Onun adı 109301 fay hattı.olmus eşek ayıdan korkarmi
Printable View
Onun adı 109301 fay hattı.olmus eşek ayıdan korkarmi
Long piyasasi olduğuna inanmayıp short oynuyoruz ama Ceylan gibi seke seke devam ediyorum dünden kalan 27 tanenin üstüne ekleyip 36 ya çıktmistim. Vermeye başlayınca yavaş yavaş kapadim. Şimdi tekrar usul usul aldıkça shortluyorum. Elde var 7 alırsa usul usul shortlamaya devam. Serçe parmağıylada olsa bi ayı pencesi geçirdim. Şimdi orta parmak için hazırlanıyorum. Bilanço bilanço diye diye inanmadiklari halde piyasa gidicek diyenleri öpüyorum gidiktan (TV'lerde konuşan uzmanlar)
dipten 1000 puan depti mi
pala binlik oynuyor genelde
Shortculara akşam yemekte az kıymalı bamya pişirmiş gene pala ...
Bir an eksi kapayacak sandınız di mi ?
bu ne serseriliktir yuh yahu...
Doları yukarı çekip çekip yatayda taze fon giriyor ky shortluyor..pazartesi 1000 1500 aldığında dolara basıcak 10.5 aydır aynı oyun
Sağlam sazan avı yaptı..oltaya takılanları pazartesi sağlam gap bekliyor
sabah dikkat ettinizmi saat: 10:06'da 10.04'ten işlem görürken 10.33'den 2.5 milyon lot alındı thy'den özel emir ile. derinliği olan bir baksın isterse
Şimdi pala günlüklerde özellikle mi doji bırakmaya çalışıyor, yahu...
bu kadar satışa rağmen..++ kapattı
pazrtesi sabah +500 gap yazar..
Arenada paylaşan başka kimse yok. Boğalar arenaya girmeden ayılar tarafından parcalanmis
güzel bir gündü. emeği geçenlere Teşekkürler. iyi akşamlar .
hadi yine iyisin hisci bu gece rahat rahat uyku çekersin,maliyetin bayagi aşada kaldı üstelik bugün düzeltmesini de yaptiysa offf ptesi parasayma makinası istersin benden :he:
Kadir mısırlıoğlu nun öldüğüne dair haberler var..
:kahkah:
Ben palanın adını değiştiriyorum artık yeni ismi totoş,
Hacı yatmaz gibi ona hiç bir şey olmuyor. :)
NEYSE ARKADAŞLAR,
BEN BU GÜNDEN İTİBAREN PAYLAŞIMLARI MA SON VERİYORUM.
HERKES HAKKINI HELAL ETSİN, BENİM YÜZÜMDEN ZARAR EDEN VARSA ÇOK ÇOK ÖZÜR DİLERİM.
Çünki günün birinde hata yaptığımda birileri sataşacak,bunu istemem bu saatden sonra.
Bi ara bu algı bozulmuştu.Konuşsa da çıkyordu. İllaki bi mazret bulacağız galiba.Bugünlük böyle olsun.Pala belki böyle düşünmemizi istiyor.Salağa yatalım boş ver :)
GT-I8552 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bi ara Baykal'ı da öldürmüştü medya.İş selaya bakar. :)
GT-I8552 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ekran bile acmamak lazım aslinda , izleyince seytan dürtüyor :kahkah:
bak ben bugün ekran acmadim ne güzel hic zarar yok .arada emlak arkadaş saolsun skor tabelasini paylaştı merakimiz gitti
yeni bir slogan buldum.
bilmiyorsan izleme
uzun vade hep al hep al
alan kazanıyor hep
satan perişan :he: