ben İstanbula gittim mi enminönüne giderim mısır çarşısının yan tarafından yukarı doğru gittim mi orada baya bi fabrikanın amğazası var oradan toptan alıyorum:)
Printable View
Zor...Diplomatik bir dil kullanılmış. Yılların biriken sorunları ve Batı ile eklenlenmiş bir yapı söz konusu. Zaman kazanmak veya masaya vurup kalkan yerine Batının bu işi yapması ile içerde kamuoyu desteğini arkasına alarak geçiş döneminin sancılarını hafifletmek istiyor olabilirler Sayın METEPOSTA.
YAĞIZ AKSAKALOĞLU anlatıyor...
Bu Fetö puştu gibisini daha analar doğurmamıştır..
https://www.youtube.com/watch?v=0VUjFSSoMWE
HaberTürk : 31 Mart yerel seçimlerinde Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı için yarışı önde tamamlayan Mansur Yavaş, mazbatasını yarın alacak.
Yarın saat 11.00’de mazbatasını alacağı bildirilen Yavaş, Ankara Büyükşehir Belediyesi'ndeki devir teslim töreninin ardından Anıtkabir'i ziyaret edecek.
Yavaş, saat 16.30’da belediye önünde halkla buluşacak.
I. Melih secim kaybetmeden koltuğu teslim etti, şanslı adam vesselam...
Daha çok vardır bence
artı yabancı ajan oldukları belli olan ve halkımız arasında dolanan.
Onları oralara yerleştirenler nerede
önlerini açanlar kimler
onun gibi olan diğer yapılanmalar kim
Katı bir şekilde ATATÜRK 'ün CUMHURİYET kurulurken yaptıklarından hiç taviz verilmeden devam etmeliydik.
Günaydın kafe, iyi haftalar
Tarikatlar orada cemaatler orada
Bu hafta bir hikaye anlatıldı bana
Çokta inandığım biri evinde 2 musluk varmış.
Birinden evde normal ihtiyaçlar görülüyormuş.
Diğeri ile sadece abdest alınıyormuş.Helal haram olayı ve köyde anlattım.Doğruladılar ve ağzım açık kaldı.
Günaydın TÜRK MİLLETİ
hay kubilay:kahkah::kahkah:
Brent Petrol 70,69 +0,35 +0,50%
Ham Petrol WTI 63,38 +0,30 +0,48%
Viop'ta bıst 30 endeks kontratı güne %0,02 artışla 126.825 puandan başladı
Sudan'da halk, 1985 ayaklanmasının yıldönümünde, büyük protesto gösterilerine başladı.
Hedef, diktatör El-Beşir'i devirmek.!
Asker, taşkınlıkları önlemek ve halka desteğini göstermek için sokağa indi.
https://twitter.com/teo_dorakis/stat...52850591899649
Sudan diktatörü,
Darfur kasabı El-Beşir,
özel bir uçakla ülkeden kaçıyor.!
Nereye?
Türkiye?
https://twitter.com/teo_dorakis/stat...52850591899649
Bıst 100 endeksi güne yüzde 0,20 artışla 98 bin 978 puandan başladı
günaydın arkadaşlar
hafta sonu delikanlıyı taşıdık ist dan ankara ya...
hepimiz turşu olduk...
neyse ki işlerin çok önemli bir kısmı halledildi
Kolay gelsin doktor
İstanbul'da seçimler yeniden yapılacak, Cumhurbaşkanın söylediğinden anladığım kadarıyla....
2015'deki seçimleri anımsadım nedense...Seçilene kadar devam..
Erdoğan: Bu kadar az bir farkla seçimin kazanılması halkı rahatlatmaz diye düşünüyorum
08.04.2019 10:17:56 erdoğan: Itiraz mercileri biter, çıkan netice başım gözümüz üstüne
08.04.2019 10:17:16 erdoğan: Bu kadar az bir farkla seçimin kazanılması halkı rahatlatmaz diye düşünüyorum
08.04.2019 10:16:36 erdoğan: Geçmişte bunun yalova'da ağrı'da bunun örnekleri var
08.04.2019 10:15:47 erdoğan: Ysk'ya bu tespitlerle gideceğiz
08.04.2019 10:15:21 erdoğan: Bizler de siyasi parti olarak organize suçu tespit etmiş durumdayız
08.04.2019 10:14:57 erdoğan: Vatandaş 'benim hukukumu koru' diyor
08.04.2019 10:14:25 erdoğan: Usulsüzlükler bazı değil, neredeyse bütünü usülsüz
Dolar/TL 5.7125
*tcmb, yerel bankalarla swap'ta tl faizi %25,5'ten %24'e düşürdü-bloomberg ht
usta doalrı ateşledi:)
HALEPLİ ABDÜRRAHİM EFENDİYİ duymadınız galiba?
yazının 2. böiümüne göz atmakta fayda var :)
https://www.sozcu.com.tr/2019/yazarl...riler-4325740/
okudum olkudum:)
Erdoğan: (istanbul seçimi) geçmişte ağrı'da yalova'da bunun örnekleri var, yapılan seçimler var, abd'de böyle olunca eyaletlerde yeniden seçime gidiliyor, böyle az bir farkla seçimin kazanılmasının halkı rahatlatmayacağı düşünüyor, 13-14 bin farkla istanbul'da seçimi kazandım havasına girmeye kimsenin hakkı yoktur
*kılıçdaroğlu: Türkiye'nin bu seçim sürecinden süratle çıkması ve güncel sorunlarına eğilmesini istiyoruz
*kılıçdaroğlu: Ysk sandık güvenliğini, seçim güvenliğini bozan bir sürece girmiştir, itirazlarda delil ve gerekçe sunulması lazım
Tcmb 16 milyar tl haftalık repo ihalesi açtı
Tcmb ara verdiği 1 haftalık repo ihalelerine yeniden başladı