Hareket baslasinda nasıl olduğunu nun hiç önemi yok . ağa gelince sevinmiştik ama oda fos çıktı. Bekle babam bekle...
yatırım tavsiyesi değildir.
Printable View
Hareket baslasinda nasıl olduğunu nun hiç önemi yok . ağa gelince sevinmiştik ama oda fos çıktı. Bekle babam bekle...
yatırım tavsiyesi değildir.
Seansi izledigimde 0.83 yedirme operasyonu goruyorum. Simdi satısta 61 bin lot var azalinca bi daha bindirmelerini bekliyorum. 0.84 ten satanlari şansli goruyorum. 0.85 ise super sansli. Bende 0.82 ye alis yazdim. Gelirse 0.83 satacam olmazsa 0.82 geri veririm
Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.
Bunun bir kademesi super 10bin lotta 100 lira eder. Alış satıs komisyon toplami 13 TL ediyor.
Cikacagini bilsem .90 a kadar tutarim. Ama yaniltiyorlar cikti gosterip basiyorlar. Anca 0.81 satici gelirse hepsini yoplayip yukari gazlarlar. Normalde bunu fiyati en asagi etyat kadar olmasi lazim
0.82 alisım duruyor. 0.83 e çeksem gelebilir. 0.83 ten 336 bin lot alista bekliyor. Bunun ustune dikkate deger alici gelirse kendi alislarini silip 0.83 ten kendileri basar sonra benden 0.82 den geri alirlar.0.82 onlar verirse alirim. Yada hatiri sayilir bir lotla tahtayi kaldirirlarsa o zaman trene binilir.
Delta 3 gündür aldıklarının çok çok az kısmını vererek kademeleri düşürüp büyük resimde mal toplamaya devam ediyor.Hareketin eli kulağındadır bence artık...
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...896d6c361f.jpg
Yatırım tavsiyesi değildir...
Acemi borsacı olmama rağmen yanılmamışım. Şimdi iyi takip edecem bakalim nereye kadar dusurecekler. Egerki 0.79 yaparlarsa uzun vade icin kendimce bir miktar alinabilir. Su an gözde benim icin iyi. Galip ve Metro adının gectigi hisselerden simdilik ile uzak duruyorum.