Borsalar tam gaz tehlikeli bölgeye giriyor....
ABD borsalarında hisse senetlerindeki aşırı yükseliş balon piyasası endişelerini arttırıyor. Borsa uzmanı Jim Cramer Wall Street’in hızla tehlikeli bölgeye doğru gittiği konusunda uyardı
Printable View
Borsalar tam gaz tehlikeli bölgeye giriyor....
ABD borsalarında hisse senetlerindeki aşırı yükseliş balon piyasası endişelerini arttırıyor. Borsa uzmanı Jim Cramer Wall Street’in hızla tehlikeli bölgeye doğru gittiği konusunda uyardı
1999 2012 yılları arası borsa nereden nereye gelmiş.. Sasa bu sürede ne yapmış.. Açın inceleyin.. Bana 25 30 kuruşken sasa al dicektin. 15 liradan çok şişirildi.. Bu saatten sonra alsınlar Bi tarafına soksunlar sasalarını
Zinedrimed
15.26 üzerinde kaldığı sürece 15.65 formasyonu mevcut.
Güneşin parladığı zamanlarda saman depolamanız gerekir ve ben sizden bunu yapmanızı istiyorum. Unutmayın ki hisse senetleri önünde sonunda kağıt parçalarıdır ve Wall Street bu kağıt parçalarını alıcıların gücü tükenene kadar basmaya devam edecektir. Bu noktada da alıcılar ezilip geçilecektir. Henüz bu noktada değiliz. Ancak balon ölçütlerinden anladığımız bir tek şey varsa o da bu yöne doğru gittiğimizin neredeyse kesin olduğuâ€.......
Taşınan Açıklar
https://i.hizliresim.com/Lun1i5.png