Acemşah beklentisi ilk 5e girmek! Ha ha ha!
Printable View
Acemşah beklentisi ilk 5e girmek! Ha ha ha!
57 lira demek istedi sanırım. 50 ile 60 lira arası dolar bazlı bakinca
Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hisseyi dolar olarak bu kadar dibe getirip hala dipte bırakanda zerre akıl yok...
Batacak-çöp hisse de değil bu...
Koskoca Nurol hissesi bu...
Bekleyebilecek olanlar için gercekten çok büyük bir potansiyel var burda...
https://twitter.com/biricik2_ekrem/s...z0ypXbPpQ&s=19
Dediğiniz doğru ama patron bilir artık zamanıni, ben biraz aldım ama vakti var gibi
Kap filanda yok biloncolar bu gelsin bakalım.
Tümden bağlanmaya gerek yok şimdilik kendi adıma
Hareketlerince veya bir geri çekerse girer yatarım diye düşünüyorum.
Çok ketum kaldi.
7.25 üstünde aylık bir kapanış iyi olur gibi
NUGYO denilen bu kağıt yıldızlar kulübüne torpille mi kayıt edilmiş? Ytd
Bugün biraz daha ekledik bakalım her düştüğünde 3-5 artık elde boşta ne varsa
Biraz kap'a haber atsa iyi olacak ama daha bu seviyelerde dolanıp duracak gibi duruyor.
Ne umarsız çıktı yaw endexe ayak uydurmaz direncini geçemez endex 8800 olana kadar bari
Bir 9.50-10.50 arasına gel de düzeltme geldiginde (kısa geri çekilme değil) bari arkamıza yaslanalim
Vakti var daha biliyorum ama birazda piyasaya uy yaw bu nedir tam sabır siniyor
Dünkü hareket serpme kahvaltı öncesi çayın demini almasını beklerken ekmekten bir lokma koparıp vişne reçeline banmaya benzedi buruk bir tat almaya geldim Kalamış’tan derken devamı gelir mi acaba uyuyan devin ? Ytd
Gelmez yedirmezler netekim götürüyorum abi derken gelene geçene bindiriyorlar ytd
Söve söve tutmayı düşünüyorum [emoji23]
Fi tarihinde 17 TL lari görmüş, dolar bazında baktığımızda 15 liralık simidin üzerindeki bir düzine susam tanesi kadar değeri olmayan NUGYO ya yaptığı binalar yakışmıyor. A be terki joe sen mutluluğun resmini yapmak için Abidin Dino yu örnek alma sat NUGYO larını yine git LasVegas a 21 oyna bulursun parayı ytd
Aslında iki kelime bile yazmak istemiyorum ama canımı sıkıyor kendimi tutamıyorum
Yaw seni yıldız pazara alanın kriteri ne ki biz göremiyoruz . Dün cumhurbaşkanından başarı şilti de almış lakin fiyat hala en dandik şirketlerin kapı paspaslarının ederinin altında
Uyuma Hacı bak terki joe tutturmuş satmayacağım turşusunu kuracağım diyor ama benim o kaaa kavanozum yok bekletemem Ytd
Evet ne durumda şirket abiler
Gelecek GYO lari çıkaracak diyorlar ama hangisi daha iyi prim yapar bilmiyorum
https://i.hizliresim.com/6q14d14.png
Dolar bazlı grafik....fiyat 2002 yılının altında...22 senede hiç mi büyümedi bu şirket....grafiği görür görmez aldım...
ölmüş eşşek kurttan korkmazmış....nugyo da o hesap işte...
Ülkemizin en eski ve en köklü gruplarından olan Nurol'un bu denli olumsuz bir haberle anılması iyi değil elbette.
Ancak bu genel olarak inşaat sektörüne sıçrarsa ülkece mıçtık. Standart mevduat faizlerinin 50 ye dayandığı bir ortamda konuşulması fena tabi ki.
İnşaat sektöründen şok haber: Nurol yapılandırma istedi
Bloomberg internet sitesinin bir haberi inşaat dünyasında adeta şok etkisi yarattı. Nurol İnşaat tahvilin vadesini uzatmak için yatırımcıları toplantıya çağırdı.
Bir süredir dillenen inşaat sektöründeki kriz haberleri netleşiyor. Bu akşam saatlerinde Bloomberg internet sitesine düşen bir haber sektörde yaşanan krizi ortaya çıkarttı. Söz konusu haberde Türkiyenin en büyük şirketlerinden Nurol İnşaat Tahvilin Vadesini Uzatmak İçin Yatırımcıları Toplantıya Çağırdı.
Nurol İnşaat ve Ticaret AŞ, önümüzdeki yıl vadesi dolacak olan 1,4 milyar liralık (51 milyon dolar) tahvillerin yatırımcılarını 20 Ekimde yeniden yapılandırma toplantısı yapmaya çağırdı.
Tahviller, getirisini 2019 yılında uygulanmaya başlanan Türk lirası gecelik referans faiz oranına (TLRef) bağlama taahhüdü ile yurt içi nitelikli yatırımcılara satıldı.
Bloomberg internet sitesinin Nurol İnşaat Tahvilin Vadesini Uzatmak İçin Yatırımcıları Toplantıya Çağırdı haberi şirketin KAPa gönderdiği açıklama ile doğrulandı.
İşte O Açıklama:
Tedavülde bulunan TRSNRISA2412 ISIN kodlu tahvilimizin, Sermaye Piyasası Kurulu tarafından onaylanan İhraç Belgesi ve Eki asli hüküm ve şartlarında belirtilen, yatırımcıların yatırım kararlarını etkileyecek nitelikteki değişikliklerden olan yeniden yapılandırma sebebiyle ilgili tertip borçlanma aracı sahiplerinin oluşturduğu tertip borçlanma aracı sahipleri kurulunun (Tertip BASK), Sermaye Piyasası Kurulu Borçlanma Aracı Sahipleri Kurulu Tebliğinde (II-31/A.1) yer alan ilgili maddelere uygun olarak toplanmasına ilişkin Şirketimiz yönetim kurulu tarafından karar alınmış olup söz konusu Tertip BASK toplantısı 20.10.2023 tarih ve saat 10:00da, Şirketimiz genel merkezi Büyükdere Caddesi N 255 Nurol Plaza Kat: 19 Maslak, Sarıyer/İstanbul adresinde gerçekleştirilecektir.
KRİZİN HABERCİSİ
Öte yandan Nurolun bu ödemeyi yapamamasınınsın sektörde krizin en net habercisi olarak yorumlandı.
Özellikle alt taşeron firmalarında sıkıntı yaratabileceği de dile getiriliyor. Son bir yıldır inşaat sektöründe satışlar düşük seyrediyordu.
https://www.istegundem.com/haber/ins...-istedi/278946
Mart nisan ayı civarında 4.54 ortalama ile aldığım nugyoları 8. 30 ortalama ile sattım.
Diğer hisselerim Tnztp ve segyo ya destek için kullanılacaktır.
Satımdaki en büyük etken bir kap açıklamasını doğru dürüst yapamayan bir grup olduğu yöneticilerin basiretsizliği nedeniyledir.
Tüm hissedarlarına bol kazançlar dilerim.!
bende dün satış yapanlardanım...
yönetim sorunu olan şirketlerden uzak durmak en doğrusu....
7,54 maliyet ile almıştım....8,50 fiyattan kapattım pozisyonumu...
Sn. Acemşah 'a çok teşekkür ediyorum...
TNZTP düzeltme sürecinde, bende orada pozisyonumu arttırdım...
kalanlara bol kazançlar dilerim...
günlükleri saldım çayıra, mevlam kayıra... ancak haftalıklar bayır aşağı..7.99 daki direncıne çarpmış.. haftalıkta alacağı kırmızı bar sonrası yakın takip edilebilir.. malsız çulsuz izlemede.. 7.68 üzeri güzel altı üzer..
6.78 direncine kadar atak yapar yarın.Üstünde kalırsa hedef 6.91.Haftalıkta al vermeye yaklaşıyor.Şubatta 6.91 üstüne atarız.Yarın 6.40 dan portföye girer gibi.y.t.d.
hala sürünüyor..7.64 direnci önemli
2 defa 10.00 tl seviyesine çarptı.. halen sürüm sürüm sürünüyor.. malsız çulsız 7.90 desteği izlemede..
inler cinler top oynuyor.. tüm koltuklar boş... istediğin yere otur izle... para da verme.... :kahkah:
bu gün sahnede kuyruksuz uçurtma vardı.. yukarıda 9.00 ve 9.60 var geçerse beyaz mendil, ama dönersen mevcut senaryo için en iyi aktristi bulacağım..Scarlett Johansson listede haberin olsun...:kahkah: