50-100 bin lot almış gibi yazmışınız
Printable View
Şimdi burada bir karışıklığa dur diyelim diğer kurumlardan yapılan alım ve satimlarin hepsinin muhasebesi metro tarafından tutuluyor sonuç o bu şu bosverin elinde 2.30 ortalama maliyetli 4 milyon lot mal var.bundan sonra ne yapabilir teknik spk ve spek bu üçgen de bulacağınız cevap ve uygulayacaginiz alım satım stratejisi kar ve zarar etmenize sebebi olacaktır.
Discovery Elite cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hacimsiz bir şekilde 2.50 bantlarina sarkma yaparsa sattıklarımı geri almayı düşünebilirim. buradan cikardigim parayi jantsa ve sekerbanka getirdim.
Discovery Elite cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Evet , bence ü4 milyon ve artı bir o kadar da ekürisinde vardır. Bukadar malı küçük yatırımcıya yediremez , yedirmeye kalkarsa 1.30 düşer..
O halde seneryo şöyle olabilir, tarih zirvesini zorlar, hatta kırar ve küçük yatırıcının dikkatini çeker sonra geri gelişinde de süzüle süzüle malı küçük yatırımcıya yedirir. Diyorum.:)
Kağıdın arkasında koç ve koray var bu operasyon onların onayı alındıktan sonra başlamıştır ve herkesin cebinin dolması için böyle bir yol izlenecektşr. Diyorum. Serçeden çıkacak et için serçe avına çıkılmaz.
Günlük harekete bakmak lazim adam buralardan 2 yi kadar kademeli bassa kardan cikar birde sekerde al sattan yaptığı kar var o bile yeter burdan fifti fifti ciksa yarinki harekete bakmak lazim 2.31 hareketimi yoksa basacakmi takip
LG-D802TR cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ahtapit gece gelir yazar senin dusunceler de onemli bi yorum yap bakim sen de ne dusunuyorsun sag cep sol cep mi