Printable View
Alıntı: Originally Posted by muratknd 2.84 kırdı artık bu kağıttan bir bok olmaz arkadaşlar tuvalet kağıdı olarak kullanmak lazım satan satsın birdahada bulaşmasın diyorsun yani :) valla ben uzun vadeci oldum da başkasını bilmem :)
Alıntı: Originally Posted by maviserk satan satsın birdahada bulaşmasın diyorsun yani :) valla ben uzun vadeci oldum da başkasını bilmem :) İstediğin kadar uzun bekle biz 5 sene bekledik bir bok olmadı o yüzden 1 lere gelirse alınır belki oda
Alıntı: Originally Posted by muratknd İstediğin kadar uzun bekle biz 5 sene bekledik bir bok olmadı o yüzden 1 lere gelirse alınır belki oda sattın mı ?
Alıntı: Originally Posted by maviserk sattın mı ? 5 sene sonra allah belasını versin sattık gitti 1 lere gelince alırım ben yoksa buna bulaşılmaz daha zararına sattık
Şimdilik gereli izliyorum kafamdaki fiyata gelsin ondan alacağım maviserk
Alıntı: Originally Posted by muratknd şimdilik gereli izliyorum kafamdaki fiyata gelsin ondan alacağım maviserk hayırlısı olsun diyelim umarım istediğin gibi olur
Alıntı: Originally Posted by maviserk hayırlısı olsun diyelim umarım istediğin gibi olur Sizede allah sabır verin başkan
Gereli izleyin arkadaşlar