Kurtlar gelince çakallar panikledi 😂
Printable View
Kurtlar gelince çakallar panikledi 😂
Doçe an itibari ile 422 bin artıda , Credit 84 bin , hergün almanızı diliyoruz , anca o zaman bu hisse hallettiği fiyata gelecek
Hadi doçe tokatla şu çakal geçinen tahtayı bozanları.
POT-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bilanco ne zaman arkadaslar?https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...7f1dd20dd8.jpg
SM-N9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yürü koçum doçe bu tahtayı sen adam edersin ancak. YTD
An itibarıyla doçe 497 bin küsür artıda. Geleni kemiksiz alıyor. Umarım bıyıklı yabancı degildir. Doçe bir tahtadan aldığı mallara zararına vermez biliyorum. YTD
Doçe an itibari ile 501 bin lot kemiksiz alista. YTD
Meri abladaki şahıs tahtayı bozmak için elinden gelen jimnastiği yapıyor. YTD
Birileri tahtayı bastıkca doçe alış yapıyor. An itibari ile 568 Bin küsür almış. YTD
Devre kestirdi O. Ç (Osmanlı çocuk)lari. YTD
Aralık 2019 fiyatlarına getirdi O.Ç (Osmanlı çocuk)ları
Ne yazık ki o. çocukları tahtaya geri döndüler...
Garanti'nin +3% olduğu bir anda koronaya ilişkin yok ama olabilir açıklaması ile -6%'ya kadar basılabiliyorsa, o tahtanın sahibine kainatın en o. çocuğu unvanı son derece müstehaktır...
Nihayetinde ya bulaşmayın yakarım demek istiyorsa da,
Ya da filler tepişiyorsa da,
Bu bu işin adiliğini değiştirmez...
Spek gerçekten bir numara o. çocuğusun, tebrik ediyorum seni...
O. çocuğu = Operasyon çocuğu
Bu arada bu tahtada gerçek yabancı falan yok, kimse kendini kandırmasın...
Asıl sorun tahtalarda alıcı yok. Her tahtada aynı hikaye
alıcısı olmayan pazarda malın ederi yoktur...
70 tl olacakmış bu kağıt
İyi mal pazarladılar
Fk 5 olmuş
Hisse perişan halde beklentisi yok gibi davranıyor
Bu şirketin acilen satılması lazım kayyum yönetimiyle olacak iş değil bu
Kar var kar payı dağıtımı yok
Yönetimin varlığı yokluğu belli değil
Vay halimize
Petrol fiyatlarının düşmesi ipeke için kötümü bilen varmı
Bu hissenin bu kadar geri çekilmesi normal değil
Ya su şirketi petrol şirketi sananlar yok mu bu ülkede borsaya nasıl yatırım yapıldığının göstergesi...
Bu sirketin petrol isi yok denecek seviyede...
Petrol hikayesi milleti borsada soymak icin yaklaşık 5 sene falan önce yazılmış çizilmiş bir senaryoydu...
Yazıldı, oynandı, millet o donem öpüldü ve bitti...
Bu ve Kozaa nin tek olayı Kozal dan elde ettiği altın geliridir...
O yüzden petrol 10 liraya da düşse sorun olmaz...
Kâğıt global sıkıntı nedeniyle düşüyor...
Bir de tahtayi kontrol edenler koç gibi adamlar olduğu icin... Koç= Operasyon çocuğunun en kalitelisi olanlar...
Bütün ülkeler faizleri indiriyor
Analistler altının yukarı gideceğini söylüyor bu embesil hisse neden bu kadar düşüyor anlamış değilim
Artık bir yıla mı çıkar zararımız, iki yıla mı çıkar, bilmem. Paramızı kitlediler.
Tahta kapanmasa bari
Lenovo A7010a48 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Işın dağ başında kimyasal kullanarak altın üretmek ama corona en çok seni etkiliyor, tam embesil işi bir düşüş.
Daha bir kaç gün önce yazdığım mesaj...
Ve kusursuz fırtınayı yaşıyoruz....
Fiyatlar bu gidişle daha da aşağıya gelecek gibi duruyor...
Bu günler kağıdın altına yatılacak günler değil daha... Zamanı var...
Kağıdın altına yatıp, kağıdın altında kalmayın, speği sevindirmeyin bence...
Hacimsiz düşüş lazım bize...
Şirket güzel kar yapıyor
Borcu yok
Kasa para dolu
Yatırımcıya kar payı varmı yok
Bu yönetim ne yapar abi biri bana anlatabilirmi bu kadar düşüş normal değil
Bu işin altından bişey çıkacak yukarıdan malı çaktılar
Geçmiş olsun
Kozaa direnirken düşüşe bu oç hisse dibe gitmek için bir tarafını yırtıyor...
Speği oç olunca hisse de oç oluyor...
Oç=operasyon çocuğu...
Sirketin korona nedeniyle ise ara vermesi ihtimali sizce nedir?
Arkadaşlar,corona meselesi,altın meselesi,şirketin mesaiye ara vermesiyle falan bu düşüşün bir alakası yok, mantık aramayın,bu iş rüzgar meselesidir,spek ye bunu kullanıyor,teknik analiz,iş yapısı, şirket iştiraki vs vs yok burada,hepimizin canı yandı, parası olan,alım yapıp ortalama düşürebilir, kafanızı meşgul etmeyin nafile aşı haberi geldiği anda da mantık olmayacak zira.
Ytd.
Lenovo A7010a48 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hisse the end...
Böyle düşüşe yönetimin müdahele etmesi lazımmillet battı şirketlerin değeri eridi herkes gibi yönetimde güzel güzel seyrediyorlar,bazı arap ülkelerinin borsaları bile kapalı.
İşin kötü tarafı altında düşüyor
Bu ortamda altın neden düşüyor
Bu hisseden bir halt olmaz böyle düşüşlerde uzunca zaman yataya sarmış başka hisseye geçicem bunda umut kalmadı
Dow,nasdaq,s&p -%8 civarında...bitmiyor satış
SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Burada kimse kalmamış sanırım neyse ben yazayım buranın bekçisi olarak.. :)
Tabandan son kurşunu da attım bakalım bu işin sonu ne olacak.. :)
Korona virüs,Brent petroldeki büyük düşüşe altındaki düşüşte eklenince bunu çok iyi kullandılar,sermayesinin iki katına yakın kar eden şirket yerlerde sürünüyor,borsada ipek kadar düşen kağıt varmıdır bilmiyorum.ipeke’nin speği veya spekleri çok acımasızlar.Benim merak ettiğim 10’dan 9.5’dan yüzmilyonlarca liralık mal alanlar neden kağıda destek olmuyorlar!ben zararına kağıt satmam,beşiktaş gibi bir iflas kağıdında 2.5 sene bekleyerek karla sattım,ipek öyle veya böyle mutlaka yükselecektir kafaya takıp fazla üzülmeyelim sabredelim.ha benimde kendi çapımda zararım büyük.nerden döneceği belli olmadığı için biraz yedek akçede saklıyorum.Yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir
Firmanın kasasında piyasa değerinden fazla para var :D Allahım sen aklımı koru :D
Gerçekten varmı acaba Aselsan da ne olduğunu gördük firma devletten alacağını tahsil edemedi
Bu şirketide devlet kayyumla yönetiyor devlette para kalmadı inşallah o para kasada duruyordur zaten kar payı dağıtmıyor şirket kağıt üstünde güya var ama başka şeyler düşünmüyor değilim
Hisse 1 yılda yaptığı primi bir ayda geri verdi çok gena zarardayım düşüş duracak gibi değil
Yükselince "petrol buldu", düşünce "devlet para vermiyor" diyorlar.. Halbuki bunu bilançodan anlamak mümkün, şirketin hazır değerleri+stokları (Elindeki Altın) şirketin piyasa değeri kadar ediyor. Aselsan'da bilançodaki alacak kısmı şişmiş durumda ama ben o şirketi de devletin zor duruma düşüreceğini düşünmüyorum. Ayrıca ortak olduğunuz şirketin kriz çıktı diye arz sıkıntısı yok, altın çıkarıyor.. :) Neyse ben böyle düşünüyorum ve ortaklığım devam ediyor, kimseye al-sat-tut tavsiyesi değildir.