Ag manyak herifi. Açıklamaya bak
“Suriye 'ye yapılan bir saldırının ortaya çıktığını hiç söylemedim. Çok yakında ya da çok yakında olabilir!”
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Printable View
Abi çok gerginim kusura bakmayın lütfen 🤦*♂️
Ewet var mı parlayan ışıldayan kağıt 😬
https://i.hizliresim.com/VrJ4QP.png
son filmi 4.08-4.05 bantları mevcut.
Şu mynete ayar oluyorum varya son dakka son dakka falan filan tamam anladık savaş olmuycak işte yaptın kargasani çekil kenera
PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yunsa kademeleri doldurdu gibi hadi hayırlısı ..
Lenovo P70-A cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sayın Sacrosante Karel ne yapmak istiyor. Daha düşücem mi diyor ne yapıyor? Genelde her fırsatta hep yukarı giderdi
Endeks arti ama.kagitlar gidemiyor valla
Büyük devletlerin başındaki kişilerin bu tür söylemleri ve söylediklerinin geri pandaki kişiler tarafından kulağı çekilerek tekrar bir açıklama gereği duymaları o devletin yıkılmasının yaklaştığına i,şarettir. okuyun roma imparatorluğunun yıkılışını osmanlının son hallerini önüne gelen paşanın demeç verdiği olayları enver, cemal, talat paşa bozuntularının devleti nasıl savaşa sürüklediğini, bu tabiki bugünden yarına olacak birşey değil ama, ABD150- 200 yıl içinde parçalarına 52 ayrılır. 250 milyon nüfusun 100 milyonu aç
Federal Mogul şirketinde satış gerçekleşti. Şirketin yüzde 85'ine sahip olan Federal Mogul Powertain şirketinin yüzde 50 ortağı olan Federal Mogul Germany paylarının yüzde 100'ünü Tenneco Inc.'e 10/04/2018 tarihinde devretti.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...e0833697a6.jpg
Sahi mi
YGYO aldım kısmet...
Bugunde bundan .Caresuz gidecuuuuu YTD :kahkah:
https://encrypted-tbn0.gstatic.com/i...2gnl3BfjVk1_gC
Halkbank ile ilgili bir haber mi var. Son dakikalarda yukariya cizmisler.
Evet yyapi ile aile bağları var ama kardeşler arasında rekabet ve paylaşım farklıdır.
Neden aldım konusu geçmişte kısmet dediğim ve aldığım kağıtlara bakarak neden aldığımı görebilirsiniz.
Bildiğimden değil rengini beğendim aldım ;)
https://www.youtube.com/watch?v=azndqr2cq-s
Şimdi bu namussuzların denizaltı ve uçak gemileri 1 hafta içinde Akdeniz’de olacakmış. Bir hafta sonra ortalık tepetaklak olmasın yine...
Sacrosanct usta despc de uzuncuyum demiştin devam demi satmadın bizde beklemedeyiz saygılar
yarın bedelsizler hareketli olur.
kervt yüksek bedelsiz açıklamış.
bugun pistonu yakaladım valla moralimi düzeltti.
bide banviti gördüm gözümün önünde gitti yakalayamadım.
Bu akşam bedelsizlere çalışacambakalım yarın sıralamayı yakalarsam iyi ekmek çıkabilir.
Kartn
mrshl
kent
knfrt
ızocm
cmbtn
konya
bfren
bryat
egeen
erbos
golts
aslan
ama basta kervt.
burcenin bedelsizini hatırlayan varmı bilmiyorum. ilk tavan 70 miydi hatırlamıyom ama ben 70 den almıştım sonraları 240 a gitti.
bu kervt kabaca öyle olabilir 3-4 tavan çekebilir.
diğerleri keyfi mumamele olur. çok çarpılan olacak yarın çokta iyi kar yazan olacak.
kurguyu iyi yapmak lazım.
Dolar a nasıl bir yol düşünürsünüz borsa daki zararı Dolar la kaldırmaya çalışıyorum)
Ben bugün banviti gördükten sonra aynı 60 lığa sahip yunsama daha sıkı sarılacam. giren girmiş zaten koy g.. ne hesabı.
