Printable View
Alıntı: Originally Posted by myfinans O zaman gelsin fasıl Kadifeden kesesi.... https://www.youtube.com/watch?v=0KMfn-E4o-c Nasdak kudurdu gidiyeah Şahlaniyeah Giskaniyeah Atiyeah Tutiyeah
Alıntı: Originally Posted by Webster Nasdak kudurdu gidiyeah Şahlaniyeah Giskaniyeah Atiyeah Tutiyeah Bir tutam daha eklemiştim bugün Onun şerefine gidiyor galiba. Ama bu balon ne zaman patlayacak bakalım.
Alıntı: Originally Posted by Webster Hayatta kacmam ustadim Ben ikinci tabanin dahi olacagini dusunmuyorum Tahtacisi guzel goturuyor Ben yine de tahtacisinin mk
Alıntı: Originally Posted by myfinans Bir tutam daha eklemiştim bugün Onun şerefine gidiyor galiba. Ama bu balon ne zaman patlayacak bakalım. Secime kadar patlamaz Secime kadar parlarsa ekime Patlamazsa kasima 😀
Alıntı: Originally Posted by Fuat Soylu Kactan bölünecek üstad bu? KATMR'i mi soruyorsun ortak? %190 bedellisi. Ama daha SPK onayı gelmedi. Bakkalda da gelmedi. Onay gelse zaten rahatlayacaklar boşalacaklar.
Alıntı: Originally Posted by Foçabeyi KATMR'i mi soruyorsun ortak? %190 bedellisi. Ama daha SPK onayı gelmedi. Bakkalda da gelmedi. Onay gelse zaten rahatlayacaklar boşalacaklar. Bakkal fena yagladi sizi odabasi
Alıntı: Originally Posted by Webster Yalniz focabeyi ustadin bu makami alabilmesi icin iki bavul hisse getirmesi lazim Oynak beyim haksızlık etme yahu. 3 aylık borsada olan biri için iyi performans sergiliyorum :)
Alıntı: Originally Posted by Foçabeyi Oynak beyim haksızlık etme yahu. 3 aylık borsada olan biri için iyi performans sergiliyorum :) Ya o ayri Bak performansindan dolayi Onur seni kiskandi yazmaz oldu Gelir gelmez kaptin onur koskunu😀