Bugün seans 12:30 da bitiyor.. Malum yarın Bayram.. Umarız ALFAS bayram öncesi bizi sevindirir..Tüm dostların bayramını kutluyorum.. Herkese sağlıklı neşeli sevdikleriyle güzel bir şeker tadında bayram dilerim..
Printable View
Bugün seans 12:30 da bitiyor.. Malum yarın Bayram.. Umarız ALFAS bayram öncesi bizi sevindirir..Tüm dostların bayramını kutluyorum.. Herkese sağlıklı neşeli sevdikleriyle güzel bir şeker tadında bayram dilerim..
Denizin elinde ne kadar mal kaldı bilen var mı ?
Smrtg’ye 90 fkyı uygun gören piyasanın bize 30fkyı çok görmesi ilginç. Deniz hissenin dengesini bozuyor çekip gitse iyi olacak
Dinamikler farklı. Çok şanslı dönemde halka arz oldu. Tüm borsa uçtu kaçtı o dönem. O da aşırı şişti. Fakat sonrasında Smartg de çok sayıda ky terste kaldı. Bezdire bezdire salıyor 6 aydır.
F/k da biz onu değil o bizi yakalayacak muhtemelen. 30 f/k larda bir gün buluşuruz onlarla.
Alfas'ın riski çok daha az, potansiyeli yüksek. Bu yüzden buradayız.
Söylediklerinizin çoğuna katılıyorum ancak alfas da yine iyi bir dönemde arz oldu sayılır, üst üste 18 tavan gördü yanlış hatırlamıyorsam. Geçen dönem bilançomuz oldukça iyi geldi, bu sebeple fk’nın biraz daha şişmesi normal olurdu bence. Ancak seçim, deprem derken bunlar da normal aslında bir yandan. Beni rahatsız eden nokta deniz’in bu tahtada oldukça etkili olması, hangi haberin geldiğinden bağımsız alırsa hisse yükseliyor satarsa düşüyor, hatta geçenlerde 4 günde 3 taban yaptık. Hisse adedimiz de az olduğu için hareketler çok sert oluyor.
Deniz denilen kurum kap oncesi 100 bin lot mal alıyor, kap geliyor elindeki mali 4-5 TL karla tahtaya adeta kusuyor, tavan olması gereken tahta rezil bir hale geliyor.
Bugün açılışta agresif mal satıp kağıdı eksi gapla açıyor sonra akşama kadar baskilayip kapanışa yakın dipten mal topluyor.
Hani bu adamların Allah'tan vahiy falan gelmiyorsa kap oncesi kapanista 100k mal almaları için insider olmama şansları yok.
Patron 400-500 bin TL için şirketini hiç esiyorsa kendisi bilir yok benim şirketin buyuyecek milyar dolarlık bir unicorn olacak, Sasa gibi tarih yazacak diyorsa bu salak sulak işlerden vazgeçmesi lazım yoksa bı mok olamaz bu kafayla.
Deniz kesin insider yapıyor diye düşünüyorum..