Printable View
http://fs1.directupload.net/images/171208/lrjhb2ix.png
Alıntı: Originally Posted by BEYAZSAKAL :ok:Bilmukabele,alışkanlık yapmış,boşlukta hissettik kendimizi:) nerdesin sen yahu topikte kulaklarını çınlattık
Alıntı: Originally Posted by LARİX Sağ kulvarı açın , ihlas a oynayanlar geçecek..:whistling: o kadar da tüyo verdim apachi komutana kısmeti değilmiş :)
ilk3 te değilsem, liste yayınlanmasın ayhan.. :kahkah:
Alıntı: Originally Posted by guneysu ilk3 te değilsem, liste yayınlanmasın ayhan.. :kahkah: 2ileri1geriye dedik yapacak birşeyler ihlas ile ıhglm yi değiştir dedim yaparsa tanmamdır:kahkah::kahkah:
Alıntı: Originally Posted by ayhan53 2ileri1geriye dedik yapacak birşeyler ihlas ile ıhglm yi değiştir dedim yaparsa tanmamdır:kahkah::kahkah: başka %50 ihlgm varmı benim dışımda
Alıntı: Originally Posted by ayhan53 nerdesin sen yahu topikte kulaklarını çınlattık Dostlar sağolsun başkanım,iş güç derken vakit bulamadım,neyse döndük:yahoo: Bu akşam bütün soklar(güzel içecek) benden:kahkah:
Alıntı: Originally Posted by ayhan53 2ileri1geriye dedik yapacak birşeyler ihlas ile ıhglm yi değiştir dedim yaparsa tanmamdır:kahkah::kahkah: LARİX sağdan atak yapmasa ilk 3 de olmam lazım... 2ileriyi bekleyelim bakalım... listeyi yayınlarken ilk üçü ve sonuncuyu yayınlayalım, 4. isem, ilk 4 ve sonuncu.. :kahkah::kahkah: