sanki bişeyler olacak gibi.....
Printable View
sanki bişeyler olacak gibi.....
Nereden anladın bişeyler olacağını, doğum sancısı mı çekiyor..:) Bu din taciri iblisler ne zaman insanlara hayırlı rüya lütfunda bulundu ki şimdide insanlık nasip olsun..Eeeyyyy iblis oğlu iblis ölümde var,Kanuni Sultan Süleyman'naaşı dört kolluda giderken bir eli tabutunun dışındaydı bir mesaj veriyordu bizlere hiç okuyup,sorup,soruşturup, anlamak,bir günlüğünede olsa imanlı,ahlaklı,merhametli insan olmak istedinmi unutma dünya malı dünyada kalıyor ama yükü vebali ahir aleme seninle beraber geliyor..Allah ıslah eylesin sizin gibi soyguncu kul hakkı yiyen vicdansızları..Maliyet 1.26 tl gelinen noktada fiyat 0.56 krş yüklüce zararımızı varın siz tahmin edin..
aşağıda grafikte mevcut olan sıkışma doğum sancısıdır....
https://i.hizliresim.com/fl4fae9.png
Mücahit Ören soyguncusunu yere göğe sığdıramayanlar,övgüler yağdıranlar ne oldu şemsiye sonuna kadar açıldı mı? Afiyet olsun tadını çıkarın ! Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları bu zalim dolandırıcı hırsızı biliyor ama bir siz bilemediniz gitti kime sorsam yaka silkiyor ..O yıllarda babası Enver Ören le beraber İhlas finansın içini boşalttılar paraları yurt dışı yabancı bankalara kaçırdılar ..İyi hatırlıyorum ,ihlas finans battı tasfiye süreci başladı olan bitenden haberi olmayan umre hacılığına gitmeye hazırlanan mazlum bir vatandaşımız parasını ihlas finans şubesine götürmüş şube çalışanına parasını hesabına yatıracağını söylemiş çalışan hanım tamam amcacığım hemen yardımcı olalım demiş parayı almış gider ayak kasaya yani Enver oğlu mücahit'in cebine koymuş..Bu anlattığım büyük vurgun deve de kulak bile değil tüy yani daha neler neler..Bulunduğum şehirde '' GÜZİNLER'' adında büyük bir alış veriş merkezi mağazaları zinciri vardı her gün adeta insan seli akıyordu oraya çok kaliteli Avrupa ürünleri satılıyordu bu mağazalarda (KİA Motor'a ortaktılar hisseleri oranında) onları bile dolandırıp batırmışlar baba oğul yani daha anlatayım mı ? Allah ıslah etsin bunları,insanların ve Devletin gözünün içine baka baka resmen soygun yapıyor çalıyor arkadaş çalıyor bunlara rağmen Spk 6.şirketinin halka arzına izin veriyor diğer 5 şirketinin hisselerinin fiyatları nominal değerin altında 0,55 kr civarlarında maşallah Devlet korumasında amerika vatandaşı mücahit..Bu nasıl bir çelişki şaibeli,hileli dolandırıcılıktır 6 şirkette bedelli sermaye artır milyarları cebine indir sonrada başla mevcut altı şirket hisselerini satmaya halka arz ettiği şirket hisse fiyatı 12-13 tl arası işlem görüyor beş şirketin içi boşaltılmış 0.55-0.78 krş arası batık şirketler bile endeks ile hareket etmiş 5 ila 10 tl arası işlem görüyor..Devleti yönetenler işte bu yüzden yani zalimleri ,soyguncuları,hırsızları koruyup mazlumları ezdiğiniz için 2023 yılı Milletin özgürlük,refah ve ferah yılı olacaktır....Ytd..
Ek 28240
2022 güzel olacak gibi
https://s3.us-east-1.amazonaws.com/r...t/oVPd3035.png
31.01.2022 akd si.
Bu cuma gunude ihlasin MORUKLARI na ky lanet okuyordur.
Ahmet Mücahid Ören (d. 28 Nisan 1972, İstanbul[1]), Türk iş adamı. İhlas Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı ve genel müdürüdür.
Enver Ören ve Dilvin Ören'in tek çocuğu olarak 28 Nisan 1972'de dünyaya gelmiştir.[1] 1993'te Eskişehir Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi'nden mezun olmuştur. Ayşe Nazlı ve Ahmet Faruk isminde 2 çocuğu vardır. 1998 yılında İhlas Holding CEO'luğuna atanmıştır. İhlas Yayın Holding'in kurulmasında büyük etkisi olmuş, bir dönem TGRT genel müdürlüğü yapmıştır.
2001 yılında BDDK tarafından yönetimine el konulan İhlas Finans'ın yönetim kurulu başkanıydı. Yönetime el konulmasının ardından ABD'ye gitmiş ve ABD vatandaşı olmuştur.[2]
Babası Enver Ören'in vefatı üzerine 25 Şubat 2013'te alınan kararla İhlas Holding'in başına geçmiştir.
2008'den beri haber spikeri Aslıhan Yeltekin Ören'le evlidir. Biri kız ve biri erkek 2 çocuğu vardır.
Anlatıldığına göre hangi görevlerde bulunduğuna bakılırsa şaibelerle,hilelerle dolu karanlık geçmişinde yaptığı usulsüz kanunsuz işler nazari dikkate alınırsa nasıl bir tehlikeli hırsız,dolandırıcı,soyguncu olduğunu insanların hak ve hukuklarını gasp ettiğini pekala anlamış oluruz..Bana yol arkadaşını ve sana kimler destek veriyor kol kanat geriyor onları söyle sana kim olduğunu söyleyeyim..Müslüman bir insan,ülkesini seven bir insan Amerikalılara TGRT'yi satıp Türkiye'yi sırtından hançerlermi ..Adamlar Tgrt'yi satın aldılar o gün bu gün Türkiye'ye bu tv'den resmen her kötülüğü yapıyorlar ahlaki değerlerimizi,örf ve adetlerimizi dahada önemli inançlarımızı yerle bir ettiler saygın aile diye kıymetli müessese kalmadı artık parça parça olduk vs.vb..bunlara kim sebep Enver oğlu Mücahit Ören yani o Türkiye 'de din tacirliği kisvesi altında kanunsuz,usulsüz işler çevirip , hainlik yapıp sonrada vatandaşı olduğu ülkeye kaçan şahıs çaldıklarını Allah yemeye nasip etmesin..Şimdilerde hala çalmaya,soyguna devam ediyor spk nezaretinde ve şefkatli gözetiminde..Ben bu konuda ne mi yapıyorum? Alçalan insanların, yükselen değerlerinden UZAK duruyorum...Devleti yönetenler,Spk,Bist,mücahit vb. hepsi aynı tavanın balıkları kimi kime şikayet edeceksin.. Allah biz mazlum ve mağdurların ahını Mücahit Ören'nin yanına koymasın , yanıma kar kaldı diye sevinmesin..inşallah..Adam marifetmiş gibi birde gelmiş burada iblisin çeteresini yayınlıyor..Ytd..
Ne oldu beğenemedinmi ağanın evladının başarı dolu geçmişini.Hem ağanın evladının karısı aslihan yenge obamadan fotoğraf bilem çektirmiş.Birde aslihan yengeyle ağanın evladının resimlerine bir bakın ne kadar güzel aile resimleri göreceksiniz.Belliki aslihan yenge seviyor yanağından opüyor.Ağanın evladı da gururlu bir şekilde poz veriyor Maaşallah.
Bu senet yıllardır bezdirmiş herkesi.
Haklı olarak herkes saydırıyor.
Ama finansal tablolarına kimse bakmıyor.
9 aylıklarda şirketin borcu sıfır sayılır.
Hasılat, esas faaliyet karı, net kar ciddi miktarda artmış. Ki 12 aylık daha da iyi gelecek.
Ve senet şu anda dolar bazlı diplerde.
Tüm bunları da gözönüne almak gerekir diye düşünüyorum.
