Tebrikler arkadaşlar.
:bravo::bravo::bravo:
Printable View
Tebrikler arkadaşlar.
:bravo::bravo::bravo:
Yarın alırım birinciliği.. 😊
selam arkadaşlar. sayın editörümüz bize günlük hisse yarışması düzenlese ne güzel olurdu inşallah onuda yaparlar. mesela günlük olsaydı yarının çok hareketli geçeceğini düşündüğüm hisseler 1- Btcım 2- ıttfh 3- rtalb 4- hdfgs günlük 4 erli hisse yarışması olsa ben bunları seçerdim. Yarının hareketli geçeceğini düşündüğüm günlük için takip edeceğim hisseler olurdu. Belirtmiş olduğum hisseler kişisel yaptığım emekten ibarettir. Asla yatırım tavsiyesi değildir ve Yazdıklarım beni bağlar. Benim yarınki olaki günlü hisse yarışması olsa bu 4 hisseyi seçerek girerdim. sonucunu bende şimdiden merak ediyorum. Acaba bende günlü hisse yarışmasına girsem birinci olurmuydum diye kendimi denemek istedim. sayın editör sende yardımcı ol günlük hisse yarışması düzenlenmesine. Hem burada daha hissesi olan arkadaşlarla daha iyi hisse analizi yapmış oluruz hemde bu sayfa baya bu coşkulu olur diye düşünüyorum. Belirtiğim hisseler aşka yatırım tavsiyesi değildir benimkisi bi tahmindir. Herkese Bol kazançlar dilerim.
Kadere Sonuncu olmakta varmış [emoji23]
SM-J701F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Merhaba;
Malum yarisma haftalik. Bahsettiginiz gibi gunluk yarisma zor zahmetli ve katilim saglamak zor. Haftalik yapiyoruz cunku hafta sonu insanlar yazabilsin diye. 2 gunluk surede bile yaxamayanlar oluyor.
Gunluk olarak endeks tahmin yarismasi vardi zamaninda..
Bist100 kac kapar gibi...
Senelik yapmayi dusunuyoruz. 3 yada 4 senet farketmez ama 3 oranlamaya uyuyor.
Gunluk endeks tahmin yapan olursa katilirim...
Ama duzenleme isinde su an icin olmam.
Selametle...
kaplamin ambalajın yüzünden yukarılarda yer bulamıyoruz sırf kaplamine lambalama yapacağım yarın spk uyarırsa hırs yaptım birinci olmak için diyecegim:whistling::whistling::whistling::whistli ng:haberim yok gibi cek :cool::cool: