http://www.haber7.com/guncel/haber/2...iye-aciklamasi
Printable View
Bu aşk burada biter modu oldu :)
Bist'in neden çıktığı da bulunmuş oldu.
Tabi, bayram değil seyran değil, neden öptü şimdi, eğer erteleme olayına girirse mokoko
Beklenildiği gibi seçimlerde kullanmak için değildir umarım.
Son dakika: ABD Başkanı Trump'tan Türkiye açıklaması: Yaptırım arayışında değilim
cambaza bak oyunu :D seviyorum sizi yeminle.. adamların hareketi asıl hamleyi, gizlemektir.
Blackrock cuma THY aldiginda ayikacaktik, ABD fonu yaptırım yapılacak ülkenin senedinimi alır mk
Boşver en azındab durum açıklığa kavuştu.umarim 200 günlüğü kırmaz
MI MAX cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Biz ayıkana kadar zaten erimeye devam 20 kuruş artsa faiz indiriminde millet kaçış olarak kullanır bu seferde ters köşe yaparlarmı bilinmez
Sayın Stonhand, kısa bir süre önce parayı üç aylığına Tüpraş'a basmaktan bahsetmiştiniz. O zamanlar 112 TL seviyelerinde idi, bir kaç gün sonra malum yükseliş hareketine başladı, almadıysanız gerçekten iyi bir fırsatı bile bile kaçırmışsınız.
Yatırım Tavsiyesi Değildir.
Bari bizim MB rezervlerini artirsa..
Tam istedikleri ortam oluşuyor,millet dolardan kaçmaya başlar
bist e oraya buraya geçer bir süre toplama evresi kazanan yine onlar olur.
Sanki tek mesele S400 yaptırımlarıydı,millet borcunu ödeyemiyor
şirketler habire kredi yeniliyor,iflas eden edene say say bitmez...
7 tl olmadan bozmıcam 1-2 yıl geçsin mühim değil düştükçe alırım para kalırsa tabi
Takmayin kafaniza en kötüsü belirsizlikti bence.
Şimdi Abd nin salladığı tehditleri kim ciddiye alacak merak ediyorum dünyada.
Gündemlerinde İran var. O'na bir şirretlik yapsınlar, sıra bize gelecek.
İsrail, Trump gibi elverişli birini bulmuşken bu nükleer tehdit işini halletmek istiyor, bence.
Dolar düşüyor ama gr altın bi türlü düşmüyor.ons destekli iyi tutunuyor..
trampet twet atarsa kotu
Varsayımlar..
-İbrahim Kalın Boltonla görüştü ve yaptırımın ertelenmesini istedi.
-Faiz indirimi kararı öncesi Trump RTE ile anlaştı ve şuan yapılmaması istendi.
(Rte , Trumpa başka ne taahhüt verdi onu bilmiyorum)
-Önceden beri aklımda sadece 400 bips indirim olabilir diye düşünürken, bu karardan sonra 600-650 bips indirim olursa asla şaşırmayacağım.
-Gösterge faizinin 17lere gelmesi ve Borsanın bugün %1.76 fiyatlaması sürpriz değil.
-5.60ın altına düşmediği ve şahin bir faiz indirimiyle usdtryde aylardır şişen balon patlar.
ytd
Gapi aldi sonunda😀
selçuk geçer .... 'sı ne diyecek şimdi çok merak ediyorum...
Hakikaten su yaptirim belirsizliginin bitmesi iyi oldu kac sefer ayni seyi tekrarladi trump turkiyeninde hakli yanlari var obama zamaninda patriotlari istedigini ben bile hatirliyorum rte nin hatta lafta muttefikler demisti trump gercekten delikanli adammis paranoyanin alemi yok bitti yaptirim isi dunde bir bayan kongrede esperi sucladi raytheon a patriot sattirmak icin turkiyeyi sıkıstiriyorsunuz diyerek esper raytheonda calismis arastirilsin minvalinde biseyler soyluyordu turkiye onemli bi ulke abd icin yedirmezler rusyaya rusyadan son silah alimi olur umarim basimizi bi daha belaya sokmazlar abd ile biktik gerginlikten
faiz indirimini fiyatlayacak dolar bugün 5.71lere tırmanmışken piyasalara salınan haberle 5.67lere gelmişti demekki trump haberiymiş.
hızlı bir şekilde düşüşü geri alabilir.
az süre kaldı faiz kararına ortalama 6-7 gün kala fiyatlamaya başlaması lazım
Bozmicam bozmicamm...Benim diil mi bozmicamm...
Ya da: F35'i vermicemm...
Bu nedense bana o bildik videoyu hatırlattı...:)
https://www.youtube.com/watch?v=EzGN-DZGlT0
ABD Başkanı Trump, “Türkiye’ye karşı şimdilik yaptırım düşünmüyorum†açıklamasından 45 dakika sonra
“Yaptırımlara bakıyoruz fakat henüz bir karar yok .†Açıklamasını yaptı.
ADAM HARBİ DALGA GEÇİYOR
abi normalde başı boş bir faiz toplantısı önce bile gerim gerim gerilen dolar , şimdi 500 puan söylentilerine rağmen bana mısın demiyor.. tabiiki nedenlerini biliyoruz neden böyle olduğunun, şimdi yazmaya gerek yok.. ama şunu bilir şunu söylerim ki ; bizim hükümet büyük esnafmış, bu bir kez daha anlaşıldı..
https://twitter.com/huseyingunayDC/s...13992891318274
bakın isterseniz bu twete...
Dünya bir manyağın eline kaldı.
Şunu belirtmek lazım unutulmaması lazım.
Yeri gelince hatırlatırız.
Trump yaptırımlar şuan gündemde değil dedi.
Sonrasında da
“Yaptırımlara bakıyoruz fakat henüz bir karar yok .” diye açıkladı.
Lira strengthens on Trump saying he wasn't considering Turkey tariffs. 45 minutes later, he says he is looking at tariffs, Lira doesn't move...
Yani ortada bir yasa var ve en fazla 180 gün erteleyebilir.
Ortada bir faiz indirimi ve anlaşma ve pazarlık var.
Geçen günlerde Rus denizaltısında yangın çıkmıştı 14 Rus askeri ölmüştü ya. İşte o gün bir haber kirliliği vardı. Trump öldü falan denilmişti.
Ben o gün Trump’ın öldüğüne, derin Amerikan devleti tarafından yerine dublörünün konulduğunu düşünmeye başladım.
https://twitter.com/huseyingunayDC/s...13992891318274
Trump, "yaptırım düşünmüyoruz" demedi.
Trump tam olarak şunu söyledi:
"Yaptırım konusuna bakıyoruz ve henüz bir karar vermedik"
(Hüseyin Günay NTV temsilcisi. Washington DC)
Selam dostlar, sadece 20 gunluk ortalamaya gore kapanisi takip ederek kendimi kisa vadeli alimlardan alikoydum uzun zamandir. Orta/uzun vadeli longlarla devam ediyorum.
Gecmis sayfalarda diger kullanicilar da deginmis, ithalat ekonomisinde doviz tutmanin gercek anlamda pozisyon almak oldugunu dusunmuyorum, 1 dolar 1 dolardir. Asil bana ppf tutmak pozisyon almak gibi geliyor, neyse.
Altin da 20'ligin uzerinde yukselisine devam ediyor. Kurdaki dususu firsat bilerek gram tl tarafinda eklemeler yapiyorum.
1 SU 35 = 5 F 35
Rus yapımı Su-35 savaş uçağı ve ABD'li F-35'i kıyaslayan 'Havacılık Teknolojileri İttifakı Avintel' Genel Müdürü Viktor Pryadka, bir Su-35'in çatışma sırasında beş F-35'e bedel olduğunu vurguladı.
https://tr.sputniknews.com/analiz/20...URL_shortening