kesinlikle ideal
matriksi düşünmek bile zaman kaybı olur
Printable View
Teşekkürler dostlar
Orhan bey malesef user.dll bilgim olmadığı için formülleri Lib.cs yaptım ama beceremedim. Bunun yerine görüntüyü Yandex.disk e alıp kullanmaya başladım. Görüntüyü mail den almaktan daha kolay bir yöntem. Ama söylediğiniz gibi ekran görüntüsü almak gereksiz geldi bana. Server ve Evde robot çalıştıran arkadaşların işini görebilir. Çalışmalarınızda başarılar güzel bir çalışma olmuş.
//Ekran YandexDisk
var t1 = "09:50" ;
var t2 = "18:10" ;
string kaydet = "C:\\Xxxx\\Xxxx\\YandexDisk\\Test.jpg";
if (Sistem.SaatAraligi(t1, t2) == true && Sistem.ZamanKontrolDakika("KAYIT") >= 30)
{
Sistem.ZamanKontrolGuncelle("KAYIT");
Sistem.GoruntuKaydet(kaydet);
}
herkese merhaba,
öncelikle değerli paylaşımlarda bulunan herkese sonsuz teşekkürler.Sayenizde bir çok şey öğrendim ve umarım öğrenmeye devam ederim.Üyelik ile ilgili ufak bir sorunum vardı, çözülünce yazabildim.Giriş yapamadığım dönemde burda paylaşılan bütün formüllerin kaydı paylaşılmıştı.Şimdi aradım bulamadım.Acaba elinde olan var mı,paylaşabilirse sevinirim.
Basit. a1 sistemi içindeki AL ve SAT koşullarını atadığınız yerlerde o anın fiyatını, tarihini ve yönünü bir yere yazdırın (mesela parametrelere) sonra a1 kenarda dursun, a2 diye ayrı bir kod içinden a1'i SİSTEM GETİR ile her periyot için çağırın, a1'de yazdırdığınız bilgileri çekip zemine yazdırın.
a1
Kod:if (AL KOŞULU)
{
Sistem.Yon[i] = "A";
SonYon = "A";
Sistem.Parametreler[0]= V[i].Date.ToString("dd.MM.yyyy - HH:mm"); //sistemgetir ile okutabilmek için
Sistem.Parametreler[1]= C[i].ToString(); //sistemgetir ile okutabilmek için
Sistem.Parametreler[2] = SonYon; //sistemgetir ile okutabilmek için
}
else if (SAT KOŞULU)
{
Sistem.Yon[i] = "S";
SonYon = "S";
Sistem.Parametreler[0]= V[i].Date.ToString("dd.MM.yyyy - HH:mm"); //sistemgetir ile okutabilmek için
Sistem.Parametreler[1]= C[i].ToString(); //sistemgetir ile okutabilmek için
Sistem.Parametreler[2] = SonYon; //sistemgetir ile okutabilmek için
}
a2 ise şöyle:
Kod://1 dklık sistemi getir (a1'in sinyallerini ekranda görmek için)
var A1_1 = Sistem.SistemGetir("_a1",Sistem.Sembol, "1");
Sistem.Yon = A1_1.Yon;
//5 dklık sistemi getir
var A1_5 = Sistem.SistemGetir("_a1",Sistem.Sembol, "5");
var zaman_5 = A1_5.Parametreler[0];
var fiyat_5 = Convert.ToSingle(A1_5.Parametreler[1]);
var SonYon_5 = A1_5.Parametreler[2];
//15 dklık sistemi getir
var A1_15 = Sistem.SistemGetir("_a1",Sistem.Sembol, "15");
var zaman_15 = A1_15.Parametreler[0];
var fiyat_15 = Convert.ToSingle(A1_15.Parametreler[1]);
var SonYon_15 = A1_15.Parametreler[2];
//60 dklık sistemi getir
var A1_60 = Sistem.SistemGetir("_a1",Sistem.Sembol, "60");
var zaman_60 = A1_60.Parametreler[0];
var fiyat_60 = Convert.ToSingle(A1_60.Parametreler[1]);
var SonYon_60 = A1_60.Parametreler[2];
//5 dk sonuçlarınız yazdır
Sistem.ZeminYazisiEkle("5 Dakikalık", 1, 180, 60, Color.White, "Tahoma", 10);
Sistem.ZeminYazisiEkle("Yön =" + SonYon_5 , 1, 180, 80, Color.Pink, "Tahoma", 10);
Sistem.ZeminYazisiEkle("Saat = " + zaman_5.ToString(), 1, 180, 100, Color.Pink, "Tahoma", 10);
Sistem.ZeminYazisiEkle("Fiyat = " + fiyat_5.ToString(), 1, 180, 120, Color.Pink, "Tahoma", 10);
//15 dk sonuçlarınız yazdır
Sistem.ZeminYazisiEkle("15 Dakikalık", 1, 380, 60, Color.White, "Tahoma", 10);
Sistem.ZeminYazisiEkle("Yön =" + SonYon_15 , 1, 380, 80, Color.Pink, "Tahoma", 10);
Sistem.ZeminYazisiEkle("Saat = " + zaman_15.ToString(), 1, 380, 100, Color.Pink, "Tahoma", 10);
Sistem.ZeminYazisiEkle("Fiyat = " + fiyat_15.ToString(), 1, 380, 120, Color.Pink, "Tahoma", 10);
//60 dk sonuçlarınız yazdır
Sistem.ZeminYazisiEkle("60 Dakikalık", 1, 580, 60, Color.White, "Tahoma", 10);
Sistem.ZeminYazisiEkle("Yön =" + SonYon_60 , 1, 580, 80, Color.Pink, "Tahoma", 10);
Sistem.ZeminYazisiEkle("Saat = " + zaman_60.ToString(), 1, 580, 100, Color.Pink, "Tahoma", 10);
Sistem.ZeminYazisiEkle("Fiyat = " + fiyat_60.ToString(), 1, 580, 120, Color.Pink, "Tahoma", 10)
https://i.hizliresim.com/JD91Dj.png