Yeni dedikodu.Geçen zamanlarda aslıhan yengenin kredi kartının ödemesinin aşgarisi mi yatmamış her neyse,ağanın evladı çok kızmış.Haklı tabi.Adam amerikada çalışıyormiki.Ağa çalışmış sistemi kurmuş,yöneticilere birakmış.Yazıklar olsun ağanın evladına bile eksik yapılmış.
Rahmetli zeki iş adamı olduğu kadar geleceğide görmüş,olumsuzluklara karşı tedbir almış.Yarın ben yokken holdingin başına bir sıkıntı gelirse ki evladını tanıyordu,evladım amerikaya yerleşsin,mazallah alacaklılar evladımı dağa falan kaldırırlar,neme lazım,sikinti halinde gitsin amerikada şeyini kurtarsın demiş..
Syn batirimci, finansal tabloların çok iyi olduğunu yazıyorsun bu konuda iyi niyetli olduğunu karamsar olmadığını anlıyorum ancak aklımıza takılan soru neden bu iyimser tablo fiyatlara yansımıyor tam otuz yıldır böyle sıkıntı nedir acaba..Şimdiden teşekkür ederim..
Sevgili Mercan abi:kahkah:, simdi 2 haftadir login olup tevekkeli laf edemedik ama senin icin denilenler dogruysa, hele birde caktirmadan farkli farkli yerlerden şey ettiysen helal olsun sana :oleyo:
Gelelim ihlasa, burdaki dostlar az biraz iyimsermi degilmi tam anlayamadim bazi arkadaslar cok gergin niye okadar gergin bende cozemedim...
Tacirler aldıklarını citiye virmanladı
Gedik bıgün satıştaydı
Tacirler ile karşılıklıysa perşembeye citiden çıkar mal zararına.
Yok değilse yeni oyuncular geliyordur.
Özellikle yapıkredi dikkat çekici.
Gedik satışını azcık kafası çalışan tahmin eder zateb. Ben yazmıyayım herşeyi
Sevgili spekcan, artik ufak ufak ister asagi ister yukari hareket vakti gelmedi mi yatay yatay nereye kadar :halay:
SİR-OK'lar,gönderdiğim çoraplar ayağınıza olmuşmudur acaba kış günü rahat etmişsinizdir diye düşünüyorum...
Eğer birgün bir şirket kurarsam Türk borsasına gireceğim.100 milyonluk şirketi 1 milyara millete sat.paranı al hisseyi herhangi bir aracı kuruma devret,para lazım olduğu zaman iki yalan haber yap,bedelsiz sermaye artır,milletten tekrar tekrar parayı topla,nasılsa memleketin denizi ve kerizi çok.Nasılsa mağdur edilen milletin muhattabı yok.Birilerine gidersen ulaşırsan bile alacağın cevap banamı sordun da o hisseyi aldındır.Ula yetkililer bu ülkeden kazınoları (kumarhaneleri)saf vatandaşımın ekmek parasını kumar oynatıp elinden almayın diyemi yoksa kurnaz iş adamlarına para lazım milleti onların kucağına atalım diyemi kaldırdınız.
Yazımın başlangiç cümlesinde ki m*****n,yapmak istediğim değilde,türk borsasında yapılmakta olduğuna atıfta bulunduğumu anladığınız için teşekkür ederim.Birde devletimizin ististam yaratıyor diyerek bazı şirketlerin bugün yanlışlarını göz ardı etmesini,yarattığı katma değere ve arkasına sığınılan ististama ihtiyaç duyulmayacak ve kayırmaların bittiği günleri görürüz inşallah.Her nerde yaşıyorsanız saygi ve sevgilerimle..
