Buralar iyice dutluk oldu artık nedense kimse yazmıyor.sayın bosişh özellikle sizin umut vadeden yazılarınızı beklerim nerelerdesiniz 😄
Printable View
Buralar iyice dutluk oldu artık nedense kimse yazmıyor.sayın bosişh özellikle sizin umut vadeden yazılarınızı beklerim nerelerdesiniz 😄
Banka olmak ,toplu malin sahibi olmak bu demek...yakışanı yapıyorsun iş Bankası...
Aklınız başınıza geldi nihayet..saçma sapan kağıtlar garip fiyatlardayken sizin kagitlarinizin düşük fiyatlı seyretmesi kabullenilemez bı durumdu....
King of KINGS . ucube kağıtlar bile nerelere geldi. hak ettiği değere gelicektir.
Yarın sanki çok acayip şeyler olacak gibi. O şekil kapattı bakalım.:)
Yatırım tavsiyesi değildir.
Maaşallah diyelim nazar değmesin tekkeye, ekmek tekkesi
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yarın 2 min üzerine atarsa yeni bir başlangıç olur..
ANE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Eveeet ilk 2 lira postu benden olsun :)
belki bu formasyon çalışabilir.
https://resmim.net/f/aQoWE4.jpg
2 lira psikolojik bir mevzu diye 1.95-1.99 arası gemiye son yolcuları da almak amaçlı gezdiriyorlar da olabilir. Aynı marketlerdeki 99.99 tl-100 tl arasındaki olay gibi :) ama öyle ya da böyle 2 tl kanalı açıldı. Cdsler de bu şekilde düşmeye devam ederse güneşli günler göreceğiz inşallah. Tabi bunlar benim şahsi fikirlerim sadece beni bağlar. Yatırım tavsiyesi değildir.
Temettü tarihi ve miktarı şubat ayında belli olur, dağıtım mart ayı sonunda olur.
Düşmeyeceğinden eminim 2 nin üstüne atmasınıda bekliyorum şahsen.
Hareketli başladık 2nin üstünü bekliyorum bugün ben de. YTD :ok:
Ewet bu hisseden cacık olmaz , çünkü hıyar değil bu kağıt...
Olsa olsa içine havyar sürülmüş ıstakoz etli dürüm olur .)))
haftalık raporumuz
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/813594
GRNYO yola çıktı artık bizim de yola çıkmamız gerekiyor diye düşünüyorum.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Pay Başına Net Aktif Değer
1,7352
Daha nereye gidecek, yıllarca iskontolu işlem gördü.
Alan pişman, satan pişman. Ben ise sadece kıpraşmadan bekliyorum. Bakalım bu sene verimlilik nasıl olacak.
Sent from my iPhone using Tapatalk
İkinin üstüne üç defa sıçradık ama tutunamadık dördüncüde yani yarın ikinin üzerinde kalacağımızı düşünüyorum artık.
Hayirli sabahlar ortaklar potfoy toplaminda hareketlenme var sanki ocak kapanisi onemli olacak bakalim bir bucuk haftamiz daha var. Ocak performansı 2020 performansina isik tutabilir. Ortalama aylik 4 milyon yapsa 2020 de 45 milyon yapacakmi bakalim. 45 milyonun temettusu dise dokur olabilirse ve piyasa bunu kabullenirse sanirim cok daha iyi seyler olacaktir. En guzel tarafida temettu tarihine kadar elimizde yeni yilin 3 aylik verisi olacak ve 2020 beklentilerini sekillendirebilecektir tahminimce. Herkese bol kazançlar.
ISYAT hiç hayatında tavan görmüş mü?