Alıntı:
"Guguk kuşu dokuz defa kaybetti koltuğu bırakmıyor, ama koltuk sevdasına tutulanların bizim partide yeri yok.." "Yeni CHP'nin misyonu Yeni Türkiye'ci AKP'yi iktidarda tutmaktır. CHP'yi geri almadan, Türkiye'yi geri alabilmek mümkün değildir..." "Atatürkçüleri, yurtseverleri, ulusalcıları yuvadan dışarı atıp, ikinci cumhuriyetçileri, siyasal İslamcıları, Kürt milliyetçilerini, liboşları, cemaatçileri, soykırımcıları, tescilli ajanları, sorosçuları monte etmek, gözümüzün içine baka baka "guguk kuşu operasyonudur..." "Açıkla guguk kuşu, Atatürk'ün resmini çöp kutusuna atan yeni chp milletvekili kim?." "Akrabalardaki bencillik ve korkaklık ne kadar derinse, ensest o kadar uzar. Chp'de on yıldır yaşanan, budur. Yuvanın evlatlarına.. Kendi yuvalan kabus oldu." "PKK/hdp'e oy verme Kalaşnikof'a şarjör olma!" "05.11.2015 Gençliğe Hitabe'den aldığım yetkiyle söylüyorum. Tıpış tıpış değil, Defolup gideceksiniz kardeşim! ".. "06.12.2019 - Söylesem tesiri yok, sussam gönül razı değil - "..
Yılmaz Özdil, dün bunları demişdin, sen PKK/hdp ve Fetöcüleri kurtarmak için yapılan adalet yürüyüşüne de katılmamışdın.... Ne iyi etmiştin ne güzel demişdin!....... Yılmaz Özdil, bugün kalktın Veli Saçılık,Canan Kaftancıoğlu,Gültan Kışanak,Selçuk Kozağaçlı gibi PKK/hdp’lileri övmek gafletine düştün,"Kürt olsaydım devlet isterdim" "Ben artık bölünmek istiyorum.Bölmek değil bölünmek istiyorum.." diyen Mine Kırıkkanat'ı "Muhteşem kadın" yaptın, Fetö yazarı Ergenekon savcısı Hakan Aygün ile cilveleştin ne iş bu iş!.. Özdil, Kürtçülerin cirit attığı YeniCHP karşısında üç maymunu oynuyor, "Görmedim Duymadım Bilmedim" diyor.. Alemlerin en hızlı Atatürkçüsü Yılmaz'ın PKK/hdp'lilerle Kutsal Barış yaptığı el sıkışıp kardeş olduğu yeni sulara yelken açtığı belli.. Özdil, Senin görmezden geldiğin Diyarbakır'da "Başlarım sizin Kürdistanınıza.." diyen Kürt anne senden daha cesur daha Atatürkçü. Biraz utanman kaldıysa artık Atatürk'ü ağzına alma!..... CHP'yi PKK/hdp'lilerin işgal etmesine gıkını çıkaramaz oldun.. en son ne zaman PKK/hdp'liler teröristdir bölücüdür katildir bu parti kapatılmalıdır diye yazdın? PKK/hdp'liler artık sevgi kelebeğin mi oldu, niçin aleyhlerine bir şey yazamaz oldun? Nihat Genç'in dediği gibi PKK/hdp'liler seni dağa mı kaldırdı, Özdil? YeniCHP'nin PKK/hdp'e baraj aştırma seferberliğine sen de mi katıldın?Atatürk kitabı ile rekorlar kıran Özdil'in 40bin kişiyi katleden PKK/hdp'lilerin ve sevicilerinin üstüne yıldırım gibi düşmesini beklerdik sen niçin PKK katliamını görmedin de töre davasında 40 kişiyi katleden Kürt korucuların peşine düştün?