Dikkat cekmeden gidiyor. En sevdigim yukselis tarzi.
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Dikkat cekmeden gidiyor. En sevdigim yukselis tarzi.
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bu günkü çıkış hayırlı olsun arkadaşlar bu gün 4 milyon işlem hacmi ile çıkış yaptı....ağırlıklı ortalamasının çok üzerinde bir kapanış da yapmayı başardı...buda alıcıların hala çok iştahlı olduğunu gösteriyor...durmak yok yola devam..yanlız geçmişte 15,00 ı geçince tekrardan geri dönmek istemişti....tekrardan bunu yapar mı bilemem...ama yapacak olursa hiç panik yapmamak lazım ....bir çok hisse bunu zaten yapıyor..
https://www.akilligundem.com/borsa-i...an-sirketleri/
ÜÇ RASYOYA GÖRE 37 ŞİRKET
İlk yarıyıla ilişkin görüşler böyley*ken, sonuçları analiz etmek için bir tablo hazırladık. Tabloda finans sek*törünü, yatırım ortaklıklarını ve GYO’ları liste dışı bıraktık. 2016 ve 2017 ilk yarıyılda sanayi şirketleri bi*lançolarında satış geliri, net esas faali*yet kârı ve net kâr rakamlarını dikka*te aldık. 2017 ilk yarıda 100 milyon TL’nin altında satış geliri olan şirket*lerle, esas faaliyet zararı ve net zarar açıklayan şirketleri çalışmaya dâhil et*medik. Her üç rasyoda, ilgili kriterler sonucu eleme yaparak toplamda 37 sanayi şirketine ulaştık. Bu bilançola*rı da değişimlerine göre sıraladık ve her üç kriterde en iyi bilançolara ulaştık. Tablomuzda bu şirket hisselerini görebilirsiniz. Ulusoy Elektrik, Kardemir, Isdemir, Asil Çelik, Tüpraş, Erdemir, Anel Elektrik, Yataş ve Sasa Pol*yester her üç kriterde de yer alan şir*ketler oldu.
http://m.borsagundem.com/haber/agbal...ujdesi/1225631
Hangi alanlarda indirim olabileceğine yönelik ise Ağbal, “Bizim için önemli bir faktör yüksek teknoloji seviyesinde üretim yapan şirketler, ithal ikamesi sağlayan yerli üretimin artırılması da bizim için öncelik. Bir de stratejik sektörler var. Enerji, savunma- güvenlik, sağlık sektörü gibi.
http://fs5.directupload.net/images/170829/2uamvl5n.jpg
ANKET-BIST 100 Endeksi'nin güne satıcılı bir seyirle başlaması bekleniyor
Analistlerin BIST 100 Endeksi açılış değerine ilişkin medyan
tahmin -199 olurken, ortalama tahmin -205 olarak gerçekleşti.
Foreks'in 30 aracı kurum analisti ile yaptığı ankette, en yüksek
beklenti +640 puan olurken, en düşük beklenti -816 puan olarak
gerçekleşti.
Ankete katılan analistlerin 21'i negatif, 9'u pozitif açılış
tahmininde bulundu.
NOT: Foreks Haber Merkezi tarafından günlük düzenlenen BIST 100
Endeks anketine katılmak isteyen yatırım uzmanları
neslihan.koroglu@foreks.com adresine başvuru maili gönderebilir.
- BIST 100 Açılış Anketi Sonucu
Medyan : -199
Ortalama : -205
Maksimum : +640
Minimum : -816
Katılımcı: 30
Şirketin maşallahı var. Şahsen patronlara da güveniyorum. Şirketle ilgili bir risk görmüyorum. Benim için riskler global piyasalarda yaşanabilecek sorunlar ve belki bist'teki muhtemel sert düzeltme. YTD.
Nexus 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arkadaşlar günaydın, malınızı vermeyin. Bunlar korkutma taktiği..
GM 5 Plus d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.