Sen satarsan lanet büyü felan hepsi dağılır gider.
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Sen satarsan lanet büyü felan hepsi dağılır gider.
Bu hisse adli bir vakadir.mali degil!!!
Arkadaslar borsa 104 bin e gidiyor bu hisse 0.69 gordu...sozun bittigi yer artik bu olsa gerek
O zaman daha vahim ...[emoji30]adalet sistemi sağlıklı çalışmıyor desene hapı yuttuk
Arkadaşlar kendinizi üzmeyin sinirlenmeyin sağlığınızdan olmayın uzun yıllardır sngyo mağdur yatırımcısı olarak
Ya al hisseni ............. ok yada kaybettiğm zaman para haram zıkkım olsun çoluk çocuğunuzdan çıksın yüzünüz gülmesin
Allah şifası olmayan hastalık versin zalimler inim inim inleyin diyerek bedduanızı edip kol bacak kesip hisseden ayrılacaksınız
Yada Allah belanızı versin haysiyetsiz ********ler ölümüne hissedeyim param sıfırda olsa hissedeyim satmam diyeceksiniz
Secenek olarak hangini secerseniz karar sizin diğer yorumlar boş yok şöyle yok böyle forumdaşlar olarak zaman kaybı
Yıllardır süründüren yüz güldürmeyen hisse sngyo forum sayfası o kadar hızlı ilerliyor anlaşılabilir değil ne çok ilgilisi var??
Birileri bilinçli olarak boş beleş chat tarzı yazılar paylaşarak nedendir anlamadım sürekli sayfaların değişimini sağlıyorlar
Bol bereketli kazançlar al sat tut yatırım yap tavsiyesi değildir uzun yıllardır mağdur sngyo hissedarı yorumudur
Borcu çok borcu. 260 milyon dolar. Aramızda para toplayıp katkıda bulunabilirsiniz
VSP355g cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu adam zerre kadar utanmaz ve edep etmez arkadaslar.sirketi kactan halka actik ne vadettik borsa su an nereye geldi benim kagidim ne halde...zerre kadar utanmaz...bakin enkanin derecesi dusuruldu derhal 50 milyon geri alim yapacagini duyurdu ve yakin zamanda alacaktirda.bu adam utanmadigi icin geri alimida yapmaz.