Borsacılar çevrelerine kredi çektirip gelmesin borsaya, yüzlerce nüfus cüzdanı ile gelip halka arza katılanlar oluyordu.
Printable View
Borsacılar çevrelerine kredi çektirip gelmesin borsaya, yüzlerce nüfus cüzdanı ile gelip halka arza katılanlar oluyordu.
Abi çok feda bunu anlattım Corona tanısi için PCR kullanamazlar bir günlük hasta sayısı kadar kit yoktur. Hızlı test ile tanı koyuyor lar. Eniştem üç hafta oldu dün yoğun bakımdan çıktı haftaya ancak çıkar test negatif ama klinik corono. Bu test sayısı kimsede yoktur. PCR için diyorum. Hem geç çıkıyor hemde 50 kat pahalıdır. Kit temini de zaman alır ve yüklü test sayısı bu zaman da bulunmaz diye düşünüyorum
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın. Genel bir sokağa çıkma yasağı.nın ekonomik maliyeti büyük olur.
Aile hekimine ilaç yazdırmaya gittim adam odaya dahi almadı fırça sapına yapıştırip reçeteyi verdi. Doğu'da adam ölür nefes darlığı solunum yetmezliği derler. Şu zaman hasta olunacak zaman değil. Acemi birine denk gelirsin corono ? Dedimi hayatın alt üst olur.