BATTİ HERHALDE BUNLAR...
CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
BATTİ HERHALDE BUNLAR...
Batmadi da bu şirketin sahipsizligi beni benden alıyor,ayıp ya bir ayda ikinci bu koskoca ismen kaç lotla kaçtır devre kesiyor böyle. BIST 100 un en dandik şirketlerinde olmuyor bu iş
Hayırdır inşallah
Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Başladı senfoniler :)
Montecarlodaki kumar masaları yanında (0)kalır.bir daya mı ASLA
Hocam dertleri bu zaten sakin kalmakta fayda var, 40 a 200 bin lot gönderenin de bı hesabı var. Kasasındaki parayı yüzde 80 faizle satiyorken gelecek kar muhakkak birilerinin iştahını kabartacak bakmamak lazım bu sürede sert dökme hareketleri olacaktır,temelde bozulma emaresi geçen perşembe kayboldu diye düşünüyorum
Gerçekleşen bölünmeden bahsetmiştim. Ben tam o break out sonrası hisseye giriş yaptım 15 li fiyattan. Temmuz-Ağustos hisse uçtu grafikteki gibi. İki kere de verdiğim yerin altında alış imkanı sağladı şansıma. En son 37 li fiyatlardan anaparayı çekip kârı bıraktım ve izlemedeyim. Böyle getiriler her zaman denk gelmez, piyasada uçan kaçan diğer hisselere bakıp hayıflanmanın alemi yok. Uçan kaçan ilk 10 senetten birinde olduğumuz unutuluyor bazen. Bu hissenin karakteri hep böyleydi, sert hareket eder.
[IMG]https://i.hizliresim.com/rfyruh3.png[/IMG]