Mallarin duruyor mu hala galinse? 29'dan %30'unu vermistin. Ona ne oldu?
Printable View
Mallarin duruyor mu hala galinse? 29'dan %30'unu vermistin. Ona ne oldu?
Mallarim duruyor. 29 dan verdigimle oglanin evine esya aldik.Yani ona harcadim. 3 Nisan günü sade bir nikah töreni ile evlendirdik. Korona izin verirse sonra bir düğün yapalim düşüncesi var
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hayirli bir ise yaramis uyuz bari. Otekileri de keske su Pegi ile degistirseydin. Bir yastikta kocasinlar.
Gençler adina teşekkür ederim
Yaban arilari gibi :) Hala guluyorum.
Flash Mob yapti bizi Cafe Trend.
“14 GÜNLÜK KARANTİNA YETMİYOR”
SARS salgınını yaklaşık 6 ay içerisinde kontrol altına almayı başaran bilim insanlarının Covid-19 ile mücadelesinin devam edeceğini söyleyen Hong Kong Üniversitesi’nden görevli Yuen Kwok-yung, “Bu salgını Temmuz ayına kadar kontrol almamızın imkanı yok gibi” dedi.
Güney Kore: İyileşen 91 hastanın vücudunda virüs tekrar pozitife döndü.
Yatırım tavsiyesi değildir.
Olumlu olumsuz basindan gelen haberler.Bilgi amaçlı.
Linkini kim koyduysa tesekkurler.
* Bu bir yasak değil. IQ testi.
* Zaytung: “İçişleri Bakanı: ‘Virüsünü kapan çıksın.’”
* Lütfen acele etmeyin. Hepimize yetecek kadar Covid-19 var market kuyruklarında. İzdihama gerek yok.
* Korona kapmak için kalan süre 1 saat 6 dakika.
* Mevcut virüs miktarı bu kadar insanı enfekte etmeye yetecek kadar olmayabilir. Virüs hakikaten hazırlıksız yakalanmış olabilir.
* Koronaya hasta garantisi filân vermis olabilir miyiz?
O haberin kaynagi Business Insider. Hep boyle panikletici haberler yaziyorlar. Saglam bir kaynak degil. Bu olay ayrica yeni birsey de degil, subat ayindaki cinliler icin de yazilmis.
Test tekrar pozitif cikabilir diyor Doktor Fukishima, ama enfeksiyon hala orda demek degilmis.
Alıntı:
It's more likely that the people in South Korea still had fragments of the coronavirus in their bodies after they recovered. Such fragments don't mean the patients are still infectious or sick, but they can still show up in a nucleic acid test, Dr. Keiji Fukuda, director of Hong Kong University's School of Public Health, told the Los Angeles Times last month.
"The test may be positive, but the infection is not there," Fukuda said.
Bu izolasyon dönemlerinde uyku düzenine ve D vitaminine dikkat etmek gerek.Imkani olanlar balkonda, bahcesinde vs. 20-30 dk güneş alması faydalı olur el yüz ve kollar açık olması yeterli.
Sağlık tavsiyesi değildir.
Süleyman soylu istifa etmiş. Sonunda hele şükür. Bundan sonra her şey daha güzel olabilir.
Bu gece istifa eder. yarın saray tarafından yeniden göreve atanırsa şaşırmam.
Cumhurbaşkanı kabul etmese, kamuoyuna açıklanmazdı düşüncesindeyim.
SM-A107F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Birader ben yaşadıklarımı ve GERÇEKLERİ anlattım.
Bu seni rahatsız ediyorsa demek ki sen HALKIN içinde yaşamıyorsun.
Ben seninle zıt görüşte değilim. Ben GERÇEKLERİ söyledim. Bir ideoloji savunmuyorum. Aramızdaki fark bu.
söylediğin gibi benim yazdıklarım senin için bir şey ifade etmiyor. Saraydakiler gibi.
Ben halkım halkın içinden biriyim. Sen finansal para kazan diye halk eziliyor.
Bunu anlamadığın sürece gerçekleri göremezsin...
Uygulama ilgili YANLIŞlıgı söylediğimde sen benim kriz görmediğimden bahsediyorsun.
Beni ne kadar tanıyorsun beni aç bıraksınlar seni keser yerim. ( üstüne alınma kim olursa olsun keser yerim. )
Sen gerçek açlık nedir bilir misin? Sen hiç aç yattın mı ?
Yazdığın yazı o kadar mesnetsizceki lütfen kendi yazdığını kendin tekrar oku.
Araba yokmuşta ambulans varmış. Deveylemi dolaşacaktık dünya gelişiyor.
Senin marketçinne yapmış kavga etmiş. Sebebi gene UYGULAMA. öglen söyleselerdi halk gündüz alsaydı.
O görüntü çıkmasaydı senin marketinin kavgası çıkacaktı.
Bizim mavada çıkan 2 kişinin kavgası çıkacaktı. Neyi değiştirir. uygulama YANLIŞ. YANLIŞ.
istifa kabul edilmedi :)
bbdk swap oranlarını %1'e çekmiş.
var bir panik havası
bilemiyorum
daha önce olmuştu.tl bulamayan hisse satmıştı.
herhalde aynı hatayı yapmamışlardır.
Topigin icine ettik resmen silkonlarla, koltuklarla, pokerle, havacilarla... Tamam geyigi azaltalim bari biraz. Insanlar sonucta Halk Bankasi icin geliyor.
Halk Bankasina gelince... 40 olsun bir daha arkama bakmadan satar kacarim.
AB, Çin, Endonezya ve Tayvan menşeili paslanmaz çeliğe anti-damping vergisi uygulayacak
Avrupa Birliği'nin resmi gazetesinde yayınlanan karara göre, Avrupa Komisyonu Çin, Endonezya ve Tayvan'dan bazı paslanmaz çelik ürünlere geçici anti-damping vergileri uygulayacak,
Sıcak haddelenmiş paslanmaz çelik sac ve rulolar üzerindeki vergiler, Güneydoğu Asya ülkesindeki hızlı genişleme ve düşük üretim maliyetlerinin AB üreticilerinin pazar payı kaybını önlemeyi hedefliyor,
Tsingshan Holding Group'un Endonezya'daki iki iştirakinden yaıplan ithalata % 17 vergi
uygulanacak.
.
Tsingshan'ın Çinli rakibi Shanxi Taigang Stainless Steel Co ve üç bağlı kuruluşuna% 18,9 ile en yüksek oran uygulanrken, diğer Çin firmalarına % 14,5 ila % 17,4 veTayvan'lı üreticilere % 6'dan% 7.5'e kadar anti-damping vergileri getirildi.
Ekonomistler ABD ekonomisinde yavaş toparlanma bekliyor- bloomberght.com
bloomberght.com internet sitesinde yayınlanan habere göre;Ekonomistler ABD ekonomisinde işsizlik oranının yükselmesinin ardından yavaş toparlanma bekliyor
Ekonomistler ABD'nin bu çeyrekte gelmiş geçmiş en sert daralmasını kaydetmesini ve işsizlik oranının depresyon sonrası rekor seviyeye tırmanmasını, sonrasında ise ılımlı ve cansız bir toparlanma gerçekleşmesini bekliyor.
Bloomberg'ün 69 ekonomistin katılımıyla gerçekleştirdiği aylık anketinden çıkan medyan tahmini GSYİH'nin -ilk çeyrekteki sınırlı düşüşün ardından- Nisan'dan Haziran'a kadar yıllıklandırılmış olarak yüzde 25 azalmasını bekliyor. Ankete göre işsizlik oranı ise yüzde 12.6 ile 1940'dan bu yana en yüksek seviyeyi görecek.
Bu beklentiler, hükümetin sağladığı devasa mali rahatlama ve Fed'in finansal sistemi canlandırmayı hedefleyen adımları için hayal kırıklığına uğratıcı.
Emekli Jandarmayım. Gördüğüm en başarılı ve namuslu İçişleri Bakanı. İnşallah görevine döner.
Terör yanlılarını sevindirmez. O kadar.
Kim nasıl isterse öyle anlasın. Sözüm açık ve net.
ABD fut - vıop pek iç açıcı değil ..bakalım nasıl bir gün olacak
Tşk.ler bloombergv.den izlemeye başladım. fazla düşüş yok. 95.500 lerde. bist.
Pardon yanlış yere geldi mesajım. kolay gelsin .:)
Pegi ihya etti.
Varan 2
Tombikleri Pegi ile degistirmistim, iyi ki yerine koymadim. 17 oluyor o da. Yuvarliyorum.
Halkin onemi yok.
Bir tek TAV kaliyor 23 hedefi ile.
23 de satalimmi ortak ne dersin
Yok siz satmayin. Ben cok aldim galinse abi asagilardan. Kervan yolda duzulur diyerek gidiyoruz iste.
http://share.matriksdata.com/Images/...1053597144.png
Bu ezik sulunu de koyayim.
http://share.matriksdata.com/Images/...1057080898.png
Ozaman kazancin bol olsun
mrtk olmayica hiç zevki olmuyor neredesin mrtk bu uçuş senin sayendemi cevap ver