Hatta kapanışta 6,80dende lot aldım ekgyo yu vererek.
Nolacaksa olsun zaten 2 devre yemişim :D
tek olumlu yanım çok çok hacimsiz düştü yabancı bile mal çıkamadı.
Onlar çıkmamış ben hiç çıkmam gari.
rokket :D :D
Jantsayı sacro unutma...temeli beton gibi...%85 ihracatçı
SM-J700H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bence ekmek borsada ben bugün 3-4 saatte pistonda iki alsat yaptım. yüzde 15 i aldım.
daha banvitide gördüm ondanda yüzde 7-8 alırdımda alamadım.
yani dolar falan beni cezbetmiyor.
Bu kaybedilen para ancak borsada kazanılır.
1-2 doğru harekete bakar dolarla hayatta işim olmaz. ama gider 4,30 a falan onun yerine 4,15 liralık bir kağıt al 4,30 dan sat daha kolay değilmi :D tabi kaybetme riski yüksek ama doğru zamanlama ile herşey mümnkün.
Algyo da var bedelsiz grubunda
GT-N7100 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Buraya kadar geldikten sonra dolardan kayda değer kar yazılabileceğini düşünmüyorum. Merkez sinyalini verdi belli olmaz faiz artışları olursa dolar gevşeyebilir de. Artsa da son 1 ayda arttığı kadar hızlı çıkış olacağını sanmıyorum. Kendi kararınızı kendiniz verin elbette. Ben emin olsam zaten zengin olurum :) Misal mart başı 3.77den çıkacağını öngörüp dolar aldım.Hala satmadım. Emin olsam aldığımın 5 katını alırdım. Öngörseniz de emin olamıyorsunuz. Zira öngöremeyeceğiniz bir sürü değişken var.
Başlığı artık değiştirin kumar masası yapın ben şahsen artık buradan ogrenebilecegim bir şey kalmadığını düşünüyorum en son bedelsizlerle para kazanalimdan sonra hele kerevitasa girerek küçükler cenderede ezilsin 100 lot. Aldığınız pistonla %20 yapsanız ne olur başlığa sadık olarak yansa karel konfurt psdtc cemtas tutmaya devam
karelin daha önceki zirvesi 6,70
zaten 6,83 görmüş.
o dibe bir daha yönelmez ise yani 7 altına gelmez ise bence orta vadeli alıma müsait şuan.
ama ortalık karışık görüyorsunuz ne olacağı belli değil bir sürü haber kirliliği var.
ama bu fiyatlar bence uygun kademeli alıma.
abi açılışta dire 15,96 dan sanırım 500 lot kaptım sonra 16,50 ile 16,80 aralığındada 1200 aldım. sonra 17,83 den verdim.
17 ve 17,10 a geri alış yazdım borsanın eksi 0,70 olduğun anlarda o lotlar geldi ordada 1600 lot aldım onuda sonra tekrar 17,60 verdim. sonra 18 lere gitti düştüğünde 17,60 dan bi daha aldım 18,10 dan verdim tavana kitledi.
ama tavanı yalan bence yarın yüksek açar milletin kucana bırakır bence. ben ilk aldığımda direk tavana kitleseydi asla satmazdım.
ama iyi trade yaptım bugün.
ekgyo yuda yüklü aldım akşama kadar bekledim gitmedi sinir oldum verdim 48-49 kapatmış :D
onun moral bozukluğu ile kapanışta yunsayı aktif çizdim 6,74 den 81 e kadar :D
fenerde bugün 3 alsatım var a ilki 40 kuruşa diğer 2 si hep 10-15 kuruşa oldu.
bide 1,99 alığım korayı 2,03 verdim.
kısacası gün sonu hep yarı nakit kalıyorum sadece bi aslanı hiç alıp satmadım. onda 34-35 lere gelirse uzun vadeli alıp kenara atarım planım vardı hep bi 500 lot aldım attım kenara.
Benim asıl yüküm yunsa :D
o elimi kolumu bağlamasaydı bugün pistonda daha büyük alış yapabilirdim.
hayırlısı hepsi gitsinde zararlar kurtulsun.