pompeo nun olumlu açıklamalarıyla dolar düşüyormuş, dıj güçler işte, seviniriz üzülecek halimize
Printable View
pompeo nun olumlu açıklamalarıyla dolar düşüyormuş, dıj güçler işte, seviniriz üzülecek halimize
Bilemediniz soruyu
Suud suikasıtı kasıtlı ve sisi mısır hakanı
Bunnar abd ard tarafa comak soktu
Abd de beni tek botnuzlamayan eski yavuklumdur
Pilavda tavukludur diye
Para veriyo
Korku yani
Orta doğuda yalnız kaldı
Yanıloyosam
Boşverin
bu hukumet ulkede yandaş seviciliginden dolayı serbes piyasa ekonomisinin içine etti . Gerçekten çalısıp didinip insanlar para kazanamaz oldu. Yol ihalesini hakkıyla 100 milyon tl ile alan mutahitten elindeki işi alıp yandasına 300 milyona veriyor. yandasta 100 e gene kendı yandasına veriyor. Cumhurbaskanlıgında mermer döseme işini 5 milyona alıyor mermer firmasına 1 milyona veriyor. sıradan bir vatandas olarak en basidinden duyduklarım bunlar benim daha nice böyle seyler var.
Ankara iller bankasının içi bastan sona yapıllıyor dunya kadar masraf edılıyor 6 ay sonra bina yıkılıyor. vs..vs..
bu kafa oldukca bu kadar talan israf oldukca dolar düşmez
mide rahatsızlığından dolayı kullandığım. aprazol, lanzarol gibi ilaçlar var ben bunları tercih etmiyordum çünkü eczaneye her gittiğimde fark ödüyordum bundan dolayı, degastrol isimli ilacı yazdırıyordum doktoruma,ancak bugün ayni ilaç için eczacımız ver bakalım 3 tl fark diyiverdi, neredeyse artık fark alınmayan ilaç yok dedi, sağlıkta iyi mesafe alıyoruz
Teknik olarak 5,37/5,42 aralığı takip edilmeli, düşüş bir süre bu aralıkta tepkilere maruz kalabilir.
4,98 üzeri yanılsama fiyatlamaları nın kimlerin canını yakacağı 2019 ikinci yarısı belli olacak.
Bol kazançlar
Avrasya bölgesinin en verimli koyunuyuz,tüylerimiz uzadıkça hasada geliyorlar,dolar inecek ki yine tüylerimiz uzasın
Ne üzerinde anlaştıklarını henüz bilmiyoruz, ama bence doğalgazın İran dışında bir kaynaktan alınabilmesi fiili olarak çok zor. Taşıma likit doğalgaz toplam tüketimin çok az bir kısmını karşılayabilir diye düşünüyorum.
Hatta Türkiye doğalgazda İran'a o kadar bağımlı ki çok büyük ihtimalle Amerika Türkiye'nin o doğalgazı almak zorunda kalacağı için Türkiye'nin kendisi ile anlaşamayacağını dahi tahmin edebilmiştir.
Bu saatten sonra 20 olsa ne yazar? Çok kişi battı dolarda... 3 ten girdim falan demeyin. Bu kesim azınlık...
Tanıdıklarımın çoğu 6,5 ve üzeri dolar aldı... çok kişiyi tanıyorum bu şekilde...
Neyse kazanan yine kasa oldu hadi herkese geçmiş olsun...
5,5328 soktu çıkardı...
3.sınıf hisse senetleri bile böyle saçma hareket etmiyor...
Yükselişi de çok adam batırdı, düşüşü de..
Sadece dolar alan değil, üretici de zarar ediyor... işletme sahipleri hangi fiyattan mal alacak ve maliyetlenecek anlamış değil
Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Mariya Zaharova, düzenlediği haftalık basın toplantısında, "Suriye'nin kuzey doğusundaki durum, bizim için endişeye neden olmaya devam ediyor" dedi ve ekledi: "Zira burada Amerikalılar, Kürtlerden oluşan müttefiklerine yaslanarak burada, Suriye devletinin meşru hükümetinin yerine geçecek devlet benzeri yapılar oluşturmaya çalışıyor."
Biz de işigücü bırakmışız, "ABD askeri niçin bizimle Münbiç kenarında volta atmıyor!" diye kahırlanıyoruz...
Allah bu akıl fukaralarına akıl fikir versin diyorum başka da bir şey demiyorum..
5.27 gelecek bu gidişle. Takip ettigim bir arkadasim ta ağustosta yazmıştı.
4,98/5,15 üzeri fiyatlamaların yanılsama fiyatlamaları olabileceğini zaman zaman belirttim.. Ve birçok bireysel yatırımcı bundan rahatsız oldu... Şimdide olduğu gibi.
4,08 /4,98 bandına oturacaktır ve bu bantta 16 ay civarı hareket etmesi mümkündür. Bu bir öngörümdür.. Yatırım tavsiyesi olamaz.
Bol kazançlar
Piyasada İran ı sattık dedikodusu var..
Sayın thejackalav
bir önceki öngörünüzü takip ettim.
Bunun gerçekleşme ihtimali de teknik olarak baktığımda bir öncekinden fazla değil inanın.
Olmaz demem hiç bir teknik öngörüye. Bu öngörünün baz alındığı grafı atarsanız daha sağlıklı bir yorum getirebilirim...
9 iş günü üst üste düşüş!!!
Rekor...
guzel haberler geliyor. bakalim nereden donecek.
https://invst.ly/8whbd
bidon kalkmış güçlü tl türkün gücü diye hölogg cekiyor
kırmadık i phone yakmadık dolar hatta kıyma bile yaptınız
ne yastık altı bıraktınız ne küpe bilezik ne fon nede rezerv
pompeo nun 2 kelimesi kadar etmedi
hangi güçten bahsediyorsunuz
çıkarken dış güçler düşerken tl nin gücü
hadi ordan bidon
[emoji28]haahaha
SM-C7000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.