Takas alabilir miyiz.birde onay ihtimali dusuk mu ki bastılar..yoksa goturup yukardan da satabilirdi. ne cinsmis bunlar...yorumlarınız nedir arkadaşlar..
Takas alabilir miyiz.birde onay ihtimali dusuk mu ki bastılar..yoksa goturup yukardan da satabilirdi. ne cinsmis bunlar...yorumlarınız nedir arkadaşlar..
Ben en az Mayıs ayına kadar bir halt olmaz kanaatindeyim. Ve beklemekten başka çare yok beklemek istemeyen versın çünkü ozamana kadar ekmek yok. Tan. EGELİ oyle söyler. Kesinlikle yatırım tavsiye si değil dır
F3111 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
mayıs gec bence spk iki ayda karara bağlar...önemli olan onay verir mi..ama vermemesi için neden yok.adam sermayemi artiracam diyor..1lira ok.
Sen anlamadın, SPK karar vermesi okadar sürmez kısa sürede olur ama bu senet yüksek olması Mayıs ayında dıyorum
Tahminin, 1,500 üstüne atar kesinlikle yatırım tavsiye si değil dır.......
Çünkü, ozamana kadar tahsisli sermaye artırımı yapılırsa diyorum geri de çekebilir ör. Tektu, SPK Onay verir o kesin onu söyleyeyim. Senet şu anda %80.dişarda tahta sahibi veya patron da fazlası yok sermaye artırımı sonrası yukarıda söyl.toplancak ve ozaman bekliyorum asıl hareketi ama şart geri çekilmez ise çünkü patron tam alavere derevere Ci şeytan.........
Teşekkürler sayın tuta..