61 küsür mk denk gelmekte.
Printable View
ZPF 2.302638
https://www.ziraatportfoy.com.tr/fund.aspx#table
hayrani hocam, gene gıpraşacaksın gibi geliyor bana :) O dediğin fonu bilmiyorum ama ben jale almıştım 2.9.2019 tarihinde, şu anda kâr oranı %56.89. Bir kısmı ile ACC ye geçmiş sonra pişman olup jaleye dönmüştüm, daha da bir süre gıpraşmaya niyetim yok. jalemin o kadar kredisi olsun artık :yes:
Admustafa hocam kusura bakmayın, yine bir soru soracağım emin olmak adına. Şimdi dolar içeren fonları 15.00 tcmb $ değeriyle alacağız, yani o günkü değişim; önceki gün ile bugün saatte 15.00 değerinin % farkı oluyor değil mi?
Ayni trendeyiz!
https://www.hisse.net/topluluk/showt...64#post4063064
IPV : -0,18% getirmiş.
Rekabet kurulu bankalara inceleme başlatmış.
Haber olumsuz etki oluşturabilir.
Fondaki Eurobondlar zaten USD cinsinden üstadım :) USD cinsinden artış bize fonun gerçek değer artışını gösterir. Bu arada merkez bankası 15:30'da açıklıyormuş gösterge kuru :) Dün açıklanan kurla bugün açıklanan kur arasındaki farka bakın üzerine fonun USD cinsinden değer artışını ekleyin kaç çıkacak hesap değerlendirelim üstadım:)
Ama hocam, şimdi fonun usd cinsinden değer artışının açıklandığı an, zaten fonun açıklandığı an değil mi? Yani fonu önceden öngörmuyoruz da sağlama yapıyoruz bu durumda sanırım.
Ben pas diyorum hocalarım :) anlayamadım, en iyisi tahmin etmemeye calismak. Bir de evet, hem T3 olayı, hem de getiri birazcık sıkıntı gibi. Myfinans hocam analiz etmiş, anladım ben. bendeki durum su:
14 gun-->6,06%
7 gün --> 46,02%
Bu ne simdi ? Rakebeti ihlal edip etmeyeceklerine bakacaklarmisSM-A405FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu durumda dolar bu gece 7 liraya fırlasa ama pazartesi saat 13.00 'de 5 TL ye düşse bu fonlar bugünki 15.30 kuruyla pazartesi 15.30 kurunu esas alacağı için zarar yazacak.
Gitti mi 7 liralık kur.:)
Elde dolar olsa satar kar ederdik.Ama fonda öylece seyredeceğiz.Birde sat desek 3 gün sonra gelecek para.:)
VİOP ilk gece seansını 0,62 artışla kapattı.
Bu pazartesi gününe yansıyacak.
Ustad + yonde etkilermi
ASUS_X007D cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yani satış baskısı olmadığını gösterir ama Pazartesi spot piyasada ne olur allah bilir.
Borsanın nefesi tıkandı gibi.
Para girişi kesildi galiba.Daha ne kadar dayanır bilinmez.
Birde düşüş başlarsa mevduattan ordan burdan kaçıp borsaya fonlara gelen acemi yatırımcı da panikleyip satarsa zincirleme gidişle sonuç ne olur bilmem.
Parasal destek lazım gibi duruyor.
TV 100, fon sohbeti var. Okan Bayulgen...