Mahir kardeş,aklın yeni yeni başına gelmiş galiba Mücahit Ören'nin ,yatırımcılarına yaptığı zalimliklerini ,haksızlıklarını,soygunlarını,ekonomik anlamda şirketlerinde yaptığı alavereli ,hileli,şaibeli hırsızlıkları ve arkasında bıraktığı ağır ,yüklü zararlara gark edilmiş mağdur küçük yatırımcılıları dahada önemlisi devleti yönetenlerin ve spk'nın bu soygunlara seyirci,duyarsız kalışını şimdimi gördün be mübarek..Dürüst,merhametli,mert ,doğru insan daima zalimin, zulmün karşısında durur mazlumun,haklının,mağdurun yanında yer alır bizlerede bu yakışır..Mücahit Ören ,hırsızı,soyguncusu,dolandırıcısı,harami başının 30 yıldır borsada yaptığı usulsüz nitelikli dolandırıcılığını bilmeyen yoktur hala daha çalıyor biz küçük yatırımcılara ağır maddi kayıplar verdirerek bu bir gerçektir iftira değildir..Spk ve Cimer'e yüzlerce kez yazdım şikayet ettim ama kimi kimlere şikayet ediyorsun gariban vatandaşı dinleyen yanında yer alan çığlıklarını duyan Mücahit Ören amerikalısının kulaklarını çekecek uyaracak kim var Devlet erkanından malesef kimseler yok bilakis ona destek veriyorlar koruyup kolluyorlar..Buradamı başka bir sitedemi bir arkadaş bir yorum paylaşmıştı aynen şöyle anlattı olayı;''cimer'e ve spk'ya mücahit Ören'i şikayet ettim ortakmı çalışıyorsunuz neden bu bu şahsı uyarmıyorsunuz,dokunmuyorsunuz yoksa berabermi yiyorsunuz dedim'' dedi..Sonra devam etti'' onlarda bana geri dönüş yapıp gel beraber yiyelim dediler ve dalga geçtiler'' dedi.. Benim ekleyecek fazla bir şeyim yok şaşırmış hayret etmiş durumdayım..Allah heimizin sonunu hayr eylesin....
Yok be nise yanlış anladınız dün neysek bugün de oyuz.insan karakteri 1 yaşına kadar oluşumunu tamamlıyor.
Borsada bir tl sınırındaki hisselerde bedelli sermaye artırımları devam ediyor.görünen oki,yakında borsada ihlaslardan başka birçok hisseyi krş lu rakamlarda göreceğiz..
Bakmayın oyle borsada olduğumuza,biz kafamıza göre takılırız..
Borsa düşerken düşeriz,çikarken en iyi ihtimalle yerimize çakılırız.
Borsa dediğin bedava paranın olduğu tek yer,para lazım olunca bedelli sermaye artırırız.
Yatırımcı hisselerimizi an be an takip ederken,biz belki yılda birkez hisselerimize bakınırız..
:evil:allasen bizim kucuk conun hisse sayisi bu hissenin fiyat grafiginden daha cok ilgi cekiyordur:kahkah:
Sevgili spek , biz bu duraganliktan cok sıkıldık artik heycan isteruk zati ky niyeti bozuyo sanki eskiden 300 500 k derken 1 m 2 m ler k9nusulmus mercan abiyle 5m e yukselen muhabbet suan ucsuz bucaksik yerlerde e hal boyleyken ihlasin ky side boyle belkide :kahkah:
BİST volatil seyreden 2 hisseyi daha tedbir kapsamına aldı.. BİST ve SPK peki yıllarca borsa endeksi yükselsin yükselmesin aynı fiyatlarda baskılanan mücahit ören'in 0.50-0,60 krşlarda işlem gören 5 şirketini neden görmüyorsunuz bu nasıl bir adaletsizlik,hakkaniyetsizlik,sorumsuzlu ve duyarsızlıktır..Yeter artık vatandaşları bu zalim iş iblislerine soydurduğunuz..Bu mevcut iki kurumda yapılan Mücahit Ören'nin yaptığı soygunlara,vurgunlara kanunsuz işlere ve vebale ortaktır..Ülkeyi ne hale getirdiniz yazıklar olsun..
