Sağol...
Bizde dedikodu nuzu yapıyorduk esselocan bey le...:)))
Printable View
KOZAL tam bır AL SAt tahtası bugun rahat 10 defa AL SAT yaptım.Neden daha once buna takılmadımkı
sayın hocam ISFİN izlemeye aldım.ytd.
Yatay bantan kurtulmaya çalışan KLMSN ve MAKTK için önümüzdeki günlerde başlarını kaldırma ihtimallerini düşünerek az olsa takibe aldık hafta sonu bir değerlendirme yaparsanız memnun olurum .
PAPIL 22.20 üzeri -KERVT 6.76 üzeri -KLMSN 17.00 üzeri -MAKTK 3.15 üzeri kaldıkça haftaya daha olumlu bir ferformans izlenebilir diye tahmin ediyorum.Kesinlikle YTD.
İncelemeleri hafta sonu yapalım...
ARDYZ temel olarak beğendiğimi hep yazdım ama kuyruğundan tutuk ama çabuk bıraktık.Arkasından bakmaya devam ediyoruz.Nefes bile aldırmıyorlar.
Dünyada göz retina /iris kimlikler takip edilecek.İlk uygulama Çin ve Singapurda .BU alanda alt yapıya sahip olan şirketimiz PAPIL...YTD.
Ocak ayı, YILDIZ gibi geçer inşaallah. Beklenti yerini neşeye bırakır umarım. Amin. Herkese amin.
Ostim , gidiyeaahhh.
Adem bey??
Ne dersin başlayacak mı?
Ytd
Öncelikle herkese hayırlı günler dilerim. Çok kısa bir süredir aranızdayım ve bu mesajı yazabilmek için üyeliğimi aktif ettim. Niyet ve tavır en başarılı bulduğum başlık burası. hocama teşekkür etmek istedim. Ayrıca Esma hanım bencede çok başarılı bir gün geçirdi, tebrik etmek istedim.
..............................
Hocam merhaba nasilsiniz daha once ostim icin 4.20 onemli demistiniz bugun 4.29 kapatti yorumunuz nasil olur
Esma hanim merhaba, CEMTS i hala tutuyormuyuz? Hedefimiz ne olmali? Tesekkurler. YTD
SM-A750F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
[QUOTE=esma;5067680]Sizi alkışlıyorum Adem bey tebrikler...[/QUOTE
Teşekkür ederim Esma hanım ,şimdi gördüm cevap verdim. Çok mersiii ....
Cmbtn nereye kadar gider
Sayin Eski_prof, ICBCT islem hacmini ikiye katlayarak 7.10 Dan kapandi. Yorum/degerlendirmelerinizi Rica etsem.
Tesekkurler...
Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
KLMSN ; 17.35 kapanış...
DİRENÇ ; 17.37 - 18.28 - 18.94 - 19.42...
DESTEK ; 16.00...
Aşağıda ; 16.00 önemli bir destek... Yani yükseliş trendi için önemli bir dirençdi... Geçmesiyle hareketlendi...Şimdi bir okadar önemli desteği oldu... Üzerinde kaldığı sürece ; 19.42 gündemde kalmaya devam eder...Yani güzel Al-Sat lar verebilir dirence kadar...n.ş.a...16.00 desteğine yaklaştıkça maliyet edinilebilir... Kademe kademe...
Yukarıda ; 19.42 sağlam veya hızlı geçilirse ; 20.10 - 21.33 takip edilecek... Yan daha önce yaptığımız yorumdan tek farkı ; 16.00 desteği... Ama önemli bir fark tabiki...
Y.T.D.
Endeks için Hocamızın belirttiği ara dirençleri tekrardan yazalım 1558-1581ve 1620 ara düzeltme gelirsede mart ortalarına kadar çok düşmez diye tahmin ediyorum. YTD.