle rahat konuşabiliyorsunuz anlamıyorum. herkesin düşüncesi taktiği kendine tabikide. çokmu uzun vade oynuyorsunuz?
hatta burda tuclk da yatırım matırım deyip çok bilmişlerin 16 ay boyunca millete kaybettirmesinden bahsettim örnek olsun diye. adam 16 ay bekliyor ,spek yani 1,5 seansta toplam lotun iki katı işlem yapıyor ve primde %20 bile olmadı. ayrıyetten şu anda yataydaki fiyatında. yani 2.5 yıl önceki 6.40 zirve yaptıktan sonraki brüt takas faciasından beri bu kağıt hep bu formasyonla gitmiş. 8 ayda bir aynen böyle boşaltıyor. bu sefer 8 ayı da 2 ye katladı. ve bu snmpa da zirveden bu yana %65 geri geldi. ve ben bile kendimi bu kağıtta olmakla fazla iyimser görüyorum. daha önceki 4.00 civarına gelir bir yataya sararsa elimizde üç kuruş kar kaldı onu da veririz arkamıza baka baka gideriz. şu anda toparlanmada görünüyor. ama tek seansta boşaltmayacağı ne malum? kaldıki zaten gitgide her gün ekside kapatma cesaretinide buldu. bu ne demek ; bu son tango ister elinizdekileride verin ister vermeyin hatıra olarak kalsın demek YTD.
-
Açıklama gelmiş... Finansal Tablo nun tekrar açıklanacağı ile ilgili... Hayırlısı Olsun bakalım
VTR-L29 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
Kağıtların geneli iki zirve yapar ve düşüşe oynar. Eğer böyle yapmazsa o zaman bu kağıt özel bir kağıttır. Ama maalesef her gün söylediğim olumsuz senaryoyu yaptı. Öyle ise bundan sonra değişik bir hareket yapması pek olası değil. En beklenmedik hareketler ise böyle en durgun zamanlarda birden olur. İşte bir ihtimal ben onu bekliyorum. Ve yarın son günüm. %70 kâr ı kaçırmış olarak kalan%10 ile yutkuna yutkuna kağıttan çıkıcam yada o zor dediğim sıçramayı yapacak beklemeye devam edicem. Yalnız çıkarsam bir daha borsaya girmeyi canım hiç istemiyor. YTD.
-
Yeter arkadaş ya düş düş düş ne bu nalet olsun spek sana da kağıdına da
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-
İşlem hacmi yok denecek kadar az ve ölü gibi taban yapsa keşke de canlansa bazı mallarda satıyor sürekli
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-
Ya trend sonu olarak yataya bağlayacak yada bir sıçrama ile oyun başlatacak. İkinci söylediğim fazla hayal gibi oluyor. O yüzden ben sattım kurtuldum YTD. Yalnız takas çok olumlu görünüyor. Ama işte amaç ne o belli değil. Ytd.