0,55-0,56 nın altı çöplük. 0,55 - 0,61 arası bataklık... 0,68 üstüne çıkmadıkça sürünmece.
https://i.hizliresim.com/elg50ra.PNG
Heeyyy Ak parti ve Spk,mücahit Ören,şirketleri hisselerine yatırım yapan vatandaşlarınızı soyup soğana çevirmiş,dolandırmış yüklüce kayıplar verdirmiştir.. Şirketlerinde yaptığı alavereli,dalavereli, hileli,şaibeli oyunlarıyla,yalan haberleriyle ceplerini ,kasalarını doldurmuştur ..Şirketlerinin güncel fiyatları nominal değerin (1 tl) yarısı kadar bile değil bizleri mağdur edip borç batağına sürüklemiştir ..Sesimizi duyun Mücahit Ören'e yandaş iş insanı muamelesi yapmayın adaletli ve adil olun ona dokunun artık yoksa sizde onunla beraber 2023 yılında tarih'in tozlu sayfalarında yerinizi alacaksınız bu son kaçınılmazdır ..İnşallah..ytd..
Ihlas finans kaç yılında battı?
İhlas Finans, 16 Şubat 1995 tarihinde, 1 trilyon Türk lirası ödenmiş sermaye ile kuruldu. 35 şubesi ile faaliyetini sürdüren bankanın, 10 Şubat 2001 tarihinde Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu tarafından 171 sayılı kararı ile faaliyet izni durdurulmuş ve şirket tasfiye sürecine girmiştir.
yanlış anlaşılmasın.Tarihlere dikkat edilirse,geminin nezaman kapanmaz bir yara vede su aldığı gayet açık ve net bir şekilde ortadayken,kaptanın gemiyi kurtarmak için binbir yalanla kamuflaj ettiği sakladığı yaralara rağmen açık denizlere açılırken,su alan gemiye gözü kapalı binen mecara prest bizlerin kapahatı yokmu.
BAE Arasında Medya ve İletişim Alanlarında İş Birliği Protokolü BAE Hükümet Ofisi Başkanı Saeed Al Eter tarafından imza altına alındı.
Bunları ammada büyüttünüz.İhlasların uluslar arası arenada tanınmışlıkları yok.Olsada itibarları olmaz.Once sümüklünün abd de neden yaşadığını anlamak lazım.Kendine sorarsan iş kovalıyor.Hadeyin ordan.abd de yaşamasının sebebini dunya biliyor..
güvenilir baba hisse ve şirketler hakkında yorumlar,tahattütleri,yatırımları,beklentileri,ile rde olağan büyümeleri,küçülmeleri,ülke ve dunya konzoktorunde üsleneceği röl,yatırımcıya kazandırdıkları,gelmiş ve gelecek bilançoları tahminleri olurken,,butür zayıf hisselerde patronun yönetimin hataları,yatırımcıya zararları,söylediği yalanları,küçük yatırımcının parasını bir şekilde almak için için çevirdiği entrikalar konuşuluyor.
O Sülün Osman'ın dişisi (müçotakis) dolandırıcılıkta ne yapsa yeridir..Ancak aralarında bir fark var Sülün Osman onu dolandırmaya çalışanları dolandırmış harami müçotakis ise gariban,mazlum yatırmcıyı dolandırıp alın terlerini çalmış hala daha da çalıyor spk yani devlet destekli..Ne kadar hazin bir durum öyle değilmi dostlar..Allah ıslah eylesin.
Herşeyini normal karşılar affederim Ama,çumhur başkanından görüşüp halkın güvenini kazanıp,çumhur başkanını kötü amellerine alet edip,bu konuda sosyal medyadan çumhur başkanına bir sürü hakaret edilmesine sebep olduğundan dolayı affetmiyorum..
8 ay önce 0,57 den bir alayım dedim fazla değil 50000 lot bu hırsızları tanıdığım için 1 hafta sonra 0,55 ten zor sattım bir dahada işim olmaz.20 yılda en az 100000 kişinin ocağını söndürmüşlerdir.Arkadaşlar bu kağıt alıp beklenecek kağıt değildir zaten yıllardır bu kağıdı alan bir kademeye satar 0,55 ile 0,58 arasında oynanır o